הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שלא הכיר\ראה, טרילר טוב של COD6

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
תשחק במחשב / תעדכן קושחה לאקסטרים 1.6 ב XBOX ותוכל לצרוב.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לשחק ברשת וכבר קניתי לייב של שנה לפני חודש, ולא בא לי לקבל באן ממש חחח

• פותח/ת השרשור
צריך לתקן את המשחק עם תוכנה שיש לי כבר אותה, אבל אני אנסה את זה רק שהזמן של הלייב כמעט ייגמר, בוא נגיד חרא מזל.

יש לך אקס בוקס?

כעיקרון אין סכנה לקבל באן כל עוד המשחק הצרוב שלך אושר, אין לי כוח להסביר את כל המשתנים במשוואה אבל אתה יכול לשחק בכל המשחקים שמופעים ברשימה הבאה בלי חשש לקבלת באן:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6
נ.ב
זאת רשימה מתעדכנת שמור בfavorites

צריך לתקן את המשחק עם תוכנה שיש לי כבר אותה, אבל אני אנסה את זה רק שהזמן של הלייב כמעט ייגמר, בוא נגיד חרא מזל.

יש לך אקס בוקס?
לא, אבל יהיה לי עוד חודשיים - שלושה, מתנה לקריסמס 😃
יש עכשיו Elite בארה"ב ב 255$, מחיר זנות.

• פותח/ת השרשור
מחיר טוב לאללה...
תלך על החבילה עם המשחק FUEL ולא עם הדוב פנדה הזה, יותר שווה.

• פותח/ת השרשור
חח תכלס כן באמת למי אכפת
שיהיה לך תעדכן, אפשר לעשות CO-OP נחמדים

אני פרצתי את האקסבוקס שלי לבד באמת לא בעיה וכמו שאמרו אם המשחק עובר את הבדיקה של
ABGX360 אין שום חשש לבאן....

תגיד אתה משתמש ב HD של ה XBOX? למה הוא בכלל חוץ מלאחסן משחקים של XBOX1? הבנתי שאפשר להוריד סרטים מה LIVE, משהו שווה? או סתם חרא?
יש אפשרות לקנות את הגירסת ARCADE הפשוטה ביותר עם 256MB זיכרון ב 180$

כן COD שצריך לצאת באמת נראה מטורף, גם Modern Warfare הראשון היה פשוט משחק מעולה מכל הבחינות... אני ממש ממש מחכה להמשך.

בנתיים אני משחק במשחק חדש Red Faction Guerilla, משחק ממש טוב לדעתי, מלא אקשן.

ומשה, אומרים שהתקנת המשחקים על הקשיח של ה XBOX מקלה עליו, הקריאה והטעינה של המשחק יהיו מהירים יותר.

בכל מקרה אני גם רוצה לקנות את הארקייד, אבל חיכיתי המון זמן, נחכה עד הקריסמס אולי יהיו הפתעות עם המחירים שוב.

תקנה ELITE משה אתה אחרי זה תתחרט על זה אם תקנה ARCADE, אפשר לעשות הכל בLIVE מהורדת משחקים מלאים לXBOX עד למשחקים רק ללייב, סרטים תוכניות טלוויזיה הכל! (למרות שרוב השירותיים לא נתמכים בארץ לצערי) עדיין תאמין לי בשביל עוד 300 שקל שווה לך 120gb זיכרון.

• פותח/ת השרשור
תגיד אתה משתמש ב HD של ה XBOX? למה הוא בכלל חוץ מלאחסן משחקים של XBOX1? הבנתי שאפשר להוריד סרטים מה LIVE, משהו שווה? או סתם חרא?
יש אפשרות לקנות את הגירסת ARCADE הפשוטה ביותר עם 256MB זיכרון ב 180$

שמע אם רק שמירות מעניינות אותך אז 256 מגה ייספיקו, אבל להוריד דמו אחד לא תוכל וזה די מציק..
אתה יכול ליקנות משחקים מלאים כבר מהלייב
הפרו לדעתי מספיק,60 ג'יגה זה המון בשביל הכל

גם אני שמעתי ש-Red Faction Guerilla משחק יפה, בקרוב אשחק איתו אחרי שאסיים כמה משחקים ברשימה. (עשיתי לעצמי חדר גיימינג ואני בקושי על הבוקס)

MW הראשון בהחלט היה מעולה 😃

נערך לאחרונה:
באטמן משחק נחמד, ניד פור ספיד אל תשחקו זבל כמו הקודם, למרות שהגרפיקה יפה.
ולמה לי להוריד דמויים אם אני שם פריצה 😃 ?

• פותח/ת השרשור
חחח למה לא להוריד דמואיים?
תמיד נחמד לראות גיימפלי של משחק לפני שצורבים\קונים, אחרי הכל דיסקים של DL לא זולים בכלל

אם אתה בקטע של מרוצים, DIRT 2 משחק מטורף, FORZA 3 עומד לצאת וגם הוא נראה מבטיח
עוד לא שיחקתי באטמן האמת, אבל אומרים שהוא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית