דיון תוכנית ABC

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
לפי התוכנית בלנקייה אני רוצה להתחיל לעשות ABC במקום AB שאני עושה עכשיו, תוכנית למסה
תוכנית ABC

A:

חזה:

לחיצת חזה כנגד מוט 4 סטים של 6

לחיצה בשיפוע עליון כנגד דאמבלים 3 סטים של 8

פרפר 3 סטים של 10 ** רוצה להחליף בתרגיל אחר לא בטוח איזה

יד אחורית:

פשיטת מרפקים כנגד מוט 3 סטים של 10

פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 3 סטים של 12

B:

גב:

מתח בתוספת משקל ** רוצה להחליף לא בטוח איזה תרגיל במקום

חתירה 3 סטים של 8

פול אובר 3 סטים של 10

יד קדמית:

כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון 3 סטים של 10**יש לי בעיה עם התרגיל הזה צריך להחליף

כפיפת מרפקים בכיסא כומר 3 סטים של 8

C:

רגליים:

סקוואט 3 סטים של 8

דדליפט 3 סטים של 6

לחיצת רגליים 3 סטים של 10 ** למה לחיצת רגליים כשיש כבר סקוואט?

תאומים בסמית 2 סטים של 12

כתפיים:

לחיצת כתפיים 3 סטים של 8

חתירה בעמידה כנגד פולי תחתון 3 סטים של 10 **רוצה להחליף לא בטוח לאיזה תרגיל

השאלה זה איפה שיש **,התרגילים בצבע אדום אני רוצה להחליף את התרגילים מכל מני סיבות אז אני שואל במה אני יכול להחליף, תודה 😃

תן פרטים עליך,
גיל, משקל, גובה,
כמה זמן אתה מתאמן ומהם משקלי העבודה שלך בתרגילים המורכבים (סקוואט דדליפט ובנצ)
כמה פעמים אתה יכול להתאמן בשבוע?

• פותח/ת השרשור
תן פרטים עליך,
גיל, משקל, גובה,
כמה זמן אתה מתאמן ומהם משקלי העבודה שלך בתרגילים המורכבים (סקוואט דדליפט ובנצ)
כמה פעמים אתה יכול להתאמן בשבוע?
גובה: 173
משקל:70

בנץ' פרס: 65 קילו
מיליטרי פרס: 40 קילו
סקוואט 60 קילו (תרגיל די חדש לי אז משקל לא גבוה במיוחד)
דדליפט: 40 קילו (תרגיל די חדש, לא מעלה הרבה קודם כל רוצה שתהיה טכניקה פרפקט)

אני מתאמן בסביבות שנתיים שלוש עם הפסקות של כמה חודשים באמצע, אבל עכשיו ב3 חודשים האחרונים אני מתמיד 4 פעמים בשבוע אימון AB מסה.
אני יכול להתאמן 4-5 פעמים בשבוע, בזמן הקרוב (בסביבות שבוע שבועיים) אני כנראה לא אוכל 5 פעמים בשבוע, אבל התוכנית הזאת יכולה להיות או 4 או 5 פעמים בשבוע אז זה סבבה

גובה: 173
משקל:70

בנץ' פרס: 65 קילו
מיליטרי פרס: 40 קילו
סקוואט 60 קילו (תרגיל די חדש לי אז משקל לא גבוה במיוחד)
דדליפט: 40 קילו (תרגיל די חדש, לא מעלה הרבה קודם כל רוצה שתהיה טכניקה פרפקט)

אני מתאמן בסביבות שנתיים שלוש עם הפסקות של כמה חודשים באמצע, אבל עכשיו ב3 חודשים האחרונים אני מתמיד 4 פעמים בשבוע אימון AB מסה.
אני יכול להתאמן 4-5 פעמים בשבוע, בזמן הקרוב (בסביבות שבוע שבועיים) אני כנראה לא אוכל 5 פעמים בשבוע, אבל התוכנית הזאת יכולה להיות או 4 או 5 פעמים בשבוע אז זה סבבה
קודם כל תעלה את התכנית AB שלך משקלי העבודה שלך לא מתאימים ל ABC כלומר ABC תכנית למתאמנים מתקדמים אשר שולטים בטכניקה... והגירוי לכל שריר בשבוע הוא מועט לכן עדיף לך להמשיך עם ה AB או לעשות FBW או SS כדי להעלאות את משקלי העבודה שלך
תעלה את התכנית שאתה עושה עכשיו

• פותח/ת השרשור
קודם כל תעלה את התכנית AB שלך משקלי העבודה שלך לא מתאימים ל ABC כלומר ABC תכנית למתאמנים מתקדמים אשר שולטים בטכניקה... והגירוי לכל שריר בשבוע הוא מועט לכן עדיף לך להמשיך עם ה AB או לעשות FBW או SS כדי להעלאות את משקלי העבודה שלך
תעלה את התכנית שאתה עושה עכשיו
אין מה, אני מספיק זמן בAB בשביל לעבור ל ABC זה בטוח.
חוץ מסקוואט ודדליפט שרק התחלתי לפני חודש ומשהו וזה למה המשקלים, חוץ מזה הכל בסדר

נו בגלל זה
אין מה, אני מספיק זמן בAB בשביל לעבור ל ABC זה בטוח.
חוץ מסקוואט ודדליפט שרק התחלתי לפני חודש ומשהו וזה למה המשקלים, חוץ מזה הכל בסדר
זה לא משנה יש לך משקלים נמוכים לא משנה מה הסיבה אין לך מה לעבור ל ABC תאמין לי
ABC- למתאמנים מתקדמים אשר שולטים בטכניקה כלומר אלה שהגיעו ליעד שלהם במשקלי העבודה אתה מבין

• פותח/ת השרשור
נו בגלל זה

זה לא משנה יש לך משקלים נמוכים לא משנה מה הסיבה אין לך מה לעבור ל ABC תאמין לי
ABC- למתאמנים מתקדמים אשר שולטים בטכניקה כלומר אלה שהגיעו ליעד שלהם במשקלי העבודה אתה מבין
להמשיך בAB זה סתם בזבוז זמן בשבילי אני אומר לך בטוח, ולמשקל שלי המשקלים האלה לא ממש נמוכים, בנץ' 65 קילו זה סבבה למשקל שלי, ומיליטרי פרס 40 זה גם טוב.
סקוואט 60 זה סביר אבל אל תשכח שהתחלתי לפני חודש בערך סקוואט ודדליפט.
דדליפט אני מסכים שנמוך אבל אני רוצה להיות בטוח שהטכניקה שלי טובה לפני שאני מתחיל להעלות משקלים בזה.
בלי קשר אני רוצה לעבור לABC ותאמין לי שזה לא סתם

להמשיך בAB זה סתם בזבוז זמן בשבילי אני אומר לך בטוח, ולמשקל שלי המשקלים האלה לא ממש נמוכים, בנץ' 65 קילו זה סבבה למשקל שלי, ומיליטרי פרס 40 זה גם טוב.
סקוואט 60 זה סביר אבל אל תשכח שהתחלתי לפני חודש בערך סקוואט ודדליפט.
דדליפט אני מסכים שנמוך אבל אני רוצה להיות בטוח שהטכניקה שלי טובה לפני שאני מתחיל להעלות משקלים בזה.
בלי קשר אני רוצה לעבור לABC ותאמין לי שזה לא סתם
תקשיב עדיף תמשיך עם הab עד שתעלה את המשקל של הדדליפט והסקוואט ובכללי abc תכנית מסובכת אשר לא מתאימה לרוב האנשים לכן אנחנו לא ממליצים עליה
בגלל שיש בעיה בין ההתאוששות של האימונים ואם עושים את התכנית ראשון שלישי חמישי שבת אז הגירויי הוא דיי קטן לעומת ab ו fbw
כי כל קבוצה מערבת את השרירים שאומנו באימון הקודם

• פותח/ת השרשור
תקשיב עדיף תמשיך עם הab עד שתעלה את המשקל של הדדליפט והסקוואט ובכללי abc תכנית מסובכת אשר לא מתאימה לרוב האנשים לכן אנחנו לא ממליצים עליה
בגלל שיש בעיה בין ההתאוששות של האימונים ואם עושים את התכנית ראשון שלישי חמישי שבת אז הגירויי הוא דיי קטן לעומת ab ו fbw
כי כל קבוצה מערבת את השרירים שאומנו באימון הקודם
ראשון שני שלישי חמישי שישי
או
ראשון שני שלישי חמישי מה הבעיה?

