הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להגיע להיות מדריך חדר כושר צבאי?

StevieG

משתמש מתחיל
18
8
נק' מוניטין:
11
18
8
אני מלש"ב, מתגייס במרץ, פרופיל 82. אין לי שום כוונה לשרת כלוחם, ורוב האופציות האחרות סגורות בפניי, אז חשבתי על מדריך חדר כושר צבאי. אני יודע שהסיכוי לקבל תפקיד כזה הוא שואף לאפס ללא קשרים, אבל אולי למישהו פה יש תשובה לאיך לחתור כדי להתגייס לתפקיד הזה?
תודה רבה. 😃

כדי להיות מדריך חדכ צבאי אתה צריך אחץ מהאופציות הבאות:
א. להיות ספורטאי מצטיין.
ב. להיות בעל פרוטקציות לא קטנות בכלל.
ג. להיוץ מדסניק שנפל על מקום שנותנים לו להיות בו רק בחדכ.
ד. לעשות את זה בנוסף על תפקיד אחר ביחידה כלשהי או לפסול מקצוע ביחידה כלשהי ושיאהבו אותך ויוציאו אותך לקורס במקום לשים אותך עובד רסר.
ה. אופציה עם סיכויים לא גבוהים בכלל - להתעקש המון בבקום. סיכויים נמוכים שיתנו לך אבל אם אתה כל כך נעול מה יש לך להפסיד מלנסות?

כדי להיות מדריך חדכ צבאי אתה צריך אחץ מהאופציות הבאות:
א. להיות ספורטאי מצטיין.
ב. להיות בעל פרוטקציות לא קטנות בכלל.
ג. להיוץ מדסניק שנפל על מקום שנותנים לו להיות בו רק בחדכ.
ד. לעשות את זה בנוסף על תפקיד אחר ביחידה כלשהי או לפסול מקצוע ביחידה כלשהי ושיאהבו אותך ויוציאו אותך לקורס במקום לשים אותך עובד רסר.
ה. אופציה עם סיכויים לא גבוהים בכלל - להתעקש המון בבקום. סיכויים נמוכים שיתנו לך אבל אם אתה כל כך נעול מה יש לך להפסיד מלנסות?
בדרך כלל עושים את זה בנוסף לתפקיד כלשהו עם עדיפות למד״סניק כמובן.
הייתי צריך לצאת לקורס אחד כזה אבל זה תקף רק לחדרי כושר צבאיים והייתי לקראת השחרור אז סרבתי.

הייתי צריך לצאת לקורס אחד כזה אבל זה תקף רק לחדרי כושר צבאיים והייתי לקראת השחרור אז סרבתי.
מה שונה בחדר כושר צבאי מחדר כושר רגיל?

זה מה שרשמתי...
מה שונה בחדר כושר צבאי מחדר כושר רגיל?
יש קורס של שהועיים שמשלים לך לתעודה אזרחית. אבל רק עם התעודה הצבאית אתה לא יכול לאמן באזרחות. מבחינת ההכשרה ההבדלים שמיים וארץ. בתור אחד שעשה את הקורס התוכן בלאי רצח וגם התוכן הנורמלי מועבר חרא כי יש לך איזה רב"טית שפשוט מקריאה ממצגות. זה השיעורים שלך. אנטומיה לומדים אחלה, פזיולוגיה סבבה, אבל דברים כמו תכנון אימונים או לימוד תרגילים פשוט פח, וזה החלק הכי חשוב... השיעור על תכנון האימונים הוא כזה:
מתאמן מתחיל בחודש הראשון fbw של 8-15 חזרות לתרגיל לכל מתאמן בכל מטרה.
מתאמן "בינוני" זה עד 3-4 חודשים ab ששם כבר יש מטרות. אם מישהו עובד כח הוא צריך לעשות עדיין פיצולים רק שהוא יעשה 1-5 חזרות וינוח 120 שניות בין סטים. *FACEPALM* אבל זה לא הכל! החל מ5 חודשים במכון אתה מתאמן מתקדם ומנוסה שצריך לעשות לא פחות ולא יותר מABCDE!! לימוד תרגילים נעשה בלי שום היעמקות. יש ספר שבאים איתו למכון ופשוט אומרים לך הברפרוף על תרגילים. בנץ' למשל שכב על הספה. רגליים על הרצפה. הורד את המוט למטה (לא זוכר אם לחזה או ל90 מעלות) ותחזיר. ובצורההדומה גם סקוואט וכו, כמובן שדדליפט לא מופיע בכלל וזה הכל פשוט כי זה קורס קצר שאי אפשר להעביר בו את זה באמת.

ממה שהבנתי מחבר בהשלמה לתעודה אזרחית המרצים הם אזרחיים אז מלמדים באמת טוב ואפילו לימדו אותם מורכבים לעומק. בנוסף יש את העניין של לימוד קטינים/זקנים שזה אין לך בצבא אבל יש באזרחות.

עשיתי את הקורס הזה ב-2007, כמו שאמרו כאן - נותנים אותו בנוסף לתפקיד שתהיה בו אלא אם תהיה מד"סניק ותחזור ליחידה שלך ותעביר שיעורי ספורט.

קורס שנמשך שבועיים ונותן לך קמצוץ מהמידע שאתה מקבל באזרחות. אין צורך לומר שהתעודה הצבאית לא ממש נתנה לי משהו כי לא כולם היו חולי מכון כמוני ורצו להתאמן(ואולי טוב שכך - כי הייתי צריך לפתוח את המכולה בין כל ה-8-8 שעשיתי) וגם המכולה שהייתה לנו ביחידה פשוט הייתה מצחיקה - היה חסר בה מלא ציוד.

קורס שניתן בעיקר כצ'ופר לחייל שאוהב את התחום ושובר קצת שגרה. מגיע לבסיס נמצא כל הקורס על בגדים אזרחיים, ללא נשק, ללא עבודות מטבח, האוכל טוב, יוצא כל יום הביתה, רואה מד"סניקיות חמודות על טייצים והבסיס הצבאי של ווינגייט זה שכונה אחת גדולה - עושים "פטרול" של רבע - חצי שעה וסיימת שמירה.

עשיתי את הקורס הזה ב-2007, כמו שאמרו כאן - נותנים אותו בנוסף לתפקיד שתהיה בו אלא אם תהיה מד"סניק ותחזור ליחידה שלך ותעביר שיעורי ספורט.

קורס שנמשך שבועיים ונותן לך קמצוץ מהמידע שאתה מקבל באזרחות. אין צורך לומר שהתעודה הצבאית לא ממש נתנה לי משהו כי לא כולם היו חולי מכון כמוני ורצו להתאמן(ואולי טוב שכך - כי הייתי צריך לפתוח את המכולה בין כל ה-8-8 שעשיתי) וגם המכולה שהייתה לנו ביחידה פשוט הייתה מצחיקה - היה חסר בה מלא ציוד.

קורס שניתן בעיקר כצ'ופר לחייל שאוהב את התחום ושובר קצת שגרה. מגיע לבסיס נמצא כל הקורס על בגדים אזרחיים, ללא נשק, ללא עבודות מטבח, האוכל טוב, יוצא כל יום הביתה, רואה מד"סניקיות חמודות על טייצים והבסיס הצבאי של ווינגייט זה שכונה אחת גדולה - עושים "פטרול" של רבע - חצי שעה וסיימת שמירה.
שינו את הקורס היום הוא סגור 3 שבועות עם תורנות מטבח ושמירות. אבל המדס והגוסיות של בהד 6 נשארו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית