סטוקר של מרטין שאפילו לא התייחסה למה שאמרתי 😭סטוקר1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סטוקר של מרטין שאפילו לא התייחסה למה שאמרתי 😭סטוקר1
צניעות 😇סטוקר של מרטין שאפילו לא התייחסה למה שאמרתי 😭
זה בסדר, יום יבואסטוקר של מרטין שאפילו לא התייחסה למה שאמרתי 😭
ציפיתי ללייק/מוניטין/שניהם או משהו 😅צניעות 😇
לא הבנתי.. תוכל להגיד לי מה הייתה המטרה שלך?🫤 אולי תשומת לב?
באמת מה הייתה המטרה? אם הייתי מניאק הייתי מביא לך שלילי
אני מתחיל לתהות אם גדלת בשבי האפגאני ולכן אתה חסר מודעות כלפי התדמית שאתה יוצר סביבך, או שזה פשוט דארוויניזם ולא תגיע לגיל 40 בין אם זה מכרומוזום מיותר או כי פשוט מישהו יחליט שנמאסת עליו.
אם זה סקוואט 200 ק"ג למשל, זה עדיין פורנו?אנחנו לא מדברים על תמונה של "כוסית מתאמנת"
גם כוסיות, כשהן עושות סקווט, לובשות בגדים
כוסית שעושה סקווט בלי חזיה או עם חוטיני
עושה למעשה פורנו.
לא הבנתי מה הייתה המטרה שלך דורון לעלות תמונה כזו בפורום נשים ?
ולהוסיף את המשפט האחרון שלך.. ?
יש אנשים שעצם הקיום שלהם זה רק לספק את עצמם ללא חשיבה מעמיקה מידי על ההשלכות..בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב,המטרה פה הייתה לערער את הביטחון של הנשים פה?או פשוט לגרום להן להתחיל להסקביט עירומות כדי שיהיה לך משהו לראות?ו @Majin Buu אני דווקא כן נגד תמונות שכאלו,זה לא משיג את המטרה שלהן ורק פוגע באנשים...
יש אנשים שעצם הקיום שלהם זה רק לספק את עצמם ללא חשיבה מעמיקה מידי על ההשלכות..
אתה רואה.. בסך הכל כולם אותו דבר 🚬🤪🚬ככה אני עם אוכל:s47:
הבחירה להיפגע היא שלך בלבד.בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב,המטרה פה הייתה לערער את הביטחון של הנשים פה?או פשוט לגרום להן להתחיל להסקביט עירומות כדי שיהיה לך משהו לראות?ו @Majin Buu אני דווקא כן נגד תמונות שכאלו,זה לא משיג את המטרה שלהן ורק פוגע באנשים...
כמישהו שבוחר " to choke on greatness" אתה הולך על הראש הכי קטן שאפשר!ל מי שבוחר להיעלב יש לו בעיות דימוי עצמי גם ככה וזה לא משהו שמתקנים בחדר כושר או באינסטגרם.
הבחירה להיפגע היא שלך בלבד.
לומר שתמונות כאלה מערערות תמונות של אנשים זה בדיוק להיות פלאנט פיטנס שחוקקו שאסור להתאמן בגופיות אצלם.
אתה לא רוצה לראות תמונות כאלה? תסנן את הפיד שלך. רוב האנשים לא מותרדים מזה ואפילו מקבלים מוטיבציה מזה, כל מי שבוחר להיעלב יש לו בעיות דימוי עצמי גם ככה וזה לא משהו שמתקנים בחדר כושר או באינסטגרם.
באותה מידה שאת יכולה להיעלב מזה, את יכולה להיעלב מבחורה חטובה יותר במכון.כמישהו שבוחר " to choke on greatness" אתה הולך על הראש הכי קטן שאפשר!
אני לא מדברת על הערך המיני שיש לתמונה הזו (שוב לזה קיימים פורומים יעודיים)
האם יש בה איזה שהוא כח מעצים לגברים או נשים שאוהבים ספורט? ובמילה מעצים אני לא מתייחסת לאורך האיבר..
מה הקשר לגופייה? נראה לך שאני מתאמנת עם שרוול ארוך?
הבחירה להיפגע היא שלך בלבד.
לומר שתמונות כאלה מערערות תמונות של אנשים זה בדיוק להיות פלאנט פיטנס שחוקקו שאסור להתאמן בגופיות אצלם.
אתה לא רוצה לראות תמונות כאלה? תסנן את הפיד שלך. רוב האנשים לא מותרדים מזה ואפילו מקבלים מוטיבציה מזה, כל מי שבוחר להיעלב יש לו בעיות דימוי עצמי גם ככה וזה לא משהו שמתקנים בחדר כושר או באינסטגרם.