בנץ' 65 קילו זה סבבה למשקל שלי,
אם אתה חושב כך אז אני אתן לך פרופורציות,
במשקל שלך אתה אמור לעשות 110 בבנצ' כדי שאוכל להחשיב אותך כמתאמן מתקדם.
להמשיך בAB זה סתם בזבוז זמן בשבילי אני אומר לך בטוח,
גם אני חושב כמוך, AB זה באמת בזבוז זמן בשבילך, אני ממליץ לך להתמקד בתרגילים המורכבים תוך כדי התמקדות בעקרונות ההעמסה פרוגרסיבית והתקדמות.
SS יכולה להיות אחלה תכנית שתקדם אותך, קרא עליה בפורטל

וגם תוך כדי האימונים אתה עולה במשקל אל תשכח נגיד איזה מתאמן שוקל 55 והוא מרים בנץ 50 אז הוא מתאמן מתקדם ?!?!

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושב כך אז אני אתן לך פרופורציות,
במשקל שלך אתה אמור לעשות 110 בבנצ' כדי שאוכל להחשיב אותך כמתאמן מתקדם.

גם אני חושב כמוך, AB זה באמת בזבוז זמן בשבילך, אני ממליץ לך להתמקד בתרגילים המורכבים תוך כדי התמקדות בעקרונות ההעמסה פרוגרסיבית והתקדמות.
SS יכולה להיות אחלה תכנית שתקדם אותך, קרא עליה בפורטל
אני לא באדי בילדר אני לא מתאמן לתחרויות, טוב שלא הגזמת 110 בנץ׳ ב70 קילו? אם אני מגיע ל110 בנץ׳ אני שוקל מינימום 80 אם אני עושה מסה עם זה

אני לא באדי בילדר אני לא מתאמן לתחרויות, טוב שלא הגזמת 110 בנץ׳ ב70 קילו? אם אני מגיע ל110 בנץ׳ אני שוקל מינימום 80 אם אני עושה מסה עם זה
אתה לא צריך להיות באדי בילדר כדי ללחוץ 110, הבעיה שלך היא שהאנשים שמתאמנים סביבך בחדר כושר מבצעים תכניות שמתאימות לאוכלוסיה הכללית ולא למתאמנים שרוצים להגיע לרמה קצת אחרת באימונים שלהם, ואנשים שנרשמים לפורום הזה ומבקשים ייעוץ לרוב רוצים להגיע לרמה שונה, לכן המלצתי לך מה שהמלצתי, וכמו ש @White Walker אמר, להגיע לרמה כזאת זה אפשרי מאוד, צריך התמדה ורצון.
אני בכל אופן לא ימליץ לך על תכנית ABC כי אני רוצה לקדם אותך יותר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להיות באדי בילדר כדי ללחוץ 110, הבעיה שלך היא שהאנשים שמתאמנים סביבך בחדר כושר מבצעים תכניות שמתאימות לאוכלוסיה הכללית ולא למתאמנים שרוצים להגיע לרמה קצת אחרת באימונים שלהם, ואנשים שנרשמים לפורום הזה ומבקשים ייעוץ לרוב רוצים להגיע לרמה שונה, לכן המלצתי לך מה שהמלצתי, וכמו ש @White Walker אמר, להגיע לרמה כזאת זה אפשרי מאוד, צריך התמדה ורצון.
אני בכל אופן לא ימליץ לך על תכנית ABC כי אני רוצה לקדם אותך יותר.
מה הבעיה להתקדם בABC? בעיקרון זאת תוכנית שמפצלת את האימונים ל3 במקום 2 קבוצות שרירים.
אם הזמן התאוששות יהיה בעיה אני אראה כבר מה לעשות,
ועוד דבר, אני לא עושה סינגלים בגלל שאין לי סיבה לזה..
אני רוצה לשנות תוכנית בשביל לזעזע את השרירים ולתת גירוי שונה ממה שהם רגילים וככה לדעתי אני יעלה יותר במשקל (אולי גם במשקלי עבודה, אבל במסה).
אני רוצה לנסות את התוכנית לשבוע, אם לא טוב אני אחזור או אשנה דברים, זה לא שאין לי מושג מה אני עושה.
בקיצור אם תוכלו לעזור לי במה ששאלתי בתחילת השאכול, להחליף כמה תרגילים, תודה

מה הבעיה להתקדם בABC?
זו תכנית שאינה מתאימה לרמתך, היא לא עומדת בעקרונות האימון של התאוששות ופיצוי יסף, העומס לא יתאים את זמן ההתאוששות שדרוש לו עד לאימון הבא ולכן אתה לא תתקדם, כמאמן שבנה לא מעט תוכניות מהסוג הזה אף אחד מהמתאמנים לא היה מרוצה מהתוצאות לעומת תכניות אחרות שבניתי ששילבו בין ימי עצימות לימי נפח, ועבדו לפי עקרונות העמסה פרוגרסיבית, ועבדו עם הרבה פחות עומס מהתכניות ABC הסטנדרטיות, אני אתה צריך להבין שאני בסך הכל מנסה לעזור לך מנסיוני בתחום, אם תחליט לקבל את עצתי זו הבחירה שלך, בכל אופן אני לא אמליץ על ABC אלא אם כן מדובר במתאמן מתקדם.

בהצלחה לך באימונים!

• פותח/ת השרשור
זו תכנית שאינה מתאימה לרמתך, היא לא עומדת בעקרונות האימון של התאוששות ופיצוי יסף, העומס לא יתאים את זמן ההתאוששות שדרוש לו עד לאימון הבא ולכן אתה לא תתקדם, כמאמן שבנה לא מעט תוכניות מהסוג הזה אף אחד מהמתאמנים לא היה מרוצה מהתוצאות לעומת תכניות אחרות שבניתי ששילבו בין ימי עצימות לימי נפח, ועבדו לפי עקרונות העמסה פרוגרסיבית, ועבדו עם הרבה פחות עומס מהתכניות ABC הסטנדרטיות, אני אתה צריך להבין שאני בסך הכל מנסה לעזור לך מנסיוני בתחום, אם תחליט לקבל את עצתי זו הבחירה שלך, בכל אופן אני לא אמליץ על ABC אלא אם כן מדובר במתאמן מתקדם.

בהצלחה לך באימונים!
גם אם אני עושה אימון ומעלה כל שבוע נגיד משקלים יקח לי מלא זמן להגיע ל110 בנץ' וגם אני מתכנן להגיע ל75 קילו ולעשות חיטוב,
אבל אם אתה אומר שלהשאר בתוכנית AB תגיד לי מה דעתך על האימון שלי עכשיו:

A:
Chest:
Bench press 3x5 65KG
Bench press incline 3x8 45KG
Buttefly (decline with cabble) 2x10 13KG

Shoulders:
Military press 3x8 40KG
Side leteral raise 2x10 8KG

Triceps:
Triceps push down vbar 4x10 25KG

B:
Legs:
Squats 3x8 60KG
Deadlift 3x5 45KG
Seated legs curls 3x15 35KG

Back:
Biceps curl barbell 3x12 27KG

גם אם אני עושה אימון ומעלה כל שבוע נגיד משקלים יקח לי מלא זמן להגיע ל110 בנץ' וגם אני מתכנן להגיע ל75 קילו ולעשות חיטוב,
אבל אם אתה אומר שלהשאר בתוכנית AB תגיד לי מה דעתך על האימון שלי עכשיו:

A:
Chest:
Bench press 3x5 65KG
Bench press incline 3x8 45KG
Buttefly (decline with cabble) 2x10 13KG

Shoulders:
Military press 3x8 40KG
Side leteral raise 2x10 8KG

Triceps:
Triceps push down vbar 4x10 25KG

B:
Legs:
Squats 3x8 60KG
Deadlift 3x5 45KG
Seated legs curls 3x15 35KG

Back:
Biceps curl barbell 3x12 27KG
אני ממליץ לך על הפיצול הזה:
A
Squat 3x5
Bench press 3x5
Deadlift 1x5
B
Squat 3x5
Press 3x5
Row 3x5

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך על הפיצול הזה:
A
Squat 3x5
Bench press 3x5
Deadlift 1x5
B
Squat 3x5
Press 3x5
Row 3x5
לא נראה לי
הקפצה,
בהמשך להודעה קודמת - אני לא בטוח שלהתאמן על 4 תרגילים, למרות שהם מורכבים וכוללים את כל הגוף בערך, ממש טוב למסה.
האם זה לא בזבוז להמשיך בתוכנית AB?
כרגע המטרה שלי זה מסה ולעלות עוד 5 קילו (התחלתי מסה מלפני וכבר עליתי כמה ק"ג) עד 75 קילו, ומשם לעשות חיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית