הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שלא הכיר\ראה, טרילר טוב של COD6

• פותח/ת השרשור
המשחק נפרץ לפני עשרה יימים לאקס בוקס למי שלא ראה..מה שכן קצת לא כדאי לשחק בו ברשת בגלל גל הבאנים כרגע

שמעתי מחברים שהוא לא שווה את ה60 דולר (זה לפחות מה שמציעים עליו בSTEAM). מה אתם אומרים עליו ביחס לגרסאות הקודמות? פשוט מאוד אהבתי את COD4.

משחק מעולה... שוב לדעתי הם איכזבו בעלילה הקצרה.. המשחק פשוט נגמר כאילו לא שיחקתי, ממש נראה לי שבשלוש שעות סיימתי אותו... וחבל חבל מאוד המשחק פשוט מטורף ואפשר לשחק בו כ"כ הרבה...

לא שיחקתי במולטי אבל צריך להיות עוד יותר טוב, בכ"מ לגבי עניין הקנייה זה שיקול של הבנאדם.

דבר שהכי אהבתי - אני בנאדם חולה מוזיקה, מכל הסגנונות ביניהם מוזיקת עולם (Hans Zimmer) והבנאדם אשכרה עשה סאונדטראק למשחק הזה.. וזה פשוט מצויין, לא רק שהמוזיקה שלו מטורפת לגמרי ומרגשת, אלא שהוא כתב קטעים שמתאימים בדיוק לכל קטע במשחק.. אתה אשכרה נכנס לסצינה במשחק.

שמעתי מחברים שהוא לא שווה את ה60 דולר (זה לפחות מה שמציעים עליו בSTEAM). מה אתם אומרים עליו ביחס לגרסאות הקודמות? פשוט מאוד אהבתי את COD4.
הסינגל אדיר, אבל קצר.
יש לך את הSPECIAL OPS שזה כמו משימות כאלה וזה חמוד אבל נמאס מהר כי זה קשה.
ויש את המולטי שאומרים שהוא ממש טוב, למרות כל החסרונות (ממליץ שתקרא קצת על הזגירות של אקטיויז'ן לפני שאתה קונה).

לגבי המוזיקה, ראיתי כבר יותר טוב :S

גם אני סיימתי, משחק דיי קצר רק 6 שעות, כנראה שבגלל כל ההשקעה במשחק ובכל משימה לוקח דיי הרבה משאבים לעשות עוד משימות הן מבחינה גרפית והן מבחינה טכנית כללית.
בכל מקרה המשחק כבר שבר שיאים הוא מכר עותקים בשווי 5 מיליון דולר ביום הראשון שהוא יצא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית