הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רק אניח את זה כאן

לא הבנתי מה הייתה המטרה שלך דורון לעלות תמונה כזו בפורום נשים ?
ולהוסיף את המשפט האחרון שלך.. ?

גם אני רק אניח את זה כאן

http://tech.walla.co.il/item/2865840
אני מתחיל לתהות אם גדלת בשבי האפגאני ולכן אתה חסר מודעות כלפי התדמית שאתה יוצר סביבך, או שזה פשוט דארוויניזם ולא תגיע לגיל 40 בין אם זה מכרומוזום מיותר או כי פשוט מישהו יחליט שנמאסת עליו.

לא הבנתי מה הייתה המטרה שלך דורון לעלות תמונה כזו בפורום נשים ?
ולהוסיף את המשפט האחרון שלך.. ?

בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב,המטרה פה הייתה לערער את הביטחון של הנשים פה?או פשוט לגרום להן להתחיל להסקביט עירומות כדי שיהיה לך משהו לראות?ו @Majin Buu אני דווקא כן נגד תמונות שכאלו,זה לא משיג את המטרה שלהן ורק פוגע באנשים...

בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב,המטרה פה הייתה לערער את הביטחון של הנשים פה?או פשוט לגרום להן להתחיל להסקביט עירומות כדי שיהיה לך משהו לראות?ו @Majin Buu אני דווקא כן נגד תמונות שכאלו,זה לא משיג את המטרה שלהן ורק פוגע באנשים...
יש אנשים שעצם הקיום שלהם זה רק לספק את עצמם ללא חשיבה מעמיקה מידי על ההשלכות..

הבחירה להיפגע היא שלך בלבד.
לומר שתמונות כאלה מערערות תמונות של אנשים זה בדיוק להיות פלאנט פיטנס שחוקקו שאסור להתאמן בגופיות אצלם.

אתה לא רוצה לראות תמונות כאלה? תסנן את הפיד שלך. רוב האנשים לא מותרדים מזה ואפילו מקבלים מוטיבציה מזה, כל מי שבוחר להיעלב יש לו בעיות דימוי עצמי גם ככה וזה לא משהו שמתקנים בחדר כושר או באינסטגרם.

ל מי שבוחר להיעלב יש לו בעיות דימוי עצמי גם ככה וזה לא משהו שמתקנים בחדר כושר או באינסטגרם.
כמישהו שבוחר " to choke on greatness" אתה הולך על הראש הכי קטן שאפשר!
אני לא מדברת על הערך המיני שיש לתמונה הזו (שוב לזה קיימים פורומים יעודיים)
האם יש בה איזה שהוא כח מעצים לגברים או נשים שאוהבים ספורט? ובמילה מעצים אני לא מתייחסת לאורך האיבר..
מה הקשר לגופייה? נראה לך שאני מתאמנת עם שרוול ארוך?

לומר שתמונות כאלה מערערות תמונות של אנשים זה בדיוק להיות פלאנט פיטנס שחוקקו שאסור להתאמן בגופיות אצלם.

אתה לא רוצה לראות תמונות כאלה? תסנן את הפיד שלך. רוב האנשים לא מותרדים מזה ואפילו מקבלים מוטיבציה מזה, כל מי שבוחר להיעלב יש לו בעיות דימוי עצמי גם ככה וזה לא משהו שמתקנים בחדר כושר או באינסטגרם.

תסלח לי שאזלזל בכל מה שכתבת ברגע שהשווית תמונה של גופייה שמסתירה פיטמה וללא חזייה לבין לא להתאמן עם גופייה.
ולידיעתך,רוב האנשים מתאמנים בגלל בעיות דימוי אישי,בין אם תרצה להאמין בכך או לא.
אני מסנן את הפיד שלי כשאני הולך לפורום מקצועי כמו כאן ולא הולך לפורום של ילדים קטנים.

• פותח/ת השרשור
בקיצור, כמו שנאמר כאן כבר:
מי שבוחר/ת להיעלב, זו בעיה שלו או שלה. זה כמו שהחרדים נעלבים עד עמקי נשמתם למראה כתפיים חשופות.

להשוות את התמונה ששמתי, או יותר נכון בנשימה אחת עם "פורנו"!? WTF!?

זה בסה"כ mem שראיתי אותו כמעשה. צילמתי את המסך מתוך חשבון אינסטגרם שאני מקושר אליו: russianlifters וזה הגל.
כנראה שזה בסה"כ עיניין תרבותי של מה מקובל ומה לא מקובל.לא היה פה שום חיפצון ושם רמז.
שוב, בסה"כ mem משעשע.

כמישהו שבוחר " to choke on greatness" אתה הולך על הראש הכי קטן שאפשר!
אני לא מדברת על הערך המיני שיש לתמונה הזו (שוב לזה קיימים פורומים יעודיים)
האם יש בה איזה שהוא כח מעצים לגברים או נשים שאוהבים ספורט? ובמילה מעצים אני לא מתייחסת לאורך האיבר..
מה הקשר לגופייה? נראה לך שאני מתאמנת עם שרוול ארוך?
באותה מידה שאת יכולה להיעלב מזה, את יכולה להיעלב מבחורה חטובה יותר במכון.
גם אם המטרה של התמונה היא לא להעצים משהו, למי אכפת? היא תמונה שתוכלי להסתכל שניה ולהמשיך לגלול.
תמונה ל ס ת ם ולא כל תמונה נועדה להיות עם פואנטה, כמו 90% מהפייסבוק או האינסטגרם

איפה יש כאן מוטיבציה? איך אני יכול למשל להסיק מהתמונה הזו שהבחורה מתאמנת בכלל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית