הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוב: עוד רקטה התפוצצה באזור הדרום

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
אני לא יודע איפה כל אותם אנשים חיים שחושבים שביבי אשם בזה, או שראש ממשלה אחר היה פותר את זה.

ללכת לפי הדרך של השמאל אז זה לתת להם יותר שטחים לירות עלינו, הימין לא יכול תאכלס לעשות כלום בגלל שאנחנו עכשיו ילדי כאפות של האו"ם.

לצערי לא רואה פתרון בזמן הקרוב, הרבה אנשים (מעזה) מקבלים פה המון כסף בשביל שהמצב הזה ימשיך ככה

והמשכתם להצביע ביבי.
חבר אחד אני גדלתי במקום שנקרא יד מורדכי ונתיב העשרה אם אתה מכיר , אני עוד לא בן 18 זאת אומרת שלא הצבעתי בבחירות הקודמות , האנשים סביבי אני יגיד לך חד וחלק . לא מי יודע מה בעד ביבי , ואפשר להבין אותם .. נשבר הזין אחי 14 עוד מעט 15 שנים שרק חוטפים , וחדירה מהחוף שאנחנו כול כך הרבה בו כול הזמן רק הדאגה הזאת כול פעם שיש איזה התערה בקיבוץ , לעומת זאת יש את ההורים שלי . שכן הצביעו ביבי , אחד כי הם פשוט לא מאמינים שבוזי היה עושה אחרת ואלף ואחת סיבות וזה בסדר גמור , זאת דעתם. וגם הם צודקים ,לדעתי לבוזי אין את הכוח שצריך אבל זה לא הנקודה פה מה שבאתי להגיד לך שלצערנו אין מנהיג מתאים ולצערנו אנחנו נמשיך לחטוף וימשיכו להשים עלינו זין עד שאיזה ערבי בצד ההוא יקום יעשה איזה מעשה גדול ויחשבו על איך לא מנענו את זה או איזה שמאלני יהיר ואטום יטוס לבריטניה באמצע חקירה של האום ויזיין את השכל על מה שקרה או לא כי הכי קל לדבר מתל אביב .
אני לא יודע איפה כל אותם אנשים חיים שחושבים שביבי אשם בזה, או שראש ממשלה אחר היה פותר את זה.

ללכת לפי הדרך של השמאל אז זה לתת להם יותר שטחים לירות עלינו, הימין לא יכול תאכלס לעשות כלום בגלל שאנחנו עכשיו ילדי כאפות של האו"ם.

לצערי לא רואה פתרון בזמן הקרוב, הרבה אנשים (מעזה) מקבלים פה המון כסף בשביל שהמצב הזה ימשיך ככה
מה זה הרבה אנשים מעזה ? כול עזה . פשוט הזוי וזה לא היה קורה בשום מקום אחר , ומי יטיף לנו אנשים כמו באמריקה שמשתיקים כפרים בפצצה ..איזה עוד מדינה בעולם פשוט מממנת ביחד עם האום את תשתיות חמאס ( בתי הספר שהופכים לבסיסים של הבני זונות האלו או למקומות הסברה על למה אנחנו השטן בהתגלמותו , בתי חולים שמתחתם יושב דף החמוד ויודע ששם הוא בטוח ועוד ועוד )

הירי בטוח לא ממשיך בגלל ביבי. ההיפך הוא הנכון לדעתי. זה בעיקר בגלל האידיאולוגיה של חמאס שהכל הולך בכח ואז כשאנחנו מחזירים להם כח אמיתי ומשמידים להם חצי עיר הם נרגעים, שותקים, וחוזרים להציק לנו אחרי חצי שנה.

הירי בטוח לא ממשיך בגלל ביבי. ההיפך הוא הנכון לדעתי. זה בעיקר בגלל האידיאולוגיה של חמאס שהכל הולך בכח ואז כשאנחנו מחזירים להם כח אמיתי ומשמידים להם חצי עיר הם נרגעים, שותקים, וחוזרים להציק לנו אחרי חצי שנה.
רק שלא מחבלי חמאס ירו את הרקטה. פעילים סוררים של ״דאעש עזה״ ירו את הרקטה כתוצאה מסכסוך עם חמאס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית