הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ T3 תופעות לוואי

אנאבל זית חבה

משתמש מתחיל
12
4
נק' מוניטין:
10
12
4
היי,
לוקחת T3 תכף מסיימת שבוע שני, שבוע ראשון 25 מק״ג, שבוע שני 50 מק״ג, בימים האחרונים יש לי כאבים בשריר הצדדי בגב, שום כדור לא עוזר, מרגישה כאילו יש לי דלקת ולא סתם שריר תפוס.
האם זה אחת מתופעות הלוואי?
חוץ מתופעת הלוואי הידועה לגבי פגיעה אפשרית בבלוטת התריס, איזה תופעות לוואי שכיחות קיימות?
אשמח לתשובות אינפורמטיביות, תודה.
אף אחד לא בקיא בנושא??

היי,
לוקחת T3 תכף מסיימת שבוע שני, שבוע ראשון 25 מק״ג, שבוע שני 50 מק״ג, בימים האחרונים יש לי כאבים בשריר הצדדי בגב, שום כדור לא עוזר, מרגישה כאילו יש לי דלקת ולא סתם שריר תפוס.
האם זה אחת מתופעות הלוואי?
חוץ מתופעת הלוואי הידועה לגבי פגיעה אפשרית בבלוטת התריס, איזה תופעות לוואי שכיחות קיימות?
אשמח לתשובות אינפורמטיביות, תודה.
אף אחד לא בקיא בנושא??
חוץ מכאבים בצד הצדדי של הגב, הרגשת עוד דברים נוספים?

בשביל שגברים ישתמשו בT3 הם צריכים להכניס טסט כדי לא לאבד שריר, אז נשים..?
או שיש כאן עוד פרמטר שאני לא מודע אליו

יש סיבה שבגללה את לא משתמשת בקלן / אפדרין במקום?

• פותח/ת השרשור
לא הרגשתי שום תופעות לוואי מיוחדות רק הרגשתי שחם לי יותר מהרגיל, האמת שנולד לי תינוק לפני 4 חוד׳ אז יש סיכוי טוב שהכאבים בגב זה ממנו 😃 בכל אופן קיבלתי וולטרן ועבר תוך יומיים..תודה!
לגבי שאלתך למה אני לא לוקחת קלן, זה כי התופעות לוואי בלתי נסבלות מבחינתי לפחות, ולא מתאים לי שידיי ירעדו כשאני אוחזת בתינוק שלי, ב-40 מק״ג זה היה כבר בלתי נסבל.
חקרתי בעניין והבנתי שמינון של 50 מק״ג (T3)לא גורם לאיבוד שריר אם מתחזקים את זה עם מספיק חלבונים, בכל מקרה אין לי כוונה לעלות מעל המינון הזה.
כמובן שפירמידה עולה ויורדת.
תודה לכולם על המענה!

לא הרגשתי שום תופעות לוואי מיוחדות רק הרגשתי שחם לי יותר מהרגיל, האמת שנולד לי תינוק לפני 4 חוד׳ אז יש סיכוי טוב שהכאבים בגב זה ממנו 😃 בכל אופן קיבלתי וולטרן ועבר תוך יומיים..תודה!
לגבי שאלתך למה אני לא לוקחת קלן, זה כי התופעות לוואי בלתי נסבלות מבחינתי לפחות, ולא מתאים לי שידיי ירעדו כשאני אוחזת בתינוק שלי, ב-40 מק״ג זה היה כבר בלתי נסבל.
חקרתי בעניין והבנתי שמינון של 50 מק״ג (T3)לא גורם לאיבוד שריר אם מתחזקים את זה עם מספיק חלבונים, בכל מקרה אין לי כוונה לעלות מעל המינון הזה.
תודה לכולם על המענה!
מזל טוב להולדת הבן 😃

זו לא אחת מתופעות הלוואי, אבל כאבים בצוואר/כתף יכולים להצביע על ארוע לבבי כולשהו (לא שאני מנסה להפחיד, רק אומר שזה אפשרי). סיכוי קלוש שזה הנושא, במיוחד אם וולטרן עזר.

בשביל שגברים ישתמשו בT3 הם צריכים להכניס טסט כדי לא לאבד שריר, אז נשים..?
או שיש כאן עוד פרמטר שאני לא מודע אליו

יש סיבה שבגללה את לא משתמשת בקלן / אפדרין במקום?
אני דווקא מתחיל לחשוב שזה אחלה של חומר לנשים. תופעות הלוואי לא נוראיות כמו קלן והאפקט הרבה יותר חזק מקלן ואפדרין.
לרוב הנשים המתחילות אין מסת שריר רצינית, וגם אם יאבדו קילו שריר אך ירדו הרבה בשומן, מבחינתן זה שווה את זה.
חברה שלי לוחצת עליי לתת לה כל פעם מהדברים שאני מנסה על עצמי, ואני פשוט מאמין שטי3 הכי יתאים לה, ואחרי שאנסה על עצמי אולי אתן גם לה. והיא לא ניסתה קלן או אפדרין.
מה גם שאישה יכולה להיראות מעולה גם בלי מסת שריר, גבר לא.

תודה לכולם על המענה!
מה שתיארת נכון מאוד למעשה. חשוב מאוד להקפיד על עלייה הדרגתית במינון ולשהות במינון הביניים מספר ימים. תופעות הלוואי היחידות הן בדיוק אלה הקשורות בפעילות יתר של בלוטת התריס.
כפי ש @Moshe ציין, תופעת הלוואי שציינת לא תציב את ה-T3כחשוד המיידי ואכן אירועים לבביים הם הסכנה הגדולה ביותר בפעילות יתר של בלוטת התריס. וולטרן עוזר, יתכן באמת שמדובר בדלקת.
בהצלחה 😃

תודה לכולם על המענה!

במידה והוולטרן לא יעזור יש משחה יותר חזקה שלדעתי יותר טובה גם למקרים קשים יותר שנקראת
"Aspercream"
שורפת טיפה אבל מטפלת נורא מהר בכאב.. 😃

במידה והוולטרן לא יעזור יש משחה יותר חזקה שלדעתי יותר טובה גם למקרים קשים יותר שנקראת
"Aspercream"
שורפת טיפה אבל מטפלת נורא מהר בכאב.. 😃[/QUOTE
מוכרים אותה בארץ? כי אני מחפש משהו יותר חזק מוולטרן
"Aspercream"
שורפת טיפה אבל מטפלת נורא מהר בכאב.. 😃

אין לי מושג אבל בטוח שכן מבחינת המהירות שזה מקל על הכאב אין בכלל מה להשוות
אבא שלי קנה אותה לברכיים שלו
ושנשאר לו השתמשתי אחרי יומיים כבר הכאב כמעט נעלם
לעומת שבוע פלוס על וולטרן
זאת המשחה אגב..

קבצים מצורפים

• creme.jpg
    creme.jpg
    KB 28.4 · צפיות: 122
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית