הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בירה קסטיל רוז' בזול - איפה?

מצב
השרשור נעול

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
אהלן,

אני חובב בירות, בתקופה האחרונה גיליתי את הבירה קסטיל רוז', זו בירה פרימיום בלגית 8% אלכוהול מתובלת בדובדנים חמוצים, אני אוהב לשתות אותה בסופי שבוע, מכיוון שהיא יקרה, זו הוצאה לא קטנה, לי ולחברים שלי.

בעיר שאני גר (פתח תקוה) יש חנות שמוכרת את בקבוק 330 מ"ל ב 13 שקל ובקבוק גדול 750 מ"ל ב 30 שקל.

הכי זול שמצאתי את הבקבוק הקטן זה 13 שקל, לא מצאתי יותר זול.
השאלה אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג ביותר זול.

הייתי שלשום ברחוב העליה בת"א, מתוך 4 חנויות לא היה להם, חנות אחת מכרה ב 14 שקל בקבוק קטן.

בירות כאלה 13 ש"ח זה סטנדרטי לגמרי. תנסה ללכת למקומות שמוכרים בסיטונאות, שם בד"כ יותר זול.

• פותח/ת השרשור
הייתי בסיטונאות בת"א - רחוב העליה, לחנויות הגדולות לא היה להם.

אני אנסה לברר טלפונית עם חנויות, או עם היבואן.

אין לך הרבה סיכוי.
יש רק יבואן אחד (מקסימום 2) שמביאים אותה לארץ.
לא תקבל "הנחה" גדולה כי אתה לא מזמין כמויות רציניות. גם אם כן, הרווח של חנויות הסיטונאות הוא די נמוך ולא תחסוך הרבה.
רוצה "בירת בוטיק"? תעשה אותה לבד (FGI).

לדבר עם היבואן.. קצת הגזמת. אז תשלם 13 שקל במקום 10 [שזה מחיר שלא חושב שתמצא], ביג דיל

• פותח/ת השרשור
אין לך הרבה סיכוי.
יש רק יבואן אחד (מקסימום 2) שמביאים אותה לארץ.
לא תקבל "הנחה" גדולה כי אתה לא מזמין כמויות רציניות. גם אם כן, הרווח של חנויות הסיטונאות הוא די נמוך ולא תחסוך הרבה.
רוצה "בירת בוטיק"? תעשה אותה לבד (FGI).

היבואן הוא רדקס שיווק וייבוא, רק הם מייבאים את הקסטיל לארץ.
לעשות בירה לבד? אין לי כוח וסבלנות להתעסק עם זה, גם ככה אני שותה בירות רק בסופ"ש ולא באמצ"ש.

אני ביום ראשון אעשה בירורים אם אצליח להשיג אותה בזול.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי, מה שטוב בבירות חיטה, שאפשר להחליף אותם בתור פחמימות, זה מה שאני עושה ביום שאני שותה בירה, ארוחה אחת אני מוריד את הפחמימות.

לגבי בירות לאגר ואייל, ההפקה שלהם קצת שונה, הם מופקים מ-לתת אאל"ט, בכל מקרה התהליך אינו מחיטה, לכן הא"ג שלהם גבוה מאוד. (מכילים הרבה מלטוז)

שלום חברים, האמת הגעתי לפוסט הזה אחרי שחיפשתי את הבירה בגוגל.
אז ראשית, למי שעדיין מחפש, אפשר למצוא אותה בצומת עלית בר"ג ב-12 שקל:
wnf.co.il/product.asp?id=288
חוץ מזה, רציתי לשאול בנושא בירות הפירות בכלל, האם המשקה עצמו נחשב כבריא יותר או פחות מבירה רגילה?

אתמול שתיתי אותה בראשון לציון במסעת סוהו וגם יש בקופי טרי בכפר סבא (11%)

אהלן,

אני חובב בירות, בתקופה האחרונה גיליתי את הבירה קסטיל רוז', זו בירה פרימיום בלגית 8% אלכוהול מתובלת בדובדנים חמוצים, אני אוהב לשתות אותה בסופי שבוע, מכיוון שהיא יקרה, זו הוצאה לא קטנה, לי ולחברים שלי.

בעיר שאני גר (פתח תקוה) יש חנות שמוכרת את בקבוק 330 מ"ל ב 13 שקל ובקבוק גדול 750 מ"ל ב 30 שקל.

הכי זול שמצאתי את הבקבוק הקטן זה 13 שקל, לא מצאתי יותר זול.
השאלה אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג ביותר זול.

הייתי שלשום ברחוב העליה בת"א, מתוך 4 חנויות לא היה להם, חנות אחת מכרה ב 14 שקל בקבוק קטן.

לקרוא לקסטיל רוז' בירה זה עלבון לבירות 😛

בכל מקרה, בפ"ת משקאות הטורקי הוא הכי זול וצדק מי שאמר שלא תמצא את זה זול משמעותית מ-13 ל-330מ"ל, זה בירה שממותגת פרימיום+/סופר פרימיום/איך שלא קוראים לזה היום ולכן המחיר שלה גבוה.

את ג'מס מכיר? תנסה את ה8.8 ותראה אם לטעמך- היא בסגנון דומה אם כי אל תצפה לטעם הפירותי המוגזם של הקסטיל, תוכל לקנות אותה ותרוויח כמה פעמים- גם תשתה בירה אמיתית ;) (למרות שאני לא אוהב אותה ספציפית) וגם בזול יותר.

---------- התגובה התווספה ב 20:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:59 ----------

חוץ מזה, רציתי לשאול בנושא בירות הפירות בכלל, האם המשקה עצמו נחשב כבריא יותר או פחות מבירה רגילה?
אותם ערכים כמו בירה מקבילה, כשהנתון המשמעותי הוא כמה אחוז אלכוהול יש בה.

כלומר- אם תקח את קסטיל רוז' שהיא 8% ותשווה אותה לבירה "סטנדרטית" כמו גולדסטאר תגלה שיש בה יותר סוכר ויותר קלוריות.

אם תשווה אותה לדאבלים בלגיים אחרים (בירות באיזור ה8-10 אחוז) תקראה נתונים זהים.

בוא לחונטה
יש 1+1, זיל הזול.

אין לדבר הזה בכלל טעם של בירה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית