מוחקים לי הודעות ולא כותבים סיבה

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
קשה לכתוב סיבה? גם שהתלוננתי על תגובה וכתבתי בסיבה ״אידיוט״ זאת לא הייתה דעה אישית.. הייתם צריכים לראות את הסרטון שהוא פירסם ולראות שזה לא מתאים

דבר ראשון אף אחד לא חייב לכתוב סיבה כשמוחקים לך הודעה. אם היא נמחקה אתה אמור להניח שיש סיבה טובה לכך.
דבר שני כמו שאני כתבתי לך בדיווחים שפתחת, שאם עוד פעם תפתח דיווח עם דעה אישית ולא משהו שעובר באופן מובהק על חוקי האתר, אתה תושעה. מערכת הדיווחים היא לא משחק והיא מקפיצה דיווח לכל המנהלים יחדיו, ככה שאתה יוצר לכולם להיכנס לדיווח הלא רלוונטי שיצרת ולבזבז מזמנם היקר. הסרטון שהוא פרסם אולי לא מתאים לך באופן אישי, אבל הוא לא עובר על חוקי האתר שאותם אתה מוזמן לקרוא כאן:
https://www.lbs.co.il/help/terms

אני גם מזכיר לך שאתה האחרון ששרדת משלושת המוסקטרים (שנרשמו שוב בשמות משתמשים חדשים וחושבים שאנחנו אהבלים) וכדאי לך להוריד פרופיל לפני שתצטרף אליהם. אנסה להבהיר לך את זה שוב - פה זה לא FXP. אנחנו לא מתעסקים בגננת. אנחנו מנסים לנהל פורום מקצועי לא פורום של גנבו לי ושתו לי - בשביל דברים כאלו יש לך הרבה פורומים אחרים להביע את הרגשות שלך על קיפוח מצד מנהלים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה
וכששאלתי למה לא כותבים סיבה זה לא היה בקטע של חוצפה.. זה היה בשביל שאני אדע מה עשיתי לא בסדר

הבנתי, תודה
וכששאלתי למה לא כותבים סיבה זה לא היה בקטע של חוצפה.. זה היה בשביל שאני אדע מה עשיתי לא בסדר
אתה אמור להבין לבד. אם לא הבנת, תנסה את זה שוב ואז בטוח תקבל משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית