ייעוץ PRE WORKOUT

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אני חושב על לקנות פרי וורקאוט לתקופת החיטוב אבל הקטע הוא שאני לוקח כבר את רוב המרכיבים שנמצאים בפרי וורקאוט בכל מקרה (אני צורך קפאין, בטא אלנין וקריאטין מונו על בסיס יומי).

האם יש לי טעם להזמין פרי וורקאוט או שאני יכול לעשות אחד משלי עם התוספים האלה + להזמין ארג'ינין או משהו בסגנון כתוספת?
והאם יש הבדל גדול בין פורמולת פרי וורקאוט ביתית של שילוב חומרים לפרי וורקאוט שנמכר (חוץ מטעם)?

תודה מראש
@Fuck
@SweetBamba

אני בעד שתעשה אחד משלך.
זה סתם הוצאה כספית וגם ככה ישלך 90% מהדברים החשובים שיש בPre workout.

רק אם חשוב לך טעם.
אם להוסיף משהו הייתי מוסיף אולי ציטרולין מאלאט, אבל גם לא קריטי.
קפאין, בטא אלנין וקריאטין עושים כמעט הכל בקדם אימון.
אם אתה מתכנן על קלן תזמין אבקת טאורין (כדורים ייצא יקר כי צריך איזה 3-5 גרם).
גם ימנע התכווצויות וגם אחלה לקדם אימון.

• פותח/ת השרשור
רק אם חשוב לך טעם.
אם להוסיף משהו הייתי מוסיף אולי ציטרולין מאלאט, אבל גם לא קריטי.
קפאין, בטא אלנין וקריאטין עושים כמעט הכל בקדם אימון.
אם אתה מתכנן על קלן תזמין אבקת טאורין (כדורים ייצא יקר כי צריך איזה 3-5 גרם).
גם ימנע התכווצויות וגם אחלה לקדם אימון.
תודה. אני אנסה לראות אימון הבא איך יהיה