הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבניית תוכנית אימונים AB

• פותח/ת השרשור MaorNr
  • פורסם בתאריך

MaorNr

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0

בניתי תוכנית AB , רוצה להתקדם , חוות דעת <?

סליחה על הכותרת הלא מובנת 😃

אני פשוט עם כרס קטנה , ובאלי גוף יותר נחמד והחלטתי שעד חודש 3-4 אני יגיע למטרה , זה יותר מידי זמן למטרה שלי לכן החלטתי להתאמן קצת במסה עד חודש 12 ואז לעשות חיטוב . פשוט באלי לגדול ברגליים בעיקר , קצת בכתפיים , בקושי רוצה קוביות , בקיצור בכל הגוף.
המכון בקושי מעניין אותי , אני גם לא מת על זה, אני פשוט חדור מוטביציה להצליח במטרה

בגלל זה אני פשוט רוצה תוכנית לעלות במסת שריר כדי שאוכל לגדול .

בקשר לדדליפט אני פשוט לא מעוניין , מכיוון ואין לי דרך ללמוד את התרגיל בצורה נורמלית .

הקטע הוא שאני לחוץ בזמן , אז אני לא רוצה לבזבז זמן על תוכניות כוח
1) אם אימוני כוח היו בזבוז זמן לא היינו ממליצים לך עליהן. אפשר לעלות במסה בתוכניות כוח, וגם הרבה ובעיקר בשלבים שבהם אתה מתאמן מתחיל
2) חברי הפורום שענו לך בפוסט כאן הם בעלי נסיון רב ויודעים על מה הם מדברים. אם אתה לא תקשיב להם אז אין להם עוד איך לעזור לך.
3) יש לך 2 אופציות, או להקשיב למה שאומרים לך, ודד ליפט אפשר ללמוד דרך האינטרנט ולשפר על ידי העלאת סרטונים לביקורת, או לעשות את מה שאתה רוצה כי אנחנו לא הולכים להשקיע את הזמן שלנו בלנסות לעזור לבנאדם שאין לו ראש פתוח וחושב שהוא מבין יותר טוב מאיתנו ובא בהצהרות מטומטמות כמו "אין לי זמן לתוכניות כוח".

• פותח/ת השרשור
1) אם אימוני כוח היו בזבוז זמן לא היינו ממליצים לך עליהן. אפשר לעלות במסה בתוכניות כוח, וגם הרבה ובעיקר בשלבים שבהם אתה מתאמן מתחיל
2) חברי הפורום שענו לך בפוסט כאן הם בעלי נסיון רב ויודעים על מה הם מדברים. אם אתה לא תקשיב להם אז אין להם עוד איך לעזור לך.
3) יש לך 2 אופציות, או להקשיב למה שאומרים לך, ודד ליפט אפשר ללמוד דרך האינטרנט ולשפר על ידי העלאת סרטונים לביקורת, או לעשות את מה שאתה רוצה כי אנחנו לא הולכים להשקיע את הזמן שלנו בלנסות לעזור לבנאדם שאין לו ראש פתוח וחושב שהוא מבין יותר טוב מאיתנו ובא בהצהרות מטומטמות כמו "אין לי זמן לתוכניות כוח".

זה לא רק זה אני פשוט לא יכול לעשות דדליפט.
אני עשיתי במשך חודשיים FBW

בקשר לדדליפט אני פשוט לא מעוניין , מכיוון ואין לי דרך ללמוד את התרגיל בצורה
נורמלית .

הקטע הוא שאני לחוץ בזמן , אז אני לא רוצה לבזבז זמן על תוכניות כוח
קודם כל, גם אם לא הולך, בחיים אל תתייאש. בסוף זה ישתלם לך.
גם ככה אתה מבזבז מלא זמן על היווכחויות. תשים לב שפתחת את האשכול הזה לפני חודש, ואנחנו עדיין דנים עליו עכשיו.
בזמן הזה יכולת ללמוד את הטכניקות בכל תרגילי הבסיס, ובנוסף גם להספיק שבוע בתוכנית SS במקרה הרע. לא חבל?
וגם כמו שטנק אמר, חברי הפורום שמגיבים פה יש להם ניסיון רב בנושא, וחלקם גם אנשי מקצוע, והם יודעים על מה הם מדברים, אז חבל לא להקשיב להם (במיוחד אם מנהל עונה לך בפוסט ונותן לך עצות).

חחח נראלי הוא שינה את השם שלו
אה. ו"אני לא יכול לעשות דד ליפט" זה לא תרוץ. הוא אמר בעצמו שאין לו איך ללמוד, אז שילמד מהאינטרנט ונתקן אותו בדרך... חבל לזרוק תרגיל כל כך חשוב רק כי לא בא לו ללמוד אותו...

אה. ו"אני לא יכול לעשות דד ליפט" זה לא תרוץ. הוא אמר בעצמו שאין לו איך ללמוד, אז שילמד מהאינטרנט ונתקן אותו בדרך... חבל לזרוק תרגיל כל כך חשוב רק כי לא בא לו ללמוד אותו...
צודק ב-100%. כפי שאמרתי, הוא יכל כבר מזמן ללמוד את הדדליפט. תראה מתי הוא פתח את האשכול הזה.
חבל שהוא בוחר להתווכח כשהוא יכל כבר לסיים ללמוד את התרגיל.

צודק ב-100%. כפי שאמרתי, הוא יכל כבר מזמן ללמוד את הדדליפט. תראה מתי הוא פתח את האשכול הזה.
חבל שהוא בוחר להתווכח כשהוא יכל כבר לסיים ללמוד את התרגיל.
אני לא מתכוון לעזור לבנאדם שמתווכח איתי בצורה כזאת. אם הוא חושב שהוא מבין יותר ממני אז אין לי איך לעזור לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית