הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר החליט לאסור לעשות דדליפט ולעשות סקוואט כבד

מסיפור שאני מכירה אולי תתפלא, אבל מכירה כמה הורים שהוציאו קצת את הראש מהתחת והשכילו להבין שמדובר בשטויות.
אמא שאלה אותי מה אני עושה אז אמרתי לה שאני עושה תוכנית כוח רק עם מורכבים במטרה להתחזק ולעלות במשקלים. לא נראה לי היא מבינה למה אני מתכוון כי היא אומרת לי כל מיני חארטות כמו ״אל תרים יותר מהמשקל שלך״

אם הם אסרו על זה כי אפשר להיפצע, אז שיאסרו על בנץ, על מכונות, על משקולות יד, על הליכונים (אפשר לקבל שברי מאמץ מי שמגזים) או שפשוט יסגרו את המכון כי אפשר להיפצע בהכל.

תמונה שמתארת את המצב:
upload_2015-6-17_16-26-36.png

כל מקום קובע את הנהלים שלו, המנהל של החדר כושר גם יכול להוציא לך את הכלוב ולהחליט שאין יותר כלוב,
זה השירות שהוא מציע, אתה רוצה, בבקשה
אתה לא רוצה, תעזוב אין לך מה לנסות לשנות.

אני כמאמן אם היה לי בוס שהחליט שאסור לעשות דדליפט וסקוואט כבד הייתי אומר לו שהוא אדם לא מקצועי ושאני מתפטר.

• פותח/ת השרשור
כל מקום קובע את הנהלים שלו, המנהל של החדר כושר גם יכול להוציא לך את הכלוב ולהחליט שאין יותר כלוב,
זה השירות שהוא מציע, אתה רוצה, בבקשה
אתה לא רוצה, תעזוב אין לך מה לנסות לשנות.

אני כמאמן אם היה לי בוס שהחליט שאסור לעשות דדליפט וסקוואט כבד הייתי אומר לו שהוא אדם לא מקצועי ושאני מתפטר.
כמו שכתבתי, אין לי אלטרנטיבה אחרת, ובגלל שההחלטה היא חדשה ויש מספר מתאמנים ו2 מאמנים שאני מאמין שהם יוכלו לעזור לי בתקשורת להנהלה אני מאמין ששווה לנסות, התגובה שלך בכלל לא עוזרת ולדעתי תמיד שווה לנסות.

לא מבין מה אכפת למדריכים שאנשים יעשו דדליפט.
יש הבדל בין "אנשים" לבין נערים שעדיין לא נחשבים "מבוגר אחראי", ובמקרה של פציעה עלולים לגרום לחד"כ הפסדים כספיים גדולים. אם יש כאן מישהו שעבר את ההסמכה להיות מאמן חד"כ לקטינים אולי הוא יוכל לספר לנו מה הכללים שמלמדים אותם שם, והאם מתייחסים בכלל לשאלת העצימות - אני מנחש שכן. מאחר ו(למיטב ידיעתי) ואין מחקרים על ההשלכות של אימונים ממושכים בעצימות גבוהה על בני נוער, סביר שאף אחד לא רוצה להיות חשוף לתביעות.

אני חושב שהסכמת ההורים לא תשנה הרבה, ובכלל יש לי הרגשה שהמכון המדובר אינו מקפיד שיהיה מאמן קטינים נוכח תמיד, כך שהחשש של הבעלים מובן. אני גם לא לגמרי שותף לסנטימנט הכללי שלכם שמדובר בשטויות חסרות הגיון, אבל קצת נמאס לי לחזור על עצמי אז אחסוך מכם את הקטע.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין "אנשים" לבין נערים שעדיין לא נחשבים "מבוגר אחראי", ובמקרה של פציעה עלולים לגרום לחד"כ הפסדים כספיים גדולים. אם יש כאן מישהו שעבר את ההסמכה להיות מאמן חד"כ לקטינים אולי הוא יוכל לספר לנו מה הכללים שמלמדים אותם שם, והאם מתייחסים בכלל לשאלת העצימות - אני מנחש שכן. מאחר ו(למיטב ידיעתי) ואין מחקרים על ההשלכות של אימונים ממושכים בעצימות גבוהה על בני נוער, סביר שאף אחד לא רוצה להיות חשוף לתביעות.

אני חושב שהסכמת ההורים לא תשנה הרבה, ובכלל יש לי הרגשה שהמכון המדובר אינו מקפיד שיהיה מאמן קטינים נוכח תמיד, כך שהחשש של הבעלים מובן. אני גם לא לגמרי שותף לסנטימנט הכללי שלכם שמדובר בשטויות חסרות הגיון, אבל קצת נמאס לי לחזור על עצמי אז אחסוך מכם את הקטע.
ליותר מחצי מהמאמנים אין יותר ידע מ'קורס' של שבועיים ואפילו פחות.
בכל מקרה, יש אנשים מבוגרים שמרימים כבד כבר הרבה זמן, זאת אומרת שהם נתפסו על הקטע הזה רק עכשיו שכמה ילדים התחילו להרים כבד..
אני ממש לא רוצה להפסיק סקוואט ודדליפט, אין יותר מידי תמיכה מההורים וזה לא יהיה פשוט לסדר את זה, אני מקווה לטוב..

לפי מה שהבנתי קרה מקרה דומה של אסירה לעבוד כבד לפני כמה שנים: https://www.lbs.co.il/threads/16528/#post-226072
@tuxlight ראיתי שעזרת לבחור עם בעיה דומה מלפני כמה שנים, יש לך עדיין דיבור עם רפי? גם אם לא, יש לך insight בנושא שיכול לעזור לי?

אמא שאלה אותי מה אני עושה אז אמרתי לה שאני עושה תוכנית כוח רק עם מורכבים במטרה להתחזק ולעלות במשקלים. לא נראה לי היא מבינה למה אני מתכוון כי היא אומרת לי כל מיני חארטות כמו ״אל תרים יותר מהמשקל שלך״
דווקא אמא שלי תמיד צוחקת עלי ש-120 קילו סקוואט אני יכול לעשות אבל לשטוף כלים זה כבר עבודה קשה
התגובה שלך בכלל לא עוזרת ולדעתי תמיד שווה לנסות.
לנסות זה אף פעם לא רע, אלא אם כן יש לך 2 7 וזה שמולך שם אול אין, אני לפחות הייתי פורש

• פותח/ת השרשור
דווקא אמא שלי תמיד צוחקת עלי ש-120 קילו סקוואט אני יכול לעשות אבל לשטוף כלים זה כבר עבודה קשה

לנסות זה אף פעם לא רע, אלא אם כן יש לך 2 7 וזה שמולך שם אול אין, אני לפחות הייתי פורש
שוב, תודה על העצה אבל פה זה שונה, אין לי שום דבר להפסיד וסביר להניח שאני אצליח להסתדר איתם בגלל שיש עוד כמה חברה שמרימים כבד כמה שנים שם + חלק מהמאמנים נורא יתנגדו לרעיון שאסור לעשות סקוואט ודדליפט כשישמעו עליו.

אני היחיד ששוטף כלים כל יום כבר שנתיים-שלוש. נהייתי כבר מקצוען בזה, אני עושה את זה ממש מהר

הם יבעטו אותי משם.. שאני חושב על זה עכשיו יש עוד כמה מבוגרים שעושים דדליפט כבר כמה שנים שם.. מקווה שהם יעזרו..
למה איפה אתה גר שאין לך לאין לעבור? כמו שהשימוש במונו בהרקולס הוא מגיל 18 😆

עצה שלי זה פשוט תמשיך לעשות, ברגע שיגידו לך תגיד כן כן ותחחיל להעמיס פלטות. אם הוא מנסה לגעת בך תגיד לו שאתה תתבע אותו על אלימות.

אם זה לא יעבוד או שאתה פוחד לעשות את זה פשוט תגיד שנרשמתה בשביל לעשות את התרגילים הנ"ל בגלל שזה החלטה חדשה אתה רוצה את הכסף בחזרה. לרוב כסף הרבה פעמים עובד.

עצה שלי זה פשוט תמשיך לעשות, ברגע שיגידו לך תגיד כן כן ותחחיל להעמיס פלטות. אם הוא מנסה לגעת בך תגיד לו שאתה תתבע אותו על אלימות.

אם זה לא יעבוד או שאתה פוחד לעשות את זה פשוט תגיד שנרשמתה בשביל לעשות את התרגילים הנ"ל בגלל שזה החלטה חדשה אתה רוצה את הכסף בחזרה. לרוב כסף הרבה פעמים עובד.
אני מתחבר לרעיון שלו

אין לך הרבה מה לעשות תעשה מאמץ להחליף מכון גם אם זה טיפה יותר רחוק ולא נוח או שתסתגל לסנקציות

• פותח/ת השרשור
אין לך הרבה מה לעשות תעשה מאמץ להחליף מכון גם אם זה טיפה יותר רחוק ולא נוח או שתסתגל לסנקציות
כמו שכתבתי, אין שום אפשרות לעבור לחדר כושר אחר, אין זמן (לחץ מהלימודים במשך כל השנה) וגם אם היה לי זמן אני נגד הרעיון של לבזבז חצי שעה - שעה על נסיעות וכל השטויות האלה על כל יום שיש בו אימון..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית