הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור BITW
  • פורסם בתאריך

BITW

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
שלום אני מתכנן להתחיל בקרוב סייקל ראשון רק טסט+פרגני+PCT

שבוע 1-12: טסט אננתת 500 מג מחולק פעמיים בשבוע )ראשון ורביעי(

שבוע 3-12: פרגניל 500 יחדיות אחת לשבוע.

ושבועיים אחרי הזריקה האחרונה PCT של טמוקסי וכלומיד לפי הפרוטוקול.

עכשיו השאלה אם אפשר לקחת טמוקסיפן גם לכל אורך הסייקל כדי לא לקבל ג'ינו) יותר נכון להחמיר כי כבר יש לי באופן טבעי(? אם כן איך?

שלום אני מתכנן להתחיל בקרוב סייקל ראשון רק טסט+פרגני+PCT

שבוע 1-12: טסט אננתת 500 מג מחולק פעמיים בשבוע )ראשון ורביעי(

שבוע 3-12: פרגניל 500 יחדיות אחת לשבוע.

ושבועיים אחרי הזריקה האחרונה PCT של טמוקסי וכלומיד לפי הפרוטוקול.

עכשיו השאלה אם אפשר לקחת טמוקסיפן גם לכל אורך הסייקל כדי לא לקבל ג'ינו) יותר נכון להחמיר כי כבר יש לי באופן טבעי(? אם כן איך?
אתה רציני ? מתחיל סייקל שיש לך ג'ינו ?
רק אני חושב שיש פה חוסר אחריות ?
ועכשיו ראיתי שאתה בן 19 ?

• פותח/ת השרשור
אתה רציני ? מתחיל סייקל שיש לך ג'ינו ?
רק אני חושב שיש פה חוסר אחריות ?
ועכשיו ראיתי שאתה בן 19 ?
יש לי גינו מגיל 12 זה לא נראה לי יעבור מה אני אעשה אז אנלא אעשה סייקל בחיים?וזה גם לא בדיוק ג'ינו...פלסטיקאי ואנדוקרינולוגית בדקו לי את הפטמוצ ואמרו שאין שם גולה של שומן כמו שאמור להיות פשוט העטרה של הפיטמה רחבה מאוד.
ובקשר לגיל אני בן 20 עוד מעט. מתאמן כבר 5 שנים. שוקל 91 על 1.90 10 אחוז שומן.

יש לי גינו מגיל 12 זה לא נראה לי יעבור מה אני אעשה אז אנלא אעשה סייקל בחיים?וזה גם לא בדיוק ג'ינו...פלסטיקאי ואנדוקרינולוגית בדקו לי את הפטמוצ ואמרו שאין שם גולה של שומן כמו שאמור להיות פשוט העטרה של הפיטמה רחבה מאוד.
ובקשר לגיל אני בן 20 עוד מעט. מתאמן כבר 5 שנים. שוקל 91 על 1.90 10 אחוז שומן.
אתה לוקח סיכון גדול!
טמוקסיפן אמנם יפגע במשהו בתוצאות הסייקל אך במקרה שלך לא הייתי מוותר עליו
מציע לך להתייעץ עם @יניב ריז בנושא

בלי קשר
את הפרגניל תתחיל מיד בשבוע הראשון

• פותח/ת השרשור
אתה לוקח סיכון גדול!

בלי קשר
אוקיי אני אחכה לתשובה מ@יניב ריז אבל מה העניין להתחיל את הפרגניל מהיום הראשון? הוא גם אנטיאסטרוגני? כי לפי מה שקראתי בנעוץ הוא עוזר למנוע ניוון של האשכים ועוזר לשמור על הזרע וכו' לא רשום עליו משהו שקשור לג'ינו

אוקיי אני אחכה לתשובה מ@יניב ריז אבל מה העניין להתחיל את הפרגניל מהיום הראשון? הוא גם אנטיאסטרוגני? כי לפי מה שקראתי בנעוץ הוא עוזר למנוע ניוון של האשכים ועוזר לשמור על הזרע וכו' לא רשום עליו משהו שקשור לג'ינו
בלי קשר לג'ינו...יותר יעיל להתחיל אותו מייד אחרי השפיץ הראשון

• פותח/ת השרשור
בלי קשר לג'ינו...יותר יעיל להתחיל אותו מייד אחרי השפיץ הראשון
אוקיי הבנתי תודה ,אז 500 יחידות לשבוע לכל אורך הסייקל?

ועוד משהו...כתבת שטמוקסיפן יכול לפגוע בתוצאות של הסייקל. עד כמה זה יכול לפגוע? ולמה זה פוגע?

אתה בן 19 אל תתחיל סייקל .. מה אם צבא ? תכף תתגייס ולא תוכל להתאמן או לאכול כמו שצריך ותאבד הכל .. חכה עד לאחרי הצבא ...
בלי קשר זה לא צחוק אתה תשתק את היצצור T הטבעי שלך ואתה עוד בתהליך גדילה יהיה לך הרבה נזק מיזה .

• פותח/ת השרשור
אתה בן 19 אל תתחיל סייקל .. מה אם צבא ? תכף תתגייס ולא תוכל להתאמן או לאכול כמו שצריך ותאבד הכל .. חכה עד לאחרי הצבא ...
בלי קשר זה לא צחוק אתה תשתק את היצצור T הטבעי שלך ואתה עוד בתהליך גדילה יהיה לך הרבה נזק מיזה .
כבר השתחררתי מהצבא, שירתתי שנה

אם יש לך משהו נכון להגיד אפילו אם זה שלא כדאי לי להתחיל סייקל אז תגיד.
לא התכונתי להעליב או לפגוע , בכל מקרה רק להמחיש לך שאתה לא במקום מתאים כרגע , אתה בן 19 שזה קצת צעיר מידי , תסיים שירות , כנס לשגרת אימונים ותזונה הולמת ורק אז תחשוב על זה.
הכי חשוב - שמור על בריאותך !
עכשיו ראיתי שסיימת שירות ...

אתה לוקח סיכון גדול!

בלי קשר
למה שטמוקסי יפגע בסייקל. הוא עובד סלקטיבי על רצפטורים
פרגניל ההפך הוא פרואסטרוגני וראיתי אנשין שהגינו הופיע בכנה ל-PCT על ינוני הפרגניל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית