הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קושי בחיטוב

eliranf

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי, אני נמצא בחיטוב בערך ארבע שבועות עד כה ירדתי קילו וחצי. הגובה שלי 1.64 המשקל גוף 68 קילו כרגע.
התפריט שלי בעיקרון כמעט ולא כולל פחמימות. כל הפחמימות מגיעות מירקות שאני אוכל ומעט פירות. פעם בשבוע בערך יוצא לי לאכול קצת שיבולת שועל.
אני מגיע ל120-140 גרם חלבון ביום. בעיקר מעוף, טונה, דגים אפויים וביצים.
אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע משקולות, ולאחר כל אימון 20 דק' אירובי על הקרוס ששורפים בערך 200 קלוריות. פעם בשבוע אני מתאמן אירובי בלבד למשך כחמישים דק' - שעה ושורף 600-700 קלוריות. קצב הירידה שלי במשקל לדעתי הוא מאוד איטי למרות שאני במינוס קלורי ואני מתאמן המון.
מדוע זה המצב? ומה אפשר לעשות?

קילו וחצי לארבעה שבועות זה לא קצב "מאד איטי", אבל אם אתה רוצה להגדיל אותו אתה צריך להגדיל קצת את הגרעון הקלורי. כידוע, את זה עושים ע"י הקטנת כמות הקלוריות הנצרכת או ע"י הגדלת כמות הקלוריות הנשרפת, בעיקר ע"י תוספת אירובי.

ירידה של קילו וחצי בחודש זה לא מאוד איטי...
אבל אם אתה רוצה להגדיל את זה דבר ראשון תעקוב על כל קלוריה שנכנסת לך לגוף נכון אתה יכול לעשות בדרך שאתה עושה ופשוט לאכול נכון ולעשות אימון אבל לא בטוח שאתה ממקסם את התוצאות
תכין לך תפריט מסודר תעשה אימונים אירובים+אנאירוביים ולדעתי התוצאות יהיו יותר טובות.
אם טעיתי ובאמת יש לך תפריט מסודר אז תמיד אתה יכול לחתוך בפחמימה (בפירות יש הרבה פחמימה) ולעלות אירובי...יכול להיות גם שהגעת לאחוז שומן שמשם כבר יותר קשה לרדת בשומן.

תראה לפי מה שכתבת זה באמת נראה די משונה לדעתי, אתה יכול לכתוב את הערכים הסופיים של התפריט היומי שלך?
העמסת פחמימות פעם ב7-14 ימים אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
העמסת פחמימות עוד לא עשיתי. התפריט הוא בערך 1600-1700 קלוריות. כ120-140 גרם חלבון, ועד מקסימום 100 גרם פחמימה ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית