הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קרוספיט בתוכנית הבוקר בערוץ 10

לא הבנתי אם צריך לעשות 16 או 17 דקות. 😃

רק אני חושב שהיא על חומרים? הלסת והקול קצת מסגירים.

צר לי עומרי, עברנו על זה בערך כל פעם שנפגשנו. לא יעזור גם אם יונית לוי תגיד "קרוספיט זה בנזונה" לפני כל כתבה. קרוספיט עובד בארה"ב כי התוכנית טובה, לא כי האריזה יפה או כי היחצ"נות טובה. אנשים לא צריכים להגיע לתוכנית כי זה הטרנד החדש. אתה לא רוצה לאמן את האנשים האלה. הם לא ירצו להתאמן אצלך, כי קרוספיט זה קשה.
אני עדיין מאמין שדברים צריכים לצמוח בצורה אורגנית. קרוספיט עכשיו חזקה בארצות הברית אבל העסק הזה לא בן שנתיים. זה לוקח זמן והשקעה וכסף ואיזכור כזה או אחר בחדשות הוא שולי.

גם זה סוג של חומר ✌️

• פותח/ת השרשור
צר לי עומרי, עברנו על זה בערך כל פעם שנפגשנו. לא יעזור גם אם יונית לוי תגיד "קרוספיט זה בנזונה" לפני כל כתבה. קרוספיט עובד בארה"ב כי התוכנית טובה, לא כי האריזה יפה או כי היחצ"נות טובה. אנשים לא צריכים להגיע לתוכנית כי זה הטרנד החדש. אתה לא רוצה לאמן את האנשים האלה. הם לא ירצו להתאמן אצלך, כי קרוספיט זה קשה.
אני עדיין מאמין שדברים צריכים לצמוח בצורה אורגנית. קרוספיט עכשיו חזקה בארצות הברית אבל העסק הזה לא בן שנתיים. זה לוקח זמן והשקעה וכסף ואיזכור כזה או אחר בחדשות הוא שולי.
מסכים, לא מזיק החשיפה אבל העקרון הויראלי עובד טוב יותר. אם מגיעים 10 ומתוכם נשארים 2 אני רוצה את השניים הללו.

"עוד מעט הולך להיכנס לארץ"

????
נראה לי היא תדפוק לכולם פה את התוכניות 🤡

לא נראה לי שהיא היתה מזהה אימון קרוספיט גם אם הוא היה נושך אותה בתחת.
למי שלא הבין עדיין - קרוספיט זה לא שיעור עיצוב וחיטוב.

חבר'ה ,אתם מבינים שכמעט אף אחד לא יודע על קיומינו בארץ?

איזכור פה ושם יגרום לאנשים לחפש ולבדוק על מה מדובר,בסופו של דבר - אני מסכים ,נשאר עם הרציניים ,ולא עם רודפי הטראנד הבא.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שהיא היתה מזהה אימון קרוספיט גם אם הוא היה נושך אותה בתחת.
למי שלא הבין עדיין - קרוספיט זה לא שיעור עיצוב וחיטוב.
דווקא אני לא חושב, את העונה האחרונה של לרדת בגדול ראיתי (פתוח להערות, לכל אחד יש סטיה 🙌) ושם היא אימנה קבוצה עם שקי חול, אבנים צמיגים וכו'. אמנם לא קרוספיט אבל המוטו הפונקציונלי היה קיים שם. בכל מקרה האשה די ידועה ואין ספק שזה נותן הד מסויים, יש לה את הנסיון והאמצעים ונראה שהיא נדלקה על העניין. זה רק מוסיף ולא גורע, בסופו של דבר מי שיקבע את הטון הוא אנחנו המתאמנים והמאמנים. כמה שיותר יותר טוב.

דווקא אני לא חושב, את העונה האחרונה של לרדת בגדול ראיתי (פתוח להערות, לכל אחד יש סטיה 🙌) ושם היא אימנה קבוצה עם שקי חול, אבנים צמיגים וכו'. אמנם לא קרוספיט אבל המוטו הפונקציונלי היה קיים שם. בכל מקרה האשה די ידועה ואין ספק שזה נותן הד מסויים, יש לה את הנסיון והאמצעים ונראה שהיא נדלקה על העניין. זה רק מוסיף ולא גורע, בסופו של דבר מי שיקבע את הטון הוא אנחנו המתאמנים והמאמנים. כמה שיותר יותר טוב.

אמן
אני רוצה רק להוסיף,שכבודם של מדריכים בשיטות אימון שונות אחרות במקומו מונח ,גם אם הם לא מסכימים עם מה שאנחנו עושים.
רבים וטובים מהם אחראים על שינויים עצומים בחייהם של המתאמנים שלהם.

האמת שאני לא יודע עליה כלום מלבד מה שראיתי בראיון המעלף שבלינק. הבעיה שלי היא ש"למכור" את קרוספיט כאימון שהיתרון שלו הוא שהוא לוקח רק 16-17 דקות זה שטות גמורה. יש חימום, יש טכניקה, יש אימון, יש התנשפות של רבע שעה, יש מתיחות. קרוספיט היא לא שיטה טובה כי היא לוקחת פחות זמן מאימון אחר. לא זה המדד.

אולי אני סתם מוציא קיטור. נמאס לי שבכל מקום במדיה אני נתקל בבינוניות מטריפה. יש כל כך הרבה מידע נגיש וטוב בימינו. מי שניזון ממה שערוץ 2 מאכיל אותו, נשאר בור גמור לדעתי.

האמת שאני לא יודע עליה כלום מלבד מה שראיתי בראיון המעלף שבלינק. הבעיה שלי היא ש"למכור" את קרוספיט כאימון שהיתרון שלו הוא שהוא לוקח רק 16-17 דקות זה שטות גמורה. יש חימום, יש טכניקה, יש אימון, יש התנשפות של רבע שעה, יש מתיחות. קרוספיט היא לא שיטה טובה כי היא לוקחת פחות זמן מאימון אחר. לא זה המדד.

אולי אני סתם מוציא קיטור. נמאס לי שבכל מקום במדיה אני נתקל בבינוניות מטריפה. יש כל כך הרבה מידע נגיש וטוב בימינו. מי שניזון ממה שערוץ 2 מאכיל אותו, נשאר בור גמור לדעתי.
צריך מתיחות בקרוספיט? למה?

אם אתה גמיש כמו איש העכביש אז אתה לא צריך. גמישות היא אחת מעשרת הדיברות של קרוספיט (עשרת מרכיבי הכושר).
אם יש שרירים שאתה מרגיש שיש לך בהם חוסר גמישות שמונע ממך לבצע את התנועות ב-100% יעילות, אז כדאי שתעשה מתיחות. אחרי אימון, לפני, ביום מנוחה, בבוקר ובלילה.

איך אפשר לדעת אם אתה גמיש או לא? באילו תרגילים אתה מחפש גמישות? (חוץ מסקוואט)

תנסה לעשות overhead squat. להרבה מאוד גברים חסר גמישות/mobility בחגורת כתפיים. כשאתה עושה shoulder dislocations כמה צר אתה יכול להחזיק את המוט?

מסכים עם כל מילה!

מהרגע שראיתי את קטעי הוידאו מההרצאות של גלסמן נדלקתי על העניין אני כל יום צופה בקטעי הוידאו שבאתר הראשי יוטויב ואחרים וגם קורא חומר בנושא .
אבל עד שיהיו בארץ מרכזים (בואו נתחיל ממרכז) קרוספיט אמיתי עם כל הציוד כולל מוטות ,כדורים ארגזי קפיצה ועוד לא יהיה לאן להצטרף .
כי הכי חשוב לדעתי שבקורספיט מ ל מ ד י ם אותך ,מתקנים אותך ומלווים אותך צעד צעד עד שתצליח .ללא מאמנים שיילמדו אותך את הטכניקה הנכונה ויתקנו אותך נורא קשה (זו לפחות דעתי )לבצע קרוספיט כמו שצריך
יש גבול לכמה שאפשר ללמוד מסרטונים בלבד .למרות שאני חייב לציין שלמדתי על טכניקה מהסרטונים של קרוספיט בחודש האחרון יותר ממה שלמדתי בבמשך שלוש שנים של אימונים בחדר כושר.אבל לא נותר אלא לקוות שאני באמת מיישם את זה.
אני מחזיק אצבעות לעומרי ולכל אחד שיפעל לפתוח מקום כזה .
כי יש משהו באימרה :לעשות את הדברים הנכונים ,לאנשים הנכונים ,מהסיבות הנכונות שפשוט שובה אותך.

Back
למעלה תחתית