הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר באיזור נהריה

• פותח/ת השרשור Harlen
  • פורסם בתאריך

Harlen

משתמש פעיל
429
699
נק' מוניטין:
2,669
429
699
היי אני מחפשת חדר כושר בנהריה והסביבה שמצויד מספיק והמאמנים מבינים דבר או שניים ויכולים ללמד תרגילי בסיס בצורה טובה
שמעתי על לייף אנד פיטנס, איך המקום מהבחינות שציינתי?

לייף אנד פיטנס איפה? אני יודע שלייף אנד פיטנס במעלות מצויד מספיק(מבחינת תרגילי בסיס) אבל עם יחס מזעזע למתאמנים, ידע לוקה בחסר מצד הצוות ואווירת חסכון(לא מדליקים מזגן כשהמכון מלא באמצע חודש יוני בטענה ש"קר לאנשים", ריח של ביצה רקובה בחדר משקולות לפעמים)

• פותח/ת השרשור
לייף אנד פיטנס איפה? אני יודע שלייף אנד פיטנס במעלות מצויד מספיק(מבחינת תרגילי בסיס) אבל עם יחס מזעזע למתאמנים, ידע לוקה בחסר מצד הצוות ואווירת חסכון(לא מדליקים מזגן כשהמכון מלא באמצע חודש יוני בטענה ש"קר לאנשים", ריח של ביצה רקובה בחדר משקולות לפעמים)
לייף אנד פיטנס בנהריה
מה שחשוב לי בעיקר זה מאמנים שיודעים ללמד טכניקה של תרגילי בסיס והציוד עצמו גם כן כמובן חשוב
אתה מכיר עוד מכונים באיזור?

לייף אנד פיטנס בנהריה
מה שחשוב לי בעיקר זה מאמנים שיודעים ללמד טכניקה של תרגילי בסיס והציוד עצמו גם כן כמובן חשוב
אתה מכיר עוד מכונים באיזור?

לא יצא לי להתאמן בנהריה, מעלות זה רבע שעה נסיעה אבל אין טעם לסוע עד שם בשביל להתאמן

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן שם מה את רוצה לדעת
רוצה לשמוע באופן כללי על המקום איך הוא מבחינת המאמנים והציוד
יש לי חברה מתחילה בתחום שרוצה להרשם ואני רוצה לדאוג שמישהו שמבין עניין ילמד אותה את תרגילי הבסיס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית