עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא איזה גורו תזונה, די שם לב למה שאני אוכל,מתי, כמה ואוכל נקי (לא מעובד כמעט). אבל אני לא כל כך תומך, בהצעות של תאכל יותר. זה לא רק עניין של לאכול יותר, זה גם עניין של מה לאכול וכמה.
חברה פה יכולים לתת עצות, אבל את הרוב אתה צריך לעשות לבד בקריאה והתעדכנות.
הבנתי.. אז לRMR שלי להוסיף ככה 400 קלוריות בגלל האימון או שזה יותר מדי?
מה שעוד יותר עצוב זה שהוא בן 20, שוקל 50 קילו וסופר קלוריות במקום להסתובב עם קרטון/שקית חלב תקוע/ה בפה 12 שעות ביום.יפה שאתה לא תומך עבור ילד בן 14 ששוקל 50 קילו פשוט לאכול יותר .
ועכשיו בקשר למי שפתח תאשכול ישנן רמות שצריך להתחיל להתעסק בפרטים קטנים אתה עוד רחוק מהן מאוד , אבל אני מכיר אנשים כמוך באת לקבל תשובה מסויימת אז תעשה מה שבראש שלך .
כי כנראה שהמטרה שלי שונה משל הרוב כאן, אתם מחפשים לגדול כמה שיותר.. אני לא.
ואני בן 20 לא 14.
כי כנראה שהמטרה שלי שונה משל הרוב כאן, אתם מחפשים לגדול כמה שיותר.. אני לא.
ואני בן 20 לא 14.
לא רואה אף מטרה שגבר צריך להיות בגללה 50 קילו .
נכון יש פה בעיה עם המשקל ונכון שהוא צריך להעלות את כמות האוכל. אבל אני רואה גם שאני צריך לפרש את מה שאני אומר, הכוונה במה ואיך לאכול מתייחס גם לכמויות. אני לא חושב שיוסיף לו משהו אם הוא ירד על ארוחות של מקדונלדס או כל מה שבא לו מול הפנים רק למען עליה במשקל. כולם פה בלי יוצא מהכלל, יודעים מה המשמעות של להעלות מסה לחטב וכל השאר אבל גם יודעים שיש דרך מתאימה לכל דבר. יותר חכם יהיה שהוא יאכל יותר ונכון, אבל יותר מהדברים הנכונים ולא סתם. מה הטעם בלהיות a skinny fat guy, שהעליה במשקל שלו מבוססת על זבל.ילד ששוקל 50 קילו צריך לאכול כל מה שהוא רואה, כולל הצלחת והסכו"ם.
איפה היית בהרצאה על תזונה בהסמכה של CrossFit? בדיוק העמסת פחמימות? 😃אהלן
אם אתה רוצה לקבל תשובה רצינית בקשר לתזונה וספורט הנה הפורום הרלוונטי:
http://www.refua.info/forum.asp?page=message_table&category_id=31
בהצלחה 😃
נכון יש פה בעיה עם המשקל ונכון שהוא צריך להעלות את כמות האוכל. אבל אני רואה גם שאני צריך לפרש את מה שאני אומר, הכוונה במה ואיך לאכול מתייחס גם לכמויות. אני לא חושב שיוסיף לו משהו אם הוא ירד על ארוחות של מקדונלדס או כל מה שבא לו מול הפנים רק למען עליה במשקל. כולם פה בלי יוצא מהכלל, יודעים מה המשמעות של להעלות מסה לחטב וכל השאר אבל גם יודעים שיש דרך מתאימה לכל דבר. יותר חכם יהיה שהוא יאכל יותר ונכון, אבל יותר מהדברים הנכונים ולא סתם. מה הטעם בלהיות a skinny fat guy, שהעליה במשקל שלו מבוססת על זבל.
לאכול יותר זו עצה טובה אבל גם כוונו למה, או לפחות למקורות המתאימים לפי דעתכם.
לסיום אסיים בציטוט מתורגם "יונקים שותים חלב ואתה ידידי יונק, אז תתחיל לשתות!" (ריפ).
השאלה הנשאלת, איך היית מתפקד אחרי 3 פעמים מקדונלדס ביום :bad:אני גם בעד החלב, אבל אין לי שום בעיה שיאכל ארוחה של מקדונלדס. אם זה לבחור בין זה לבין לא לאכול מספיק קלוריות הייתי אוכל מקדונלדס שלוש פעמים ביום.
אם ככה אז 🙌 אני אחרי דבר כזה מרגיש שהאימון הוא 😣הייתי נשאר קצת רעב, אבל חוץ מזה הכל בסדר 😃
זה עניין של הרגל, בכל מקרה אם לא אוכלים את הלחמניה והצ'יפס במקדונלדס זו יכולה להיות אחלה ארוחה.אם ככה אז 🙌 אני אחרי דבר כזה מרגיש שהאימון הוא 😣
אחי פחמימות זה חשוב, אי אפשר לשרוד בלי פחמימות, זה 60% מהתזונה המומלצת לספורטאי!זה עניין של הרגל, בכל מקרה אם לא אוכלים את הלחמניה והצ'יפס במקדונלדס זו יכולה להיות אחלה ארוחה.
(אבל עדיף כבר משהו יותר איכותי כמו מוזס/בלאק/אגאדיר/מיטבול וכו')