הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום חמישי טסט חיצוני...

לא לדרוס זקנות.
סתם, לדוג׳ אצלנו בפתח תקווה בכניסה בחזרה לחניה בסיום הטסט צריך לזכור לרדת להילוך ראשון, צריך לזכור כל הזמן להסתכל על המראות, יש עוד המון דברים שאני זוכר במעורפל מסיפורים של חברים מטסטים, לי יש עוד קצת זמן. ממש קצת.
מה הכוונה בכניסה בחזרה לחניה?
שאתה חוזר לחניה של שמשם יצאת לעשות טסט?
אז אם אתה שוכח להכנס בהילוך ראשון אתה נכשל, מה הקטע?
ולמה טסטרים מכשילים על טסט ראשון סתם בגלל שזה הראשון?

בדיוק, בחניה בחזרה מאיפה שיוצאים לטסט, אם אתה לא מוריד להילוך ראשון רוב הסיכויים שיכשילו אותך.
ואגב פסילה בטסט ראשון, גם אם מישהו קפץ לך לכביש משום משום ולא במעבר חציה יכשילו אותך.
אתה צריך שהטסט שלך יהיה מושלם בשביל לעבור.

• פותח/ת השרשור
-מה זה להכנס בהילוך ראשון?נכנסים לפי הסקת מסקנות כמו שדה ראייה מוגבל,הכל נעשה על ידך אין חוקיים.
-לא מכשילים על טסט ראשון רק בגלל שזה טסט ראשון.
בדיוק, בחניה בחזרה מאיפה שיוצאים לטסט, אם אתה לא מוריד להילוך ראשון רוב הסיכויים שיכשילו אותך.
ואגב פסילה בטסט ראשון, גם אם מישהו קפץ לך לכביש משום משום ולא במעבר חציה יכשילו אותך.
אתה צריך שהטסט שלך יהיה מושלם בשביל לעבור.

-נכון חייבת להיות פסילה גם אם מישהוא קפץ לא במעבר חצייה,מה אתה חושב הטסטר חייב להעביר אותך?אתה חושב שאתה צריך לדרוס אותו?קורה שקופצים קורה שלא,אם הספקת ללחוץ על הברקס ועצרת עצירה מלאה ולא היו לך בעיות עברת,אם הוא התערב ובלמת אחריו נכשלת.
טסטר חייב להכשיל אותך על זה,נכון הם לא עוברים במעבר חצייה,זה לא אומר שצריך לדרוס אותם,יש מקרים,בודדים שאתה לא יכול להגיב ובמצבים כאלה אין כל כך מה לעשות.
בתור אחד שהתפרצו לו לכביש ונכשל טסט ראשון זה מעצבן,אם היא לא הייתה קופצת הייתי עובר 100%.
גם בטופס כישלון היה כתוב:''חוסר זהירות ועירנות להולכת רגל במעבר חצייה''.
היה טסטר גבר רצח,בנוסף את המסלול של גשר הזיו עשיתי בכפולה שלפניי הטסט!
יש יותר מבאס מזה?!!?@!?@😵😭

-מה זה להכנס בהילוך ראשון?נכנסים לפי הסקת מסקנות כמו שדה ראייה מוגבל,הכל נעשה על ידך אין חוקיים.
-לא מכשילים על טסט ראשון רק בגלל שזה טסט ראשון.

-נכון חייבת להיות פסילה גם אם מישהוא קפץ לא במעבר חצייה,מה אתה חושב הטסטר חייב להעביר אותך?אתה חושב שאתה צריך לדרוס אותו?קורה שקופצים קורה שלא,אם הספקת ללחוץ על הברקס ועצרת עצירה מלאה ולא היו לך בעיות עברת,אם הוא התערב ובלמת אחריו נכשלת.
טסטר חייב להכשיל אותך על זה,נכון הם לא עוברים במעבר חצייה,זה לא אומר שצריך לדרוס אותם,יש מקרים,בודדים שאתה לא יכול להגיב ובמצבים כאלה אין כל כך מה לעשות.
בתור אחד שהתפרצו לו לכביש ונכשל טסט ראשון זה מעצבן,אם היא לא הייתה קופצת הייתי עובר 100%.
גם בטופס כישלון היה כתוב:''חוסר זהירות ועירנות להולכת רגל במעבר חצייה''.
היה טסטר גבר רצח,בנוסף את המסלול של גשר הזיו עשיתי בכפולה שלפניי הטסט!
יש יותר מבאס מזה?!!?@!?@😵😭
לחבר שלי בכניס לחניה בסוף הטסט, אחרי שהוא זכר עוד להיכנס להילוך ראשון כמה מטרים לפני הפניה מישהו רץ פתאום לכביש משום מקום, וחבר שלי הספיק לעצור ולא הטסטר עצר.
נכשל על ״גרימת בהלה לעובר אורח״.

@Kartalajan תסיים כבר ללמוד ותיגש לטסט ותיכשל כדי שאוכל לצחוק עליך שדרסת זקנה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית