תוכנית תוכנית אימונים לפגרה - כדורגל

Ron halevy

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום אני בן 16.5
גובה : 1.70
משקל : 60.8
אני מתאמן בכדורגל כמה שנים רציתי לשאול איזה תוכנית הכי מומלצת לי לשיפור הכוח שלי והאתלטיות שלי מבלי לפגוע במה שקיים ולהפוך להיות כבד שלא יכול לזוז תודה

אני מאמין שהמאמן שלך יוכל לעזור לך בזה הרבה...
לא תמיד, יש מאמני כדורגל מעולים שלא מבינים חצי דבר באימוני כוח,
היה לי מתאמן שהמאמן שלו בכדורגל הביא לו תכנית fbw עם 15 תרגילים וכל תרגיל 2-3 סטים, סך התכנית הכילה 45 סטים, והמאמן שלו אמר לו לעשות את זה 3 פעמים בשבוע, ממש בדיחה.
המתאמן פנה אלי עם התכנית כי אמר שהיא לוקחת לו יותר מ-3 שעות והוא לא רוצה לחיות בחדר כושר.
איזה תוכנית הכי מומלצת לי לשיפור הכוח שלי והאתלטיות שלי
אני אישית ממליץ לך על SS של מארק ריפטו

לפי הנתונים שלך SS בזמן הפגרה ותזונה טבוה יכול לעזור לך להוסיף מסה של 5-10 קילו אבל לא הייתי ממהר עם זה כי אנחנו שוכחים שהמטרות שלו הן שונות לגמרי ואם להוסיף מסה וכוח לדדליפט ולסקוואט יגרום לו לאבד מהזריזות מהקלילות והמהירות שלו אז לא הרווחנו פה כלום.

לסיכום כן הייתי משלב תרגילי בסיס בתוכנית אימונים שלך אבל גם הרבה עבודה של אינטרוולים וספרינטים נראה לי יהיה יעיל מאוד בשבילך.

מה זאת אומרת תרגילי בסיס ? הכוונה לשלב ss עם אירובי ?
אני רוצה לשפר אתלטיות אם מגדירים מטרה אז רונאלדו או בייל הם גם אתלטים גם חזקים והם לא כבדים

איך בדיוק SS תעזור לו ?! מאמין שעדיף שתיקח FBW מהפורטל ותשלב עם זה אירובי נ.ב. לא חושב שרונאלדו , מסי או אפילו ערן זהבי עשו SS.

מה זאת אומרת תרגילי בסיס ? הכוונה לשלב ss עם אירובי ?
אני רוצה לשפר אתלטיות אם מגדירים מטרה אז רונאלדו או בייל הם גם אתלטים גם חזקים והם לא כבדים

אני לא מכיר אותך אבל קשה לי להאמין שגם אם תתאמן עשר שנים לא תגיע לרמה הפיזית של רונאלדו ובייל ואפילו לא תתקרב...
אבל בכל מקרה SS לא יודע כמה זה ישרת את המטרות שלך

SS לא תשרת אותו בכלל , לא מבין איך תוכנית שהיא קיצור דרך טובה להעלות במשקלי עבודה ובמשקל גוף קשורה לכדורגלן אבל בסדר .

בקיצור המטרות שלי זה להיות כמה שיותר חזק מהיר זריז אתלט כל זה מבלי לעלות משמעותית במשקל ולהפוך לכבד. הכוונה כשרשמתי שהמטרה שלי כמה שיותר להתקרב למודל גוף כמו של רונאלדו ובייל מבחינת זה שהם גם חזקים אתלטים ואין להם מסה גבוהה אבל לזקים מאוד לעומת כל השחקים האחרים. מה שאני רוצה לדעת זה איך להתאמן בשביל להסות ולהתקרב ליעדים שלי.

לדעתי תיקח FBW
SS לא תשרת אותו בכלל , לא מבין איך תוכנית שהיא קיצור דרך טובה להעלות במשקלי עבודה ובמשקל גוף קשורה לכדורגלן אבל בסדר .
בטח שזה קשור צריך שרירי בטן וירך חזקים ותאומים כדי לרוץ מהר ולבעוט בכדור חזק
לדעתי תעשה FBW ואירובי

התרגיל שבאמת חשוב לך זה הסקוואט,זה הבסיס של כל מה שאתה צריך לעשות בחדכ,זה יתרום לך המון לכדורגל

התרגיל שבאמת חשוב לך זה הסקוואט,זה הבסיס של כל מה שאתה צריך לעשות בחדכ,זה יתרום לך המון לכדורגל

צודק וגם תרגיל סטטי לבטן בסוף אימון כמו פלאנק לדעתי שיעשה fbw
או ש ab
תשלח לרונאלדו הודעה ותשאל אותו איך להתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית