הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מתי אני מקבל את הקוביות שלי?!!

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה YNET, זאת רק אשמתך שגלשת שם.
לא.. מה קורה לך, הכותבת היא יועצת תזונה ואימוני כושר אישיים MovEat היא יודעת על מה היא מדברת!

אפרופו יועצת תזונה, היא לא כותבת שום דבר על תזונה במאמר הזה.

כמה כבר אפשר לטחון את אותו נושא?..כבר ברור כשמש לכולנו שהאתר הזה לא מקור לידע..

זה היה ממזמן והם הספיקו לומר לו שהמאמרים שלו "טובים" מידי או משהו כזה..

זה מתוך קבוצת דיאטנים בפייסבוק לפני כמה ימים. אין גבול לחוצפה (מי שתוהה, לעולם לא שילמתי שקל לכתוב לאתרים הללו):
ושוב בפינת הצעות הניצול עבור דיאטנים

פנו אלי בפייס הפרטי בהצעה לכתוב לוואלה ושאלו אם מעונינת בפרטים לתומי חשבתי שמקרה הטוב מדובר בפרסום כתבה חינם מה שאהי לא עושה הרבה אבל בוואלה ובווינט חשבתי שאולי זה שווה את החשיפה
אז עניתי שאשמח לקבל פרטים
להפתעתי הרבה קבלתי מיל עם הצעת מחיר .. תשבו לפני שאתם קוראים כדי שלא תתעלפו אני קראתי את זה תוך כדי הליכה והשתנקה נשימתי לרגע

הם מבקשים 1950 ש"ח + מע"מ על כתבה ...

כמובן שעניתי במייל והנה תשובתי :

שלום רב

סליחה אבל נראה לי שהתבלבלתם ואם לא אז אין גבול לחוצפתכם
אתם באמת חושבים שכאשת מקצוע ותיקה עם קליניקה מבוססת ובעלת 2 תארים אקדמים ועוד הרבה הרבה שנות לימודים בקורסים מקצועים והמון המון ידע אני אשלם לכם על כתבה מקצועית שאני אכתוב לאתר שלכם

יש כאן טעות נבזית
על ידע משלמים
ומי שצריך לשלם זה אתם לי ולא אני לכם
תלכו לחפש פרייארים במקום אחר

יום טוב XXXX (צונזר)

לא יאומן כי יסופר

זה מתוך קבוצת דיאטנים בפייסבוק לפני כמה ימים. אין גבול לחוצפה (מי שתוהה, לעולם לא שילמתי שקל לכתוב לאתרים הללו):
כן אה?

העיקר שכשנרשמתי לאוניברסיטה הם מבקשים ממני 11 אלף שקל ללמוד אצלם..חוצפנים... אני כל בוקר אצטרך לקום, לנסוע לחיפה, ללמוד 8 שעות לפחות ועוד לשלם להם?!
הם לא מבינים שיש להם מתחרים..
אני אלך לבן גוריון, ת"א ולשאר המכללות ואסחוט מהם הצעות מחיר עד שבסוף הם ישלמו לי בשביל שאבוא ללמוד

כן אה?

העיקר שכשנרשמתי לאוניברסיטה הם מבקשים ממני 11 אלף שקל ללמוד אצלם..חוצפנים... אני כל בוקר אצטרך לקום, לנסוע לחיפה, ללמוד 8 שעות לפחות ועוד לשלם להם?!
הם לא מבינים שיש להם מתחרים..
אני אלך לבן גוריון, ת"א ולשאר המכללות ואסחוט מהם הצעות מחיר עד שבסוף הם ישלמו לי בשביל שאבוא ללמוד
וזה קשור ל?

יחסי גומלין בין בעלי אינטרס..
האינטרס הכלכלי של YNET מול האינטרס השיווקי של חברות שונות, אנשים שונים, קבוצות שונות (מועצת החלב, טבעונים..) שרוצים לקדם רעיונות שונים שלהם.. בעל הכסף יכול להפיץ את הרעיונות שלו ליותר אנשים
זה בעצם מימוש הקפיטליזם.. לא? 😕

יחסי גומלין בין בעלי אינטרס..
האינטרס הכלכלי של YNET מול האינטרס השיווקי של חברות שונות, אנשים שונים, קבוצות שונות (מועצת החלב, טבעונים..) שרוצים לקדם רעיונות שונים שלהם.. בעל הכסף יכול להפיץ את הרעיונות שלו ליותר אנשים
זה בעצם מימוש הקפיטליזם.. לא? 😕
יש הבדל בין שיווק חברה לבין כתיבת מאמר מקצועי מאיש מקצוע שמומחה בנושא. וכן זה קפטיליזם וחלק ממנו זה לסרב לכתוב בחינם - אם יהיו מספיק כאלו הם יצטרכו לשלם וטוב שכך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית