הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבניית תוכנית אימונים AB

• פותח/ת השרשור MaorNr
  • פורסם בתאריך

MaorNr

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0

בניתי תוכנית AB , רוצה להתקדם , חוות דעת <?

סליחה על הכותרת הלא מובנת 😃

עמוסה מאד. הפקטורליס למשל עובד בחמישה תרגילים רצופים (אגוניסט או סינרגיסט). למה אתה צריך נפח כזה?

• פותח/ת השרשור
עמוסה מאד. הפקטורליס למשל עובד בחמישה תרגילים רצופים (אגוניסט או סינרגיסט). למה אתה צריך נפח כזה?

מה זאת אומרת עמוסה ? שריר גדול מקבל 9 , שריר בינוני מקבל 7-8 ושריר קטן מקבל 6 סטים .
מה אפשר לעשות על מנת להוריד את העומס ? להוריד תרגילים ? סטים ?

דרך אגב הורדתי בבטן תרגיל אחד

אני יכול להביא לך תכנית ab שבניתי
A
חזה:
בנץ פרס 3*5
בנץ בשיפוע חיובי 3*8
פרפר 2 סטים של 10

כתפיים:
מיליטרי פרס 3*8
הרחקות לצדדים 2 סטים של 8
פרפר הפוך 2*10

יד אחורית
בנץ אחיזה צרה 4 סטים של 8

A1:
כתפיים :
פרס 3*5
הרחקות לצדדים 2*8
פרפר הפוך 2*10

חזה:
בנץ פרס 3*8
מקבילים 2*10
פרפר 2*12

יד אחורית 4 סטים של 8 בנץ אחיזה צרה

B
רגליים :
סקוואט 3*5
פשיטת רגליים במכונה 2*8
תאומים 2*10
אפשר לשנות קצת ברגליים

גב
דדליפט 1*5
מתח 3*8 עם משקל
פשיטת כתף/פול אובר 3*10

יד קדמית 4*10 כפיפות מרפקים עם מוט בעמידה

תאומים זה שריר שצריך נפח גבוה,לתת לו 6 חזרות בלבד לא יספיק לדעתי,אם כבר לרדת בסקוואט ל6 ולהעלות באופן ניכר את הנפח של התאומים

מה זאת אומרת עמוסה ? שריר גדול מקבל 9 , שריר בינוני מקבל 7-8 ושריר קטן מקבל 6 סטים .
מה אפשר לעשות על מנת להוריד את העומס ? להוריד תרגילים ? סטים ?
רשמתי בתגובה שלי.
הפקטורליס למשל עובד בחמישה תרגילים רצופים (אגוניסט או סינרגיסט).
למה ילד בן 15 צריך נפח אימון כזה? תנסה לספור בכמה סטים הטרייספס שלך עובד ותסביר לי איך אתה חושב להתקדם.
ת-ע-ש-ה S-S

היא טובה למישהו שצריך נפח כזה. למישהו עם משקלי עבודה גבוהים יחסית ובסיס של גוף חזק. לא למתאמן מתחיל.

היא טובה למישהו שצריך נפח כזה. למישהו עם משקלי עבודה גבוהים יחסית ובסיס של גוף חזק. לא למתאמן מתחיל.
סבבה תודה לזה התכוונתי פשוט לא נראה לי שהוא מוכן לשמוע על ss או fbw אז הצעתי לו את זאתי

• פותח/ת השרשור

אם אני יוריד תרגיל ליד אחורית ואת הפרפר ? העומס ירד ?
דרך אגב העומס הוא גם באימון B ?

אם אני יוריד תרגיל ליד אחורית ואת הפרפר ? העומס ירד ?
דרך אגב העומס הוא גם באימון B ?
התוכנית הזאת עמוסה פי 5 ממה שאתה צריך. אם אתה רוצה להתקדם תקרא מה שרשמתי ותפנים. תשכח מ-AB.

• פותח/ת השרשור
התוכנית הזאת עמוסה פי 5 ממה שאתה צריך. אם אתה רוצה להתקדם תקרא מה שרשמתי ותפנים. תשכח מ-AB.

בסדר החלטתי לעבור לfbw למרות שהייתי בה בעבר , מתי זה הזמן לעבור ל

AB ?

נערך לאחרונה:
אתה לא מקשיב וזה מתיש. אתה לא צריך כמות כזאת של תרגילים, לא כמות כזאת של חזרות ולא שום תוכנית כזאת. SS תפורה עליך, ובסוף תבין את זה ותצטער על הזמן שבזבזת. בגילך רוב הסיכויים (רוב עאלק) שאין לך שום סיבה לעבוד על כל שריר בנפרד ו"לתקוף מזוויות שונות".

ו"לתקוף מזוויות שונות".
או לבלבל את השריר לצורך העניין.

לפותח האשכול,
העצה הכי טובה שתוכל לקבל היא לעשות את התוכנית ה SS בשלב הזה.
תתחזק, תמצה את הפוטנציאל הראשוני ומשם תוכל לבחור לאן להמשיך.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מקשיב וזה מתיש. אתה לא צריך כמות כזאת של תרגילים, לא כמות כזאת של חזרות ולא שום תוכנית כזאת. SS תפורה עליך, ובסוף תבין את זה ותצטער על הזמן שבזבזת. בגילך רוב הסיכויים (רוב עאלק) שאין לך שום סיבה לעבוד על כל שריר בנפרד ו"לתקוף מזוויות שונות".

או לבלבל את השריר לצורך העניין.

לפותח האשכול,
העצה הכי טובה שתוכל לקבל היא לעשות את התוכנית ה SS בשלב הזה.
תתחזק, תמצה את הפוטנציאל הראשוני ומשם תוכל לבחור לאן להמשיך.

אני לא יכול לעשות ss , כי אני לא יכול לעשות דדליפט לא משנה למה .
דבר שני אני לא רוצה להתפתח אני עוד כמה חודשים עובר לחיטוב ועוזב את המכון , בסה"כ רציתי להרזות קצת אבל לא להראות שחיף .
מה הבעיה ב fbw ?
זאתי שבפורטל יותר טובה ?
המטרה שלי היא לא משקל מסוים אלא זמן , אני רוצה בחודש 4 להיות אחוז שומן יחסית נמוך .

מה קרה אני מזניח פוסט אחד בפורום הזה ושני מנהלים לא מצליחים לשכנע ילד אחד לעשות SS? 🤣🤣
ל @מאור ראקח
1. האם קיימת אצלך מטרה להראות רזה וזהו? או שאתה רוצה גם לפתח מסת שריר על הדרך?
2. מה הסיבה שאתה לא יכול לבצע דד ליפט? אם אתה יכול לבצע סקוואט אז מוט ופלטות יש לך, אז מה הבעיה בדיוק?

מה קרה אני מזניח פוסט אחד בפורום הזה ושני מנהלים לא מצליחים לשכנע ילד אחד לעשות SS? 🤣🤣

oa63s.jpg

• פותח/ת השרשור
ל @מאור ראקח
1. האם קיימת אצלך מטרה להראות רזה וזהו? או שאתה רוצה גם לפתח מסת שריר על הדרך?
2. מה הסיבה שאתה לא יכול לבצע דד ליפט? אם אתה יכול לבצע סקוואט אז מוט ופלטות יש לך, אז מה הבעיה בדיוק?

אני פשוט עם כרס קטנה , ובאלי גוף יותר נחמד והחלטתי שעד חודש 3-4 אני יגיע למטרה , זה יותר מידי זמן למטרה שלי לכן החלטתי להתאמן קצת במסה עד חודש 12 ואז לעשות חיטוב . פשוט באלי לגדול ברגליים בעיקר , קצת בכתפיים , בקושי רוצה קוביות , בקיצור בכל הגוף.
המכון בקושי מעניין אותי , אני גם לא מת על זה, אני פשוט חדור מוטביציה להצליח במטרה

בגלל זה אני פשוט רוצה תוכנית לעלות במסת שריר כדי שאוכל לגדול .

בקשר לדדליפט אני פשוט לא מעוניין , מכיוון ואין לי דרך ללמוד את התרגיל בצורה נורמלית .

הקטע הוא שאני לחוץ בזמן .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית