הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר החליט לאסור לעשות דדליפט ולעשות סקוואט כבד

כמו שכתבתי, אין שום אפשרות לעבור לחדר כושר אחר, אין זמן (לחץ מהלימודים במשך כל השנה) וגם אם היה לי זמן אני נגד הרעיון של לבזבז חצי שעה - שעה על נסיעות וכל השטויות האלה על כל יום שיש בו אימון..
נשמע שאכלת אותה

מנסה שלא להיות פסימי, עדיין לא ניסיתי כלום..
רק אמרתי איך זה מצטייר מהצד, תחשוב גם על אופציה ב' במידה והמרד לא הצליח. תתמרן את התוכנית שלך ככה שתצליח עם סקואאט לחזרות גבוהות ודווקא את הפרונט סקוואט תעשה כבד יותר, ודדליפט או שתעשה בפינה ותתחבא או שלא תעשה

לא מבין מה אכפת למדריכים שאנשים יעשו דדליפט.
אני לא הבייביסיטר של אף אחד והאחריות שלי מוטלת על המתאמנים שאני מאמן, מי שלא מקשיב לי אני לא אמא שלו.

חוץ מזה, במכון שלי הולכים לארגם תחרויות סקוואט בנץ ודדליפט חובבניים לקהל הרגיל אז זדיינו.
הפרס למנצח מנוי שנתי?🙄

תסלח לי אבל אתה ממש מתלונן על שטויות ולא מוכן לעבור. זה המכון-החליטו שלא אז תעבור מכון.
מה זה שעה נסיעות?כלום. ואתה עוד בכיתה ללא לימודים בכלל כרגע. אז או שתפסיק לעשות את זה במכון הנוכחי(לך תדע אולי יהיה אכפת להם מ3 נערים שרוצים להרים כבד) או שתעבור מכון.

• פותח/ת השרשור
תסלח לי אבל אתה ממש מתלונן על שטויות ולא מוכן לעבור. זה המכון-החליטו שלא אז תעבור מכון.
מה זה שעה נסיעות?כלום. ואתה עוד בכיתה ללא לימודים בכלל כרגע. אז או שתפסיק לעשות את זה במכון הנוכחי(לך תדע אולי יהיה אכפת להם מ3 נערים שרוצים להרים כבד) או שתעבור מכון.
אני לומד במשך כל השנה ככה שכמו שכתבתי, אין לי זמן מיותר לנסיעות.
זה לא רק 3 ילדים, יש עוד לא קצת חברה שמרימים כבד עוד מלפני שנים באותו החדר כושר, אבל הם יצאו בהחלטה הזאת בגללנו.

ההחלטה לא לאפשר להרים כבד בסקוואט זה שקול לפתאום שהם יחליטו לא להרים כבד בבנץ, ויש הרבה חברה מבוגרים עם בנץ' כבד (לא כבד בשביל lbs, אבל כבד בעיני המאמנים) והם מאפשרים בנץ' ללא שום בעיה.

אני לומד במשך כל השנה ככה שכמו שכתבתי, אין לי זמן מיותר לנסיעות.
זה לא רק 3 ילדים, יש עוד לא קצת חברה שמרימים כבד עוד מלפני שנים באותו החדר כושר, אבל הם יצאו בהחלטה הזאת בגללנו.

ההחלטה לא לאפשר להרים כבד בסקוואט זה שקול לפתאום שהם יחליטו לא להרים כבד בבנץ, ויש הרבה חברה מבוגרים עם בנץ' כבד (לא כבד בשביל lbs, אבל כבד בעיני המאמנים) והם מאפשרים בנץ' ללא שום בעיה.

לא ראיתי איפה כתבת באיזה שעות אתה לומד אבל נניח ובלתי אפשרי לעבור(בזבוז מוחלט לדעתי לריב עם אנשים מקובעים חסרי ידע כמו מאמני חד"כ(לרוב))אתה מוזמן לשאול אותם(אני באמת סקרן)למה רק 20 קילו מעל משקל גוף?למה לא 30?40?מה מיוחד במספר הזה?ותציג להם את התועלת של דדליפט וסקוואט,חוץ מלרפא סרטן הם עושים הכל. שיפרו את העמידה במקרים רבים,עוזרים לך ללכת זקוף,חיזקו את כל הגוף והראו לאנשים איפה הנקודות החלשות שלהם(אני אשמח לראות לג פרס עושה משהו כזה).
להילחם אפשר אבל זה תלוי באופיו של הבעלים,אצלי במכון הבעלים מעיר לך רק כשאתה בהתחלה לשים חגורה וכל עוד אתה נראה כאחד שלא יודע,אחרי קצת זמן ש"הרמתי"(סתם מנפח:s49:)עזבו אותי בשקט בדדליפט ובסקוואט.

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי איפה כתבת באיזה שעות אתה לומד אבל נניח ובלתי אפשרי לעבור(בזבוז מוחלט לדעתי לריב עם אנשים מקובעים חסרי ידע כמו מאמני חד"כ(לרוב))אתה מוזמן לשאול אותם(אני באמת סקרן)למה רק 20 קילו מעל משקל גוף?למה לא 30?40?מה מיוחד במספר הזה?ותציג להם את התועלת של דדליפט וסקוואט,חוץ מלרפא סרטן הם עושים הכל. שיפרו את העמידה במקרים רבים,עוזרים לך ללכת זקוף,חיזקו את כל הגוף והראו לאנשים איפה הנקודות החלשות שלהם(אני אשמח לראות לג פרס עושה משהו כזה).
להילחם אפשר אבל זה תלוי באופיו של הבעלים,אצלי במכון הבעלים מעיר לך רק כשאתה בהתחלה לשים חגורה וכל עוד אתה נראה כאחד שלא יודע,אחרי קצת זמן ש"הרמתי"(סתם מנפח:s49:)עזבו אותי בשקט בדדליפט ובסקוואט.
עכשיו שהעניינים התקדמו הם החליטו שזה לא 20 קילו מעל משקל גוף, אלא משקל שכבד למתאמן או שהטכניקה מסכנת אותו, שזה קצת מוזר בגלל שהמאמנים אמרו לי כל אחד בנפרד שהם לא יודעים את הטכניקה ולא מבינים בזה כלום.
אני מאמין שאני אוכל להסתדר איתם ב100% בעזרת המאמן הרציני יותר, אעדכן בהמשך.

נסה להגיע איתם להסדר שבכל מקרה של פציעה וכו', שיהיה ברור שהם נתנו לך הוראה להפסיק אם משקלים כבדים ואתה לא הקשבת.
יש מקומות שיהיו מוכנים לעשות את זה, אולי גם אצלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית