הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות באימון קרוספיט

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך
כמה התעסקות בקקה, תאכל עד שתשיג עלייה במשקל ויותר חשוב במשקלי עבודה ותפסק כבר לחפור

אני לא איזה גורו תזונה, די שם לב למה שאני אוכל,מתי, כמה ואוכל נקי (לא מעובד כמעט). אבל אני לא כל כך תומך, בהצעות של תאכל יותר. זה לא רק עניין של לאכול יותר, זה גם עניין של מה לאכול וכמה.
חברה פה יכולים לתת עצות, אבל את הרוב אתה צריך לעשות לבד בקריאה והתעדכנות.

• פותח/ת השרשור
אני איתך בזה.. בגלל זה חשוב לי לדעת את כל הפרטים הקטנים האלה או כמו שמכנים פה האנשים "ההתעסקות בקקי"..

יפה שאתה לא תומך עבור ילד בן 14 ששוקל 50 קילו פשוט לאכול יותר .
ועכשיו בקשר למי שפתח תאשכול ישנן רמות שצריך להתחיל להתעסק בפרטים קטנים אתה עוד רחוק מהן מאוד , אבל אני מכיר אנשים כמוך באת לקבל תשובה מסויימת אז תעשה מה שבראש שלך .

אני לא איזה גורו תזונה, די שם לב למה שאני אוכל,מתי, כמה ואוכל נקי (לא מעובד כמעט). אבל אני לא כל כך תומך, בהצעות של תאכל יותר. זה לא רק עניין של לאכול יותר, זה גם עניין של מה לאכול וכמה.
חברה פה יכולים לתת עצות, אבל את הרוב אתה צריך לעשות לבד בקריאה והתעדכנות.

ילד ששוקל 50 קילו צריך לאכול כל מה שהוא רואה, כולל הצלחת והסכו"ם.

יפה שאתה לא תומך עבור ילד בן 14 ששוקל 50 קילו פשוט לאכול יותר .
ועכשיו בקשר למי שפתח תאשכול ישנן רמות שצריך להתחיל להתעסק בפרטים קטנים אתה עוד רחוק מהן מאוד , אבל אני מכיר אנשים כמוך באת לקבל תשובה מסויימת אז תעשה מה שבראש שלך .
מה שעוד יותר עצוב זה שהוא בן 20, שוקל 50 קילו וסופר קלוריות במקום להסתובב עם קרטון/שקית חלב תקוע/ה בפה 12 שעות ביום.

• פותח/ת השרשור
כי כנראה שהמטרה שלי שונה משל הרוב כאן, אתם מחפשים לגדול כמה שיותר.. אני לא.
ואני בן 20 לא 14.

ואני בן 20 לא 14.

לא רואה אף מטרה שגבר צריך להיות בגללה 50 קילו .

ואני בן 20 לא 14.

לא רואה אף מטרה שגבר צריך להיות בגללה 50 קילו .

למות מאנורקסיה?🤘

עכשיו ברצינות עדן או איך שלא קוראים לך, אני הייתי בדיוק באותו הסרט בגיל 16 אני מוכן להישבע,
הייתי 71 קילו על 189 ס"מ כשהמשקל ההתחלתי שלי היה 95 קילו ביולי, עד משהו כמו סוף אוקטובר עד אמצע נובמבר כבר הגעתי ל71 וכל מה שהיה לי בראש זה להיות יותר חטוב שזה כבר נהפך לשריטה... אתה בן עשרים ואתה שוקל חמישים קילו אחי... אני מעיף אותך בנאד... ואין לי שום כוונה להעליב/להתלהב או לפגוע, תעשה טובה לעצמך ולכולנו, תתחיל לאכול כמו בן אדם, ולא כמו ילדה בת 12, תעשה מסה למשך שנה ותשתדל לעלות קילו בחודש, אם תעשה הכול נכון בסוף המסה אתה תיראה אפילו יותר חטוב מעכשיו.

ילד ששוקל 50 קילו צריך לאכול כל מה שהוא רואה, כולל הצלחת והסכו"ם.
נכון יש פה בעיה עם המשקל ונכון שהוא צריך להעלות את כמות האוכל. אבל אני רואה גם שאני צריך לפרש את מה שאני אומר, הכוונה במה ואיך לאכול מתייחס גם לכמויות. אני לא חושב שיוסיף לו משהו אם הוא ירד על ארוחות של מקדונלדס או כל מה שבא לו מול הפנים רק למען עליה במשקל. כולם פה בלי יוצא מהכלל, יודעים מה המשמעות של להעלות מסה לחטב וכל השאר אבל גם יודעים שיש דרך מתאימה לכל דבר. יותר חכם יהיה שהוא יאכל יותר ונכון, אבל יותר מהדברים הנכונים ולא סתם. מה הטעם בלהיות a skinny fat guy, שהעליה במשקל שלו מבוססת על זבל.
לאכול יותר זו עצה טובה אבל גם כוונו למה, או לפחות למקורות המתאימים לפי דעתכם.

לסיום אסיים בציטוט מתורגם "יונקים שותים חלב ואתה ידידי יונק, אז תתחיל לשתות!" (ריפ).

אהלן
אם אתה רוצה לקבל תשובה רצינית בקשר לתזונה וספורט הנה הפורום הרלוונטי:

http://www.refua.info/forum.asp?page=message_table&category_id=31

בהצלחה 😃
איפה היית בהרצאה על תזונה בהסמכה של CrossFit? בדיוק העמסת פחמימות? 😃

edendi, כמו שנאמר, יש כאן פורום תזונה מצויין, עזוב אותך מהלינק שטות הזה.
אם אתה מתעניין ב- CrossFit יש להם תפיסה שלמה בנושא התזונה שמשלימה הכי טוב את האימונים שלהם. בכל מקרה במשקל שלך לא הייתי טורחת על ספירת קלוריות, בייחוד אם אתה מתאמן כמו שצריך. פשוט תאכל.

נערך לאחרונה:
נכון יש פה בעיה עם המשקל ונכון שהוא צריך להעלות את כמות האוכל. אבל אני רואה גם שאני צריך לפרש את מה שאני אומר, הכוונה במה ואיך לאכול מתייחס גם לכמויות. אני לא חושב שיוסיף לו משהו אם הוא ירד על ארוחות של מקדונלדס או כל מה שבא לו מול הפנים רק למען עליה במשקל. כולם פה בלי יוצא מהכלל, יודעים מה המשמעות של להעלות מסה לחטב וכל השאר אבל גם יודעים שיש דרך מתאימה לכל דבר. יותר חכם יהיה שהוא יאכל יותר ונכון, אבל יותר מהדברים הנכונים ולא סתם. מה הטעם בלהיות a skinny fat guy, שהעליה במשקל שלו מבוססת על זבל.
לאכול יותר זו עצה טובה אבל גם כוונו למה, או לפחות למקורות המתאימים לפי דעתכם.

לסיום אסיים בציטוט מתורגם "יונקים שותים חלב ואתה ידידי יונק, אז תתחיל לשתות!" (ריפ).

אני גם בעד החלב, אבל אין לי שום בעיה שיאכל ארוחה של מקדונלדס. אם זה לבחור בין זה לבין לא לאכול מספיק קלוריות הייתי אוכל מקדונלדס שלוש פעמים ביום.

אני גם בעד החלב, אבל אין לי שום בעיה שיאכל ארוחה של מקדונלדס. אם זה לבחור בין זה לבין לא לאכול מספיק קלוריות הייתי אוכל מקדונלדס שלוש פעמים ביום.
השאלה הנשאלת, איך היית מתפקד אחרי 3 פעמים מקדונלדס ביום :bad:

הייתי נשאר קצת רעב, אבל חוץ מזה הכל בסדר 😃

אם ככה אז 🙌 אני אחרי דבר כזה מרגיש שהאימון הוא 😣
זה עניין של הרגל, בכל מקרה אם לא אוכלים את הלחמניה והצ'יפס במקדונלדס זו יכולה להיות אחלה ארוחה.
(אבל עדיף כבר משהו יותר איכותי כמו מוזס/בלאק/אגאדיר/מיטבול וכו')

זה עניין של הרגל, בכל מקרה אם לא אוכלים את הלחמניה והצ'יפס במקדונלדס זו יכולה להיות אחלה ארוחה.
(אבל עדיף כבר משהו יותר איכותי כמו מוזס/בלאק/אגאדיר/מיטבול וכו')
אחי פחמימות זה חשוב, אי אפשר לשרוד בלי פחמימות, זה 60% מהתזונה המומלצת לספורטאי!

ואוו ,אתם קהל קשה
דיאטן רציני (בסדר גודל של הארץ ) בהחלט יכול לעזור למי שאין לו מושג.
לא לכולם יש סבלנות לשבת ליד המחשב כל היום על מאמרים

אני מסכים שהרמה המקצועית בארץ דורשת בעיטה רצינית בתחת
אני מסכים שמר בחור פה צריך להתחיל לאכול בטרוף
אני עובד לפי ה-zone diet (מאז הקורס...) וממליץ עליה בחום

אם זה פורום רציני ומקצועי (כמו שעשה עליי רושם) ,פשוט תעזרו ,בלי להבריח את כל מי שרוצה עזרה

ברור לי שגם על ההודעה הזאת יהיו 10 הערות מפגרות,אז קדימה ,תהיו יצירתיים 😣

Back
למעלה תחתית