שוב: עוד רקטה התפוצצה באזור הדרום

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך

Y0na

משתמש פעיל
415
65
נק' מוניטין:
137
415
65
בשבועות האחרונים יש ירי מכוון לעבר תושבי הדרום והיום זה קרה שוב. בערך בשעה 22:00 התפוצצה רקטה באזור הדרום
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4672039,00.html

באמת מרחם על מי שגר באזור הדרום..כנראה שעד שלא יהיה ירי למרכז לאף אחד בממשלה האידיוטית הזו לא יזיז כלום 🤦‍♂️

בוגי יעלון בתגובה: מדינת ישראל לא תסבול ירי לעבר אזרחיה. צה"ל לא יבליג על תקיפות מהסוג הזה וזיהה את חוליית המחבלים. כתגובה, חיל האוויר הפציץ את חדר האוכל של חמאס.

• פותח/ת השרשור
בוגי יעלון בתגובה: מדינת ישראל לא תסבול ירי לעבר אזרחיה. צה"ל לא יבליג על תקיפות מהסוג הזה וזיהה את חוליית המחבלים. כתגובה, חיל האוויר הפציץ את חדר האוכל של חמאס.
עצוב עד כמה שזה נכון..באמת כואב לי על תושבי הדרום! כבר באלי שיהיה למרכז ירי ואולי משהו יזוז בראש חסר מוח של ביבי. לא מבין איך אפשר היה להצביע לו 😵

• פותח/ת השרשור
וואו אנשים מוניטין שלילי? זאת לא באמת הכוונה, פשוט כל עוד הירי הזה ימשך לדרום לאף אחד בממשלה זה לא יזיז כי הירי לא למרכז..אני לא באמת רוצה שתהיה כאן אזעקה כמו שאני לא רוצה שיהיו בדרום !

• פותח/ת השרשור
כבר היה ירי למרכז
הירי הנוכחי לעבר הדרום זה משיגורים של דאעש עזה כתוצאה מסכסוך עם חמאס. בנתיים אחרי כמה שיגורים לדרום זה לא מזיז לאף אחד בממשלה, במיוחד לביבי ובוגי ככה שעד זה לא יגיע למרכז לא באמת יהיה להם אכפת..

נכון, וגם כשירו למרכז בצוק איתן לא היה נראה שקורה משהו
לא יהיה כלום כל עוד פיפי בשלטון, אבל סביר להניח שאולי צה"ל יתקוף תקיפה גדולה יותר מאשר תקיפה בודדות. למרות שעם פיפי הזה לא ניתן לדעת כבר 🫤

הקטע העצוב בסיפור לאנשים כמוני שחיים על הגבול הוא שהתרגלנו ,לאכול , לקום משינה מאזעקות , באמצע מקלחת או חרא ...

לא תומך בבוזי או קרוב לתמוך בו. אף אחד לא היה מטפל במצב, סתם אירוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית