הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרמדיק נהג להכאיב ליהודים שדיברו נגד ערבים

• פותח/ת השרשור Shrek
  • פורסם בתאריך

Shrek

משתמש מתחיל
148
31
נק' מוניטין:
46
148
31
רשת 'טרם' מתכוונת לפטר פרמדיק יהודי שהודה כי נהג להעניק 'טיפול' שונה ליהודים שדיברו בגזענות נגד ערבים.

במהלך דיון בפורום ברשת התבטא פרמדיק של מרפאת 'טרם' בכרמיאל, יניב רז, כי הוא נוהג להעניק טיפול כואב יותר למטופלים יהודים כשהוא רואה שהם לא אוהבים ערבים.

"כשאני נתקל במטופלים גזעניים, אני לא עוזב את המשמרת, אני פשוט בוחר במחט עבה יותר.

"אה קוראים לך יניב, סוף סוף יש יהודי כאן, כבר חשבנו שכולם במיון ערבים, אני מחייך מאולץ, והולך על ונפלון ירוק או כתום בוריד בגב כף היד". כתב הפרמדיק.

בתגובה מהירה החליטה רשת 'טרם' להשעות את העובד ולזמנו לשימוע לפני פיטורים. מנכ"ל רשת 'טרם' נתן אפלבאום מסר כי "רשת 'טרם' מגנה גזענות מכל סוג שהוא. העובד הושעה מיידית מעבודתו וזומן לשימוע לפני פיטורים".

יצויין כי מייסד רשת 'טרם' ד"ר דוד אפלבאום היה קורבן טרור, ונרצח בפיגוע שאירע בבית קפה בירושלים יחד עם בתו הכלה נאוה.

http://www.93fm.co.il/radio/205370

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcb...rum=scoops1&viewmode=all&keywords=yanivriz#30

קצת מתגובותיו, כנסו ללינק השני ותרדו ממש למטה.

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    1.PNG
    KB 46.8 · צפיות: 413
  • 2.PNG
    2.PNG
    KB 74.8 · צפיות: 436
  • 3.PNG
    3.PNG
    KB 32.3 · צפיות: 410
אם המעביד שלי ושל רבים מהפורום היה רואה מה אנחנו כותבים בפורום סביר להניח שרבים מאיתנו היינו נפגעים.
אני רוצה להאמין שיניב לא באמת מיישם את מה שהוא כתב אלא סיפר בדיחה גרועה.
בגלל זה לפעמים עדיף בפורומים לא להגיב עם שם משתמש שהוא השם המלא והאמיתי שלך.

אם המעביד שלי ושל רבים מהפורום היה רואה מה אנחנו כותבים בפורום סביר להניח שרבים מאיתנו היינו נפגעים.
אני רוצה להאמין שיניב לא באמת מיישם את מה שהוא כתב אלא סיפר בדיחה גרועה.
בגלל זה לפעמים עדיף בפורומים לא להגיב עם שם משתמש שהוא השם המלא והאמיתי שלך.

הוא ניסה להסביר את עצמו(התרופה נכנסת מהר יותר) ככה שאני די בטוח שהוא התכוון ומיישם את זה.
אחרת היה רושם "זה היה בצחוק חברים".

יניב אתה בחור חכם ואנטלגנט, אך לאחר רפרור מהיר באשכול אני ממליץ לך בחום רב להעלם מהפורום עד שהרוחות ירגעו. אתה מדבר יותר מדי וקובר את עצמך. תן לרוחות להרגע, אנשים ימשיכו להדבק לאימרה המיותרת שלך ולא משנה כמה תסביר את עצמך.

חשבתי שזה צירוף מקרים מוצלח, מצטער על אי הבנות

נערך לאחרונה:
אתה יכול לנסות,לא נראה שתצליח להרים אותי.מצד שני אלא אם כן אתה שוקל מעל 100 אני בכיף עושה איתך דדליפט.

אתה יכול לנסות,לא נראה שתצליח להרים אותי.מצד שני אלא אם כן אתה שוקל מעל 100 אני בכיף עושה איתך דדליפט.
אני לא מספיק כבד, אבל היי תראה יש לי מספיק בן אנד ג'ארי לשחד כמה ליפטרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית