אהלן חברה!!
אני גולש בפורום הרבה זמן ולמדתי הרבה על עולם "החומרים" ברצוני להתקדם לשלב הבא ויש לי כמה שאלות..
קודם כל ברצוני לציין שלא רכשתי עדיין כלום וכל מה שאני הולך לשאול אלו דברים שלפי דעתי לא נכונים אני לא מומחה ואולי אני טועה.
בבקשה לא להרוג אותי.
להלן הדברים שנאמרו על פי הדילר שלי:
הסייקל הוא סייקל של 10 שבועות:
סוסטנון מתחיל ב500 מג בשבוע ועולה ל 750 מג בשבוע עדיין לא דיברנו בדיוק באיזה שבוע עולים ל750..(שוב אני מזכיר הלכתי רק כדי לשמוע)
ויני משבוע 1-10 (!?!!?!)
הוא הוסיף גם פרווירון (צריך?)
ארימידקס (טוען שזה במקום טמוקסיפן ?!)
פרנגיל - רק בסוף הסייקל ולשריר לא לבטן (הבנתי שזה גם אפשרי?הכוונה לשריר)
על pct לא דיברנו אבל ברור שקלאסי
כלומיד וטמוקסיפן למרות שהוא טען אחרת?
וliv52..
חשוב לציין שוב!! אלו דברים שנאמרו לי ואני לא מתכוון ליישם שום דבר כל עוד.אני לא בטוח בו, לדעתי הסייקל לא טוב בכלל, אבל אחרי הכל אין לי מספיק ידע ובגלל זה אני מתייעץ עם המומחים פה!- אתם.
עוד ראוי לציין שזה סייקל ראשון! אבל לא נתייחס לזה, האשכול רק לידע הכללי, בעצם על הסייקל אם הוא טוב או לא בלי שום קשר למספר הסייקל, תזונה, אימונים וכו..
אני גולש בפורום הרבה זמן ולמדתי הרבה על עולם "החומרים" ברצוני להתקדם לשלב הבא ויש לי כמה שאלות..
קודם כל ברצוני לציין שלא רכשתי עדיין כלום וכל מה שאני הולך לשאול אלו דברים שלפי דעתי לא נכונים אני לא מומחה ואולי אני טועה.
בבקשה לא להרוג אותי.
להלן הדברים שנאמרו על פי הדילר שלי:
הסייקל הוא סייקל של 10 שבועות:
סוסטנון מתחיל ב500 מג בשבוע ועולה ל 750 מג בשבוע עדיין לא דיברנו בדיוק באיזה שבוע עולים ל750..(שוב אני מזכיר הלכתי רק כדי לשמוע)
ויני משבוע 1-10 (!?!!?!)
הוא הוסיף גם פרווירון (צריך?)
ארימידקס (טוען שזה במקום טמוקסיפן ?!)
פרנגיל - רק בסוף הסייקל ולשריר לא לבטן (הבנתי שזה גם אפשרי?הכוונה לשריר)
על pct לא דיברנו אבל ברור שקלאסי
כלומיד וטמוקסיפן למרות שהוא טען אחרת?
וliv52..
חשוב לציין שוב!! אלו דברים שנאמרו לי ואני לא מתכוון ליישם שום דבר כל עוד.אני לא בטוח בו, לדעתי הסייקל לא טוב בכלל, אבל אחרי הכל אין לי מספיק ידע ובגלל זה אני מתייעץ עם המומחים פה!- אתם.
עוד ראוי לציין שזה סייקל ראשון! אבל לא נתייחס לזה, האשכול רק לידע הכללי, בעצם על הסייקל אם הוא טוב או לא בלי שום קשר למספר הסייקל, תזונה, אימונים וכו..