עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקורס לא שווה הרבה אלא אם הוא חלק מסוג של הכשרה במקום ספציפי שיסדר לך עבודה טובה ולתקופה מתאימה. אין משהו שתלמד בקורס שלא ניתן ללמוד תוך מספר שבועות כמעט בכל בר נורמלי.אני רוצה לעשות קורס ברמנים ובדיוק לפני כמה ימים קיבלתי מכתב של "יותר"(אני מתגייס בקרוב) וראיתי שמי שחבר מועדון מקבל מלגב של 800שח לקורס ברמנים..מישהו יודע על זה משהו?
חוץ מזה,מה העלות והאורך של קורס ברמנים?
תודה![]()
תקנו אותי אם אני טועה אבל באף מקום נורמלי לא יקבלו אותו אם אין לו מינימום של כישורים על בר ובטח שלא ניסיון.
אל תדאג אני מביא מספיק בחורות בברים בלי להיות הברמן 😃אחי, אני יודע בידיוק למה אתה רוצה לעשות קורס ברמנים.
כי אתה רוצה להשיג בחורות וחושב שתצליח להעמיס בבר.
אז יש לי מה להגיד לך : לך על זה כי זה באמת נכון.
לא יודע לגבי 800 ש"ח.
עשיתי לפני שנתיים את הקורס ועלה לי כמעט 2000 ש"ח.
זה קורס מיותר למי שמבין בנושא.
אם אין לך חבר שיכול להכניס אותך להיות ברמן, לך תעשה את הקורס.
אם אין חבר צריך את התעודה לפחות.
אל תדאג אני מביא מספיק בחורות בברים בלי להיות הברמן 😃
פשוט זאת ניראית עבודה כיפית
אני יודע את זה וניסיתי להיכנס לברים והפאבים שאני יוצא אליהם אבל כולם רוצים כאלה אחרי צבא וסטודנטים לצערי :(אם אתה רוצה להיות ברמן, יותר קל להגיע לזה דרך להיות מלצר במקום שמגיש אלכוהול ולאט לאט להתעניין באלכוהול ולהיכנס לתחום דרך העבודה (ללמוד את התפקיד ולהחליף את הברמן בימים שהוא לא יכול להגיע וכאלה, לנסות להתברג). ואז כשיש לך ניסיון לעבור להיות ברמן במקום אמיתי.