עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עמוסה מאד. הפקטורליס למשל עובד בחמישה תרגילים רצופים (אגוניסט או סינרגיסט). למה אתה צריך נפח כזה?
רשמתי בתגובה שלי.מה זאת אומרת עמוסה ? שריר גדול מקבל 9 , שריר בינוני מקבל 7-8 ושריר קטן מקבל 6 סטים .
מה אפשר לעשות על מנת להוריד את העומס ? להוריד תרגילים ? סטים ?
למה ילד בן 15 צריך נפח אימון כזה? תנסה לספור בכמה סטים הטרייספס שלך עובד ותסביר לי איך אתה חושב להתקדם.הפקטורליס למשל עובד בחמישה תרגילים רצופים (אגוניסט או סינרגיסט).
מה אתה אומר על התכנית שייעצתי לו היא טובה?רשמתי בתגובה שלי.
למה ילד בן 15 צריך נפח אימון כזה? תנסה לספור בכמה סטים הטרייספס שלך עובד ותסביר לי איך אתה חושב להתקדם.
ת-ע-ש-ה S-S
סבבה תודה לזה התכוונתי פשוט לא נראה לי שהוא מוכן לשמוע על ss או fbw אז הצעתי לו את זאתיהיא טובה למישהו שצריך נפח כזה. למישהו עם משקלי עבודה גבוהים יחסית ובסיס של גוף חזק. לא למתאמן מתחיל.
היא טובה למישהו שצריך נפח כזה. למישהו עם משקלי עבודה גבוהים יחסית ובסיס של גוף חזק. לא למתאמן מתחיל.
התוכנית הזאת עמוסה פי 5 ממה שאתה צריך. אם אתה רוצה להתקדם תקרא מה שרשמתי ותפנים. תשכח מ-AB.אם אני יוריד תרגיל ליד אחורית ואת הפרפר ? העומס ירד ?
דרך אגב העומס הוא גם באימון B ?
מה משקלי העבודה שלך אם הם נמוכים תעשה fbw או ssאם אני יוריד תרגיל ליד אחורית ואת הפרפר ? העומס ירד ?
דרך אגב העומס הוא גם באימון B ?
או לבלבל את השריר לצורך העניין.ו"לתקוף מזוויות שונות".
אתה לא מקשיב וזה מתיש. אתה לא צריך כמות כזאת של תרגילים, לא כמות כזאת של חזרות ולא שום תוכנית כזאת. SS תפורה עליך, ובסוף תבין את זה ותצטער על הזמן שבזבזת. בגילך רוב הסיכויים (רוב עאלק) שאין לך שום סיבה לעבוד על כל שריר בנפרד ו"לתקוף מזוויות שונות".
או לבלבל את השריר לצורך העניין.
לפותח האשכול,
העצה הכי טובה שתוכל לקבל היא לעשות את התוכנית ה SS בשלב הזה.
תתחזק, תמצה את הפוטנציאל הראשוני ומשם תוכל לבחור לאן להמשיך.
אז בחר ב FBW קלאסית.אני לא יכול לעשות ss , כי אני לא יכול לעשות דדליפט לא משנה למה .
מה קרה אני מזניח פוסט אחד בפורום הזה ושני מנהלים לא מצליחים לשכנע ילד אחד לעשות SS? 🤣🤣
מה קרה אני מזניח פוסט אחד בפורום הזה ושני מנהלים לא מצליחים לשכנע ילד אחד לעשות SS? 🤣🤣
ל @מאור ראקח
1. האם קיימת אצלך מטרה להראות רזה וזהו? או שאתה רוצה גם לפתח מסת שריר על הדרך?
2. מה הסיבה שאתה לא יכול לבצע דד ליפט? אם אתה יכול לבצע סקוואט אז מוט ופלטות יש לך, אז מה הבעיה בדיוק?