K Kantor משתמש מתחיל 26 10 נק' מוניטין: 35 0 26 10 27/6/15 #1 היי, רציתי לשמוע את חוות דעתכם על סייקל של epistane/halodrol בלבד. מה דעתכם צריך להיות Pct לפרוהורמון אוראלי בלבד? לדעתכם סייקל כזה מתאים להפחתה באחוז שומן ושמירה על מסת השריר? תודה רבה
היי, רציתי לשמוע את חוות דעתכם על סייקל של epistane/halodrol בלבד. מה דעתכם צריך להיות Pct לפרוהורמון אוראלי בלבד? לדעתכם סייקל כזה מתאים להפחתה באחוז שומן ושמירה על מסת השריר? תודה רבה
K Kantor משתמש מתחיל 26 10 נק' מוניטין: 35 0 26 10 2/7/15 פותח/ת השרשור #21 נכתב ע"י omernono: מה המטרות שלך? חיטוב מסה? לחצו כדי להרחיב... להוריד משמעותית באחוזי שומן זה בטוח. אם אפשר להתחזק קצת בתהליך (אני אהיה בגירעון, אז אפילו באחוז שומן שלי זה לא סביר שאעלה במסה, אבל להתחזק אפשר). כל מידע או הערה יעזרו תודה נכתב ע"י Asaf1345: אחי שיהיה המון המון בהצלחה תעדכן לחצו כדי להרחיב... תודה ! Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י omernono: מה המטרות שלך? חיטוב מסה? לחצו כדי להרחיב... להוריד משמעותית באחוזי שומן זה בטוח. אם אפשר להתחזק קצת בתהליך (אני אהיה בגירעון, אז אפילו באחוז שומן שלי זה לא סביר שאעלה במסה, אבל להתחזק אפשר). כל מידע או הערה יעזרו תודה נכתב ע"י Asaf1345: אחי שיהיה המון המון בהצלחה תעדכן לחצו כדי להרחיב... תודה !