הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למי שלא הכיר\ראה, טרילר טוב של COD6

• פותח/ת השרשור
ארה"ב כן, בהחלט לא ייקר, בישראל כל דיסק עולה 7~10 שקל לא?
כאן כל דיסק עולה אירו וחצי
ואם אני לא טועה בשביל הדיסקים שהראת, צריך צורב חדש (מהשנה האחרונה) בשביל ליצרוב עלייהם טוב

יש לי צורב DL של LITE-ON קניתי לפני שנתיים וחצי, עובד מעולה. הספקתי לצרוב כבר ל XBOX ככה שאני לא דואג, זה לא בלו ריי שצריך משהו מיוחד כמו ל PS3.
בארץ קניתי 10 דיסקים של DL ב 80 שקל (אומנם עם עטיפה) אז כן יוצא יחסית יקר..

• פותח/ת השרשור
אתה כבר יודע איזה סוג של כונן דיסקים עדיף שיהיה לך בבוקס?

וכן בארץ זאת שחיטה לעומת הדיל שהראת לי, אני אנסה את הדיסקים האלו בקרוב, זה באמת אחלה מחיר.

דווקא בד"כ אנשים הולכים על הדיסקים של וורבטים, מה החברה הזו?

ד"א שווה להתקין באטמן? הורדתי כשייצא אבל נראה לי ילדותי מדי וגם אמרו שהשליטה על הפנים.

כנ"ל לגבי Resident Evil 5 אם מישהו הוריד, כדאי להתקין?

נערך לאחרונה:
באטמן משחק טוב, גרפיקה בת זונה משחקיות כמו אקס מן ודברים בסיגנון אחד על אחד, קצת מכות וכאלו השתעממתי אחרי שעתיים... אני יותר אוהב משחקים כמו COD שזה בעצם המשחק היחידי כמעט שאני משחק כל השנה ולפעמים PRO ב PS3 אצל חבר כשכולם מתאספים.
בקשר לדיסקים, ווברטים זו החברה הטובה יותר ליצור דיסקים, ממורקס זו חברה שגם רצה והיא אחלה ויחסית זולה היא שוות ערך ל TDK ושאר החברות.. הייתי קונה ווברטים רק אם הייתי צריך לעשות גיבויים כל השאר לא מעניין.

אה סבבה...

בקשר ל COD שיחקת ברשת?
באמת זה אחד המשחקים (האחרון) שהכי נהנתי מהם במשחקי מלחמה.. משהו מטורף אשכרה לא יכולתי להפסיק לשחק והקטע הטוב שהמשחק שצריך לצאת נראה בדיוק דומה מבחינת פיזיקה והכל אבל משופר מכל בחינה אפשרית... מחכה לו בצורה מטורפת...

במולטי אני שנים משחק CS מעביר תזמן בד"כ.

והאמת שמתאים לי 360 לחורף ככה, אחלה דבר, היה לי PS3 בעבר.. סתם מעפן, אם אתה לא מחפש בלו-ריי או לקנות משחקים זה סתם יושב אצלך סגור.. היה לי אותו משהו כמו 3 חודשים והדלקתי אותו אולי 5 פעמים, אחר כך נמאס מכרתי אותו...

לא שיחקתי ברשת כי לא היה לי CD KEY.
CS שיחקתי ב 1.5 כשסגרו אותו עזבתי לפני 8 שנים בערך 😃
אני לא כזה משחק במשחקים בכלל, נמאס לי דיי מהר ואני לא כזה נהנה מזה אלא אם יש משחקים ל2 ואפשר לשחק אחד נגד השני אבל זה גם נמאס מהר לדוגמא כמו PRO או משחק מכות (יוצא עוד מעט טקן 6)

האמת אני גם ככה, אוהב תדברים האלה תקונסולות ותמשחקים ולהתקין ולראות, אבל בתאכלס כמעט בחיים לא ייצא לי לחרוש משחק או לסיים משחק (למען האמת המשחק היחיד שסיימתי היה COD MODERN WARFARE), בד"כ מנסה תמשחק משחק כמה ימים ומוחק כי נמאס גם אם הוא משחק טוב חחח... אבל שיהיה 😃

CS זה סיפור אחר, כשאתה משחק רציני עם קבוצה קבוע זה סיפור שונה לגמרי

אני עדיין בדעה שמאפיה זה המשחק הכי טוב שיצא אי פעם.
בקרוב יוצא מאפיה 2, נראה אחד הטובים:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
משה אתה יכול לשחק במולטי של COD4 הפרוץ בלי בעיה וגם יש שרתים ישראלים.

• פותח/ת השרשור
המשימה הראשונה נראית מעולה, אהבתי את הקטע שיש בני ארובה מסביב ואת איזור הלחימה.
באמת עשו שינוי יפה במשחק

מאפיה לא ממש אהבתי, זה לא זורם ממש כמו COD למשל, זה לא מכניס אותך למשחק עם אנדרנלין

כל המשחקים האלו מזכירים לי שאני צריך לקנות מחשב חדש....איך SOLDIER OF FORTUNE 3?

• פותח/ת השרשור
וואלה עכשיו שמתי לב שיצא למחשב..
הוא נופל מ2?

כן על הפנים..
הינה עוד סירטון גיים פליי של MW2

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית