הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר bsn syntha 6

• פותח/ת השרשור shay1b
  • פורסם בתאריך

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
מישההו ניסה תסינטה 6 ויש לו המלצה על איזה טעם טוב?

ואין 2 טעמים של שוקולד במייפיוזן ב BB יש רק את השוקוללד מילקשייק לא אמור גם להיות איזה דאבל שוקולד או משהו כזה?

זה לא מזכיר בירה שחורה אם זו הייתה הכוונה, צריך לטעום את הדבר הזה כדי להבין.
מה שמצחיק שב BB ממש אוהבים את זה עם חלב, עם חלב זה היה פחות מגעיל אבל עדיין כאילו לשתות K-300 עם חלב בתוספת וניל

זה לא מזכיר בירה שחורה אם זו הייתה הכוונה, צריך לטעום את הדבר הזה כדי להבין
אני יודע...זה לא בטעם של בירה שחורה, סתם אוהבים להקביל את זה לבירה שחורה אצלנו כי יש בזה את המילה בירה ואין בזה אלכוהול ברמות שהן לא מזעריות.

זה טעם שונה, בירה שחורה זה מעדן ליד זה. יש לזה טעם של מיץ ענבים מקולקל עם גרביים או משהו כזה.
בקיצור- שמרו מרחק.:nono:

וכמו שאמרתי, זה טעם שרק אמריקאיים חונכו לאהוב. אין מושג איך, אבל זה דבר שרץ שם כל כך חזק. בעיקר הולך עם המבורגרים.

• פותח/ת השרשור
זה לא מזכיר בירה שחורה אם זו הייתה הכוונה, צריך לטעום את הדבר הזה כדי להבין.
מה שמצחיק שב BB ממש אוהבים את זה עם חלב, עם חלב זה היה פחות מגעיל אבל עדיין כאילו לשתות K-300 עם חלב בתוספת וניל

אני מעריץ אותך על זה שאחרי שטעמת את זה פעם עם מים הסכמת לשתות את זה עוד פעם על חלב. אחרי שאני שתיתי את השוקולד מנטה חשבתי שגרוע מזה לא יכול להיות וכמו מטומטם באימון של יום אחרי נפלתי לזוועה הזאת...

אני נשבע שאני מוכן לקנות דלי כזה ולתת במתנה למי שמתחייב לגמור אותו בתנאי שהוא מצלם את עצמו כל פעם שהוא שותה אי אפשר לתאר את הטעם הזה במילים לא חלודה ולא K300 זה הרבה יותר זוועתי!!!

• פותח/ת השרשור
משה מתי הקטע שהם שואלים איזו מתנה אני רוצה?
אני כבר בקטע ל התשלום ועוד לא ראיתי את זה והעניין הוא שסתם דחפתי משהו ב5 דולר בשביל זה.
איזה סוג של מתנות יש שם? (אם זה מתנות מטופשות אני פשוט יבטל את מה שהוספתי סתם)

• פותח/ת השרשור
משה טעמת פעם את השמן דגים הזה שהזמנת?
אני שוקל להזמין אותו במקום לדחוף כל ארוחה איזה שני כדורי אומגה 3

אז אם זה יותר יקר למה זה שווה? כי אתם מעדיפים לשתות את זה במקום כדורים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית