ייעוץ כמה שאלות של אמצע סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Max138
  • פורסם בתאריך

Max138

מושעה
30
3
נק' מוניטין:
6
30
3
אני נמצא בשבוע השלישי של הסייקל הראשון שלי, 500 טסט אנטט מחולק ל2 זריקות בשבוע (הפרש של 4 ימים בערך ביניהם).
יש לי כמה שאלות ודברים לא מובנים אשמח אם תוכלו לעזור.

בכל זריקה אני מרגיש משהו אחר, יש זריקות שאני מרגיש כאבים בשריר למשך 3 ימים ויש זריקות שאני לא מרגיש כלום כאילו לא הזרקתי בכלל, ואין לי מושג אם זה אומר שהחומר ״נתפס״ או לא, הרי כל הישבן הוא שריר אחד גדול אז גם אם הכנסתי את המזרק לא בצורה הכי טובה אז עדיין כל החומר נכנס לשריר? או שיש מצב שהוא עבר דרך תא שומן והזריקה ״לא נחשבת״?

בנוסף גם אין לי מושג מה אני אמור להרגיש כי אני לא מרגיש כלום, לא שינוי בכוח לא שינוי בחשק המיני ולא רואה שינויים פיזיים, אולי רק עליה במשקל במספרים..
האם הייתם ממליצים לעבור ל750 טסט בשבוע (3 זריקות)?

תודה לכולם!

בישבן מזריקים בלחלק העליון של צד שמאל . [ תחשוב כיאילו אתה מחלק את זה ל4 חלקים ] .
תפוס קצת את האזור ותכניס תמחט . שים לב שהשריר עצמו משוחרר [תשען על הרגל השניה ] כי אז זה יכאב .

זה רק עכשיו נכנס לך אם אתה שבוע 3 ...

אני נמצא בשבוע השלישי של הסייקל הראשון שלי, 500 טסט אנטט מחולק ל2 זריקות בשבוע (הפרש של 4 ימים בערך ביניהם).
יש לי כמה שאלות ודברים לא מובנים אשמח אם תוכלו לעזור.

בכל זריקה אני מרגיש משהו אחר, יש זריקות שאני מרגיש כאבים בשריר למשך 3 ימים ויש זריקות שאני לא מרגיש כלום כאילו לא הזרקתי בכלל, ואין לי מושג אם זה אומר שהחומר ״נתפס״ או לא, הרי כל הישבן הוא שריר אחד גדול אז גם אם הכנסתי את המזרק לא בצורה הכי טובה אז עדיין כל החומר נכנס לשריר? או שיש מצב שהוא עבר דרך תא שומן והזריקה ״לא נחשבת״?

בנוסף גם אין לי מושג מה אני אמור להרגיש כי אני לא מרגיש כלום, לא שינוי בכוח לא שינוי בחשק המיני ולא רואה שינויים פיזיים, אולי רק עליה במשקל במספרים..
האם הייתם ממליצים לעבור ל750 טסט בשבוע (3 זריקות)?

תודה לכולם!
אנטט מרגישים כעבור שלושה שבועות...למרות שעוד לפני כן ישנה עליה בליבידו ו"סימנים מקדימים"
לדעתי אם לא תרגיש כלום עד תחילת שבוע רביעי אז יש בעיה
תעלה תמונות של הויאלים

לא כדאי לך לעלות ל750 כי...
  1. אם החומר שאתה לוקח טוב אז לא צריך מעבר ל500 וגם תסבול מתופעות לוואי חמורות יותר
  2. את ה750 תרגיש רק בעוד 3 שבועות (מאוחר מידי)
  3. אם החומר שהזרקת זה שמן אז לא יעזרו לך גם 1750 מ"ג

• פותח/ת השרשור
יש לי אמפולות רפואיות של Bayer, אין שום סיכוי שהם מזויפות או משהו כזה.

לא הרגשתי עליה בליבידו או התחזקות, רק עליתי איזה קילו וחצי ואני גם בטוח שזה רק נוזלים כי אני נראה קצת פחות חטוב, התחלתי סייקל על 10 אחוז שומן.

בקשר להזרקות אני מזריק בצד העליון של הישבן בזווית ישרה והכל, לא מכווץ את השריר ובכל זאת אחרי כל הזרקה מרגיש משהו שונה, לפעמים מרגיש כאב בשריר שנמשך כמה ימים, לפעמים לא מרגיש כלום כאילו לכ הזרקתי ולפעמים כואב קצת במקום של הדקירה וזה עובר אחרי שעה.. מה אני אמור להרגיש? האם יש סיכון שהחומר לא נתפס אם הזריקה לא הייתה טובה ומדוייקת ב100 אחוז? ( למרות שאני מכניס את כל החומר ובעצם כל הישבן זה שריר אחד גדול)

תודה.

יש לי אמפולות רפואיות של Bayer, אין שום סיכוי שהם מזויפות או משהו כזה.

לא הרגשתי עליה בליבידו או התחזקות, רק עליתי איזה קילו וחצי ואני גם בטוח שזה רק נוזלים כי אני נראה קצת פחות חטוב, התחלתי סייקל על 10 אחוז שומן.

בקשר להזרקות אני מזריק בצד העליון של הישבן בזווית ישרה והכל, לא מכווץ את השריר ובכל זאת אחרי כל הזרקה מרגיש משהו שונה, לפעמים מרגיש כאב בשריר שנמשך כמה ימים, לפעמים לא מרגיש כלום כאילו לכ הזרקתי ולפעמים כואב קצת במקום של הדקירה וזה עובר אחרי שעה.. מה אני אמור להרגיש? האם יש סיכון שהחומר לא נתפס אם הזריקה לא הייתה טובה ומדוייקת ב100 אחוז? ( למרות שאני מכניס את כל החומר ובעצם כל הישבן זה שריר אחד גדול)
אני מעריך את ההחלטיות שלך!!
מותר לשאול על סמך מה אתה קובע את זה? קנית בעצמך מבית מרקחת?
שמעת שקיימים זיופים של באייר והרבה??

לשאלתך
אל תדאג גם כשכואב החומר נקלט בסופו של דבר

לפעמים מרגיש כאב בשריר שנמשך כמה ימים, לפעמים לא מרגיש כלום כאילו לכ הזרקתי ולפעמים כואב קצת במקום של הדקירה וזה עובר אחרי שעה.. מה אני אמור להרגיש?
בהנחה שהחומר רפואי והכל טוב וכמובן שהמחט היא אינץ וחצי (ראש תכלת ) והמיקום מדויק כמו שאתה אומר אז החומר היגע ליעדו ואין לך מה לדאוג.
אכן זה קורה שלפעמים מרגישים ולעיתים פחות וזה לא קשור להגעת החומר ליעדו אלא לתזוזות בהזרקה , קצב ההזרקה , המיקום המדוייק - האם נפגעו נימים קטנים או סיבי שרי וכ"ד .
כבר הועלו פוסטים כאלו בעבר , תעשה חיפוש ותראה את תשובתם של המנהלים - הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
בהנחה שהחומר רפואי והכל טוב וכמובן שהמחט היא אינץ וחצי (ראש תכלת ) והמיקום מדויק כמו שאתה אומר אז החומר היגע ליעדו ואין לך מה לדאוג.
אכן זה קורה שלפעמים מרגישים ולעיתים פחות וזה לא קשור להגעת החומר ליעדו אלא לתזוזות בהזרקה , קצב ההזרקה , המיקום המדוייק - האם נפגעו נימים קטנים או סיבי שרי וכ"ד .
כבר הועלו פוסטים כאלו בעבר , תעשה חיפוש ותראה את תשובתם של המנהלים - הכל בסדר.

האמת שחיפשתי פוסטים בנושא הזה ולא מצאתי, אתה יכול לראות שזה גם הפוסט הראשון שאני כותב.

האם הייתם ממליצים לעלות את המינון ל750 בשבוע?

האמת שחיפשתי פוסטים בנושא הזה ולא מצאתי, אתה יכול לראות שזה גם הפוסט הראשון שאני כותב.

האם הייתם ממליצים לעלות את המינון ל750 בשבוע?
מאיזה סיבה ? אין צורך תמשיך ב500 . תוכאל הרבה ותיגדל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית