עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כן, למה?סתם שאלה לא קשורה זה לא המשקל הכי כבד שהרמת אי פעם נכון?
אני לא יודע הרגליים שלך נראות גדולות מידי בישביל משקל כזה או שסתם יש לך גנטיקה טובה. 😛זה כן, למה?
תודה.אני לא יודע הרגליים שלך נראות גדולות מידי בישביל משקל כזה או שסתם יש לך גנטיקה טובה. 😛
שאפו מקנא 😉תודה.
לא התאמנתי לכוח אף פעם, בתקופת המסה שלי פשוט עבדתי בנפח מטורף והם גדלו יפה גם מסקוואט של 100 קילו.
כרגע בחיטוב העדפתי להתעסק בהתחזקות, כי נפח גבוה לא באמת יעשה הבדל, ולצבור כוח בחיטוב זה פלוס טוב.
1. עמידה רחבה יותר גורמת לי לקריסת ברכיים שהייתה בעיה רצינית אצלי גם ב-LB וגם ב-HB, עד כדי כך שגרמה לי לכאבים רציניים באזור הראש הפנימי של הקוואדס (Vastus Medialis) וכל החלק הפנימי של הברך. הצרת העמידה עזרה לי בזה.1. נסה עמידה קצת יותר רחבה.
2. בכל מקרה תוציא מעט יותר את כפות הרגליים החוצה - והברכיים בהתאם, שיצאו בכיוון כפות הרגליים.
3. תחשוב על לעלות מהאגן במהלך כל העלייה - בחזרה השלישית והחמישית אתה מזייף קצת מבחינת היפ דרייב (קרא על זה כאן)
בלי קשר - אני לא בטוח בזה, אבל נראה שהאולסטאר מחליקים על הריצפה הזו. אם יש לך איזה משטח לשים או את האפשרות להעביר את המתקן למקום לא-חלק, זה יהיה עדיף בהרבה.
ובכל מקרה, הגיע הזמן לקנות נעלי ליפטינג. בכלל לא חייב משהו יוקרתי, אפשר לשים 400 ש"ח על הנעליים הכי פשוטות של SABO מסאל ספורט וזה יעשה את העבודה נהדר.
ובנוסף, גם חגורה. כרגע לא חייב, אבל רצוי, ובכל מקרה כדאי להזמין מעכשיו כי לוקח לה זמן להגיע אם אתה מזמין חגורה איכותית מארה"ב.
דרך יותר טובה לדפוק ספורטאי זה להגיד לו לעשות משהו לא מתוך טיעון (כפי שקישרתי לסיבות להוציא ברכיים החוצה), אלא מתוך זה שראית מישהו יותר טוב ממנו עושה את זה.להוציא ברכיים זה לא תמיד יעיל יותר. יש חברה שמצליחים בעזרת ברכיים שהן קצת פחות בחוץ, לקבל יותר באונס. רי brett gibbs שמשתמש בזה. גם ליין נורטון אם אני לא טועה. זה הולך לכאן ולכאן.
לגבי חגורה הדרך הבטוחה לדפוק ספורטאי\ליפטר היא להרגיל אותו לדחוף כל הזמן במקום גם לכווץ, ואת זה לומדים בלי חגורה.
מבלי לזלזל או להעליב כי אני לא רוצה לקבל באן...דרך יותר טובה לדפוק ספורטאי זה להגיד לו לעשות משהו לא מתוך טיעון (כפי שקישרתי לסיבות להוציא ברכיים החוצה), אלא מתוך זה שראית מישהו יותר טוב ממנו עושה את זה.
ואז למלמל ברוסיינס על דברים שאתה בכלל לא יודע מה הם עושים או איך משתמשים בהם (לדחוף במקום לכווץ? WTF? רק היה חסר שתגיד "לנשום לבטן")
לא להסכים זה לא לריב.מבלי לזלזל או להעליב כי אני לא רוצה לקבל באן...
אבל למה בכל פוסט מי שלא מסכים איתך אתה חייב לריב איתו...?
מבלי לזלזל או להעליב, אתה לא שם לב מה התגובות שנכתבו לא כאן ולא בדיון הקודם, נופל בטרנד החדש של "ביסט חופר" ולכן מפרש שגוי. תתחיל להתייחס לתוכן, גם שלי וגם שלי מי שהגבתי לו, ותבין על מה אתה מדבר לפני שאתה מגיב.מבלי לזלזל או להעליב כי אני לא רוצה לקבל באן...
אבל למה בכל פוסט מי שלא מסכים איתך אתה חייב לריב איתו...?
אל תאשים אותי במספר הכרומוזומים הלא-רגיל שלך. הדיון כבר לא קיים ככה שאתה לא יכול לעבור עליו שוב, אבל מי שמביא הכל לרמה אישית תמיד לא היה אני, בכל מה שקרה בשנה+ האחרונה, ובלי קשר, לא ממש איכפת לי מה אתה חושב, אם להיות כן.אני יודע על מה אני מדבר. בזבזתי היום זמן על הריב שלך ושל מייק.
ממה שראיתי כל מי שאומר שאתה טועה אתה צריך לקבל/לריב ישר בלי סיבה.
וכן, אתה חופר מאוד.
טל לדעתי התגובות שלך רק מראות שיש לך הרבה ידעאל תאשים אותי במספר הכרומוזומים הלא-רגיל שלך. הדיון כבר לא קיים ככה שאתה לא יכול לעבור עליו שוב, אבל מי שמביא הכל לרמה אישית תמיד לא היה אני, בכל מה שקרה בשנה+ האחרונה, ובלי קשר, לא ממש איכפת לי מה אתה חושב, אם להיות כן.
קיבלת ממני חיובי 😃או הינה הגאונים התחילו להביא לי שלילים.