עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למי מי שגברנקבעים משתמשי כבוד
לפי מונה ההודעותמשתמש פעיל/קבוע
הוד רוממותו @Mosheמי קובע מי מנהל ומה זה מנהל ראשי.
אז זה אומר שאתה לא גבר?
אני ילדאז זה אומר שאתה לא גבר?
אתה לא בוחר להיות מנהל,אתה לא נחבר להיות מנהל, אתה נולד להיות מנהל.ובקשר לכבוד..
וגם מנהלים על פי מה הוא קובע ? אנשים פעילים שולחים לו קורות חיים או מה?
ואתה נולדת להספיםאתה לא בוחר להיות מנהל,אתה לא נחבר להיות מנהל, אתה נולד להיות מנהל.
נשרף לי המוח מלהתכונן לפיזיקהואתה נולדת להספים
אליק "משתמש מספים"
אם אתה חושב על זה אז שלח למשה קורות חיים אין לך מה להפסיד אולי תיבחר 😃ובקשר לכבוד..
וגם מנהלים על פי מה הוא קובע ? אנשים פעילים שולחים לו קורות חיים או מה?
@Moshe
Help please.
חשמל/אופטיקה?נשרף לי המוח מלהתכונן לפיזיקה
אופטיקה מכניקה וגליםאם אתה חושב על זה אז שלח למשה קורות חיים אין לך מה להפסיד אולי תיבחר 😃
גם למשתמש כבוד צריך קורות חיים אז כשאתה שולח הודעה תכתוב בכותרת מנהל או משתמש כבוד שהוא ידע לאיזה תפקיד אתה רוצה להתקבל
חשמל/אופטיקה?
אין לי שום כוונה להיות מנהל אני אפס לעומת מה שמנהלים יודעים פה סתם מתוך עניין איך זה עובד.אם אתה חושב על זה אז שלח למשה קורות חיים אין לך מה להפסיד אולי תיבחר 😃
גם למשתמש כבוד צריך קורות חיים אז כשאתה שולח הודעה תכתוב בכותרת מנהל או משתמש כבוד שהוא ידע לאיזה תפקיד אתה רוצה להתקבל
חשמל/אופטיקה?
אין לי שום כוונה להיות מנהל אני אפס לעומת מה שמנהלים יודעים פה סתם מתוך עניין איך זה עובד.שלח קורות חיים מה כבר תפסיד.
תביא למורן קורות חיים אולי הוא יתן לך לנהל את הלוג שלו 😆אין לי שום כוונה להיות מנהל אני אפס לעומת מה שמנהלים יודעים פה סתם מתוך עניין איך זה עובד.
חחחח נשבע שכן 😁תביא למורן קורות חיים אולי הוא יתן לך לנהל את הלוג שלו 😆
חחחחחחחחחחחחחחחחח@stitch נבחר למשתמש כבוד לאחר מספר שנים של עזרה לזולת, רצינות ללא הפסקה, ומניעת ספאם ברחבי הפורום.
זה כי יש לך אצבעות שמנות.*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
איך הצלחתי להתקיע את המקש של האות ח דרך הפלאפון 😳