קורס ברמנים

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
אני רוצה לעשות קורס ברמנים ובדיוק לפני כמה ימים קיבלתי מכתב של "יותר"(אני מתגייס בקרוב) וראיתי שמי שחבר מועדון מקבל מלגב של 800שח לקורס ברמנים..מישהו יודע על זה משהו?
חוץ מזה,מה העלות והאורך של קורס ברמנים?
תודה
smile.gif

נראה לי שזה למי שהשתחרר..
חכה לעוד תשובות.

זה למי שהשתחרר כי אפשר לשלם על זה עם הפיקדון.
סתם שאלה, למה אתה רוצה לעבור את הקורס?

אני רוצה לעשות קורס ברמנים ובדיוק לפני כמה ימים קיבלתי מכתב של "יותר"(אני מתגייס בקרוב) וראיתי שמי שחבר מועדון מקבל מלגב של 800שח לקורס ברמנים..מישהו יודע על זה משהו?
חוץ מזה,מה העלות והאורך של קורס ברמנים?
תודה
smile.gif
הקורס לא שווה הרבה אלא אם הוא חלק מסוג של הכשרה במקום ספציפי שיסדר לך עבודה טובה ולתקופה מתאימה. אין משהו שתלמד בקורס שלא ניתן ללמוד תוך מספר שבועות כמעט בכל בר נורמלי.

תקנו אותי אם אני טועה אבל באף מקום נורמלי לא יקבלו אותו אם אין לו מינימום של כישורים על בר ובטח שלא ניסיון.

נערך לאחרונה:
אחת החידות והתעלומות הגדולות ביותר בעיני זה הקורס הקיקיוני הזה שאלפים עוברים ועושים בתמורה לאלפי שקלים בשביל למזוג בירה מהחבית באיזה סניף שכוח אל של BBB.
פרייארים לא מתים, רק מתחלפים.

תקנו אותי אם אני טועה אבל באף מקום נורמלי לא יקבלו אותו אם אין לו מינימום של כישורים על בר ובטח שלא ניסיון.

מתקנת אותך.
אני עבדתי בכמה ברים מהמובילים בירושלים בלי קורס ברמנים.
הניסיון שלי? התחיל בבר קטן ומסריח שפתוח רק בסופ''ש ואפילו קוקטיילים לא הוכנו שם.
את הכישורים, הידע וההכנת קוקטיילים מומצאים מהראש למדתי תוך כדי עבודה על הבר..
הקורס הזה פשוט דרך להוציא מאנשים כסף.
כמו שטום כתב מעליי, אם זאת לא הכשרה ספציפית של המקום אז זה פשוט מיותר..
ועוד סיבות שהקורס מיותר?
- כל בר עובד אחרת.
- כל בר מכין קוקטיילים אחרת (יש מקומות שמוחיטו עושים עם סוכר לבן ומקומות אחרים עם סוכר חום. בכאלו ששמים סודה ובאחרים שמים ספרייט, שמים קפטן מורגן ובאחרים שמים באקארדי... וכו' וכו' וכו').
- בזבוז כסף.

בטוח יש עוד ולא עולה לי לראש כרגע 😃

אחי, אני יודע בידיוק למה אתה רוצה לעשות קורס ברמנים.
כי אתה רוצה להשיג בחורות וחושב שתצליח להעמיס בבר.
אז יש לי מה להגיד לך : לך על זה כי זה באמת נכון.

לא יודע לגבי 800 ש"ח.
עשיתי לפני שנתיים את הקורס ועלה לי כמעט 2000 ש"ח.
זה קורס מיותר למי שמבין בנושא.
אם אין לך חבר שיכול להכניס אותך להיות ברמן, לך תעשה את הקורס.
אם אין חבר צריך את התעודה לפחות.

• פותח/ת השרשור
אחי, אני יודע בידיוק למה אתה רוצה לעשות קורס ברמנים.
כי אתה רוצה להשיג בחורות וחושב שתצליח להעמיס בבר.
אז יש לי מה להגיד לך : לך על זה כי זה באמת נכון.

לא יודע לגבי 800 ש"ח.
עשיתי לפני שנתיים את הקורס ועלה לי כמעט 2000 ש"ח.
זה קורס מיותר למי שמבין בנושא.
אם אין לך חבר שיכול להכניס אותך להיות ברמן, לך תעשה את הקורס.
אם אין חבר צריך את התעודה לפחות.
אל תדאג אני מביא מספיק בחורות בברים בלי להיות הברמן 😃
פשוט זאת ניראית עבודה כיפית

אם אתה רוצה להיות ברמן, יותר קל להגיע לזה דרך להיות מלצר במקום שמגיש אלכוהול ולאט לאט להתעניין באלכוהול ולהיכנס לתחום דרך העבודה (ללמוד את התפקיד ולהחליף את הברמן בימים שהוא לא יכול להגיע וכאלה, לנסות להתברג). ואז כשיש לך ניסיון לעבור להיות ברמן במקום אמיתי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להיות ברמן, יותר קל להגיע לזה דרך להיות מלצר במקום שמגיש אלכוהול ולאט לאט להתעניין באלכוהול ולהיכנס לתחום דרך העבודה (ללמוד את התפקיד ולהחליף את הברמן בימים שהוא לא יכול להגיע וכאלה, לנסות להתברג). ואז כשיש לך ניסיון לעבור להיות ברמן במקום אמיתי.
אני יודע את זה וניסיתי להיכנס לברים והפאבים שאני יוצא אליהם אבל כולם רוצים כאלה אחרי צבא וסטודנטים לצערי :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית