הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים מומלצים ומתי לקחת

• פותח/ת השרשור fabian
  • פורסם בתאריך

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
אהלן
יש לי כמה שאלות קטנות שאני אודה אם תוכלו לענות לי.
אני מתאמן כבר די הרבה זמן ועכשיו אני בתקופת חיטוב, השבוע התחלתי לקחת Lipo 6 בנוסף אני לוקח קריאטין וכמובן אחרי אימונים גם חלבון.

אני דואג לדיאטה ועושה גם אימונים אירוביים אבל בד"כ בסופ"שים אני די נח.
מה ממה שאני לוקח כדאי שאני אקח גם בימים שאני לא עושה שום ספורט (כמעט) ? כרגע את הקריאטין הייתי לוקח תמיד רק עם האבקת חלבון, זה בסדר (4 פעמים בשבוע) או שעדיף לקחת כל יום?

אני חושב עכשיו על להזמין למתי שייגמר לי הליפו 6 (עוד 3 וחצי שבועות בערך) עוד חבילה מחו"ל ואם כבר אני מזמין בא לי להזמין גם משהו ל"יום שאחרי" שאני אסיים עם החיטוב וארצה לעבור למסה, על מה אתם ממליצים שיכול לתת אפקט טוב ולעזור עם גדילה של כמה שיותר LBM וכמה שפחות שומן ?
קראתי על כל מני דברים שהם חוקיים אבל הם משבשים את האיזון ההורמונאלי כמו פרוטודרול ודברים כאלה אני ממש לא רוצה להתקרב אליהם, משהו שיכול אולי לעודד טסטוסטרון אבל לא לגרום לשינויים פסיכים כאלה.

תודה 😃

את שתי התוספים לוקחים גם בימים ללא אימון.

פורמולות המכילות קפאין (מהפורום שאפשר למצוא בשום הוט רוקס אקסטרים לא רע)

אם אתה בחיטוב אתה לא תגדל ב LBM, לא משנה איזה תוסף חוקי תקח.
בקשר לליפו 6, במקום לבזבז כסף על שטויות תקנה יהומבין נקי HCL וקפיאין נקי ותקח אותם יחד.
מינון היהומבין אמור להיות 0.2 X המשקל בק"ג, בליפו 6 יש בקושי 3-4 מ"ג יהומבין, והמון קפיאין. היחס שם לא יעיל ובכלל החומר הפעיל עוזר לאנשים עם % שומן יחסית נמוך (12% ומטה).
אם אתה מחפש אנרגיה, קפיאין בטבליות מרוכז יסדר אותך.
בקשר לקריאטין יהומבין, לוקחים גם בימים ללא אימון, אבקת חלבון תלוי בתפריט היומי.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות 😃

ומה אתם אומרים אם אני כבר מזמין את המוצרים האלה (יהומבין בנפרד וקפאין) למזלי יש לי מספיק חלבון וקריאטין להרבה זמן אז מה אתם אומרים איזה מוצר יהיה שווה לי עוד לקנות לתקופת מסה, שלא יהיה פסיכי כזה שישחק ממש עם המערכת האנדוקרינית ? או שזה הכל בולשיט ? (ראיתי כל מני דברים על ניטריטים, זה שווה משהו ? )

• פותח/ת השרשור
זהו זה מה שהתכוונתי שאני לא רוצה את הדברים האלה, לא בגלל שזה לא עובד אלא בגלל שזה יכול לדפוק אח"כ את כל המערכת... בגלל זה שאלתי אם יש איזשהו מוצר אחר שכן יכול לעזור והוא לא בעייתי ברמות האלה אני אשמח לנסות

• פותח/ת השרשור
מה עם ניטריק אוקסיד ?
NO xplode וכאלה ?
ראיתי ש NO XPLODE נבחר כבר כמה שנים למוצר השנה (מצד שני אתה טוען שליפו 6 גם לא שווה כלום וגם הוא נבחר בדיוק אותו דבר 😃 ) , הוא שווה משהו ? עוזר במשהו לצבור מסה באמת ? או שהוא סתם נותן אנרגיה ?

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר אין שום magic pill ? 😃

כל תרכובות ה NO האלה לא באמת נותנות משהו ?
כאילו מעבר לקריאטין ותזונה נכונה אין דבר שיכול לעזור לגדול שלא דופק לך את החיים ואת המערכת האנדוקרינית ?

קריאטין עוזר לשיפור באימונים ובהתאוששות (אימוני כוח) וקפאין ממריץ ועוזר בפעילות אירובית.
אין אבקת קסמים או magic pill, לגבי נו אקספלוד תעשה חיפוש בפורום ותמצא שאפשר לקבל את אותו אפקט עם הרכיבים שלו בנפרד: (זה שנותן את הפאמפ) creatine, caffeine, L-arginine והם גם זולים יותר בנפרד. אני אישית לא ניסיתי אבל יש אשכול בשם חוות דעת על נו אקספלוד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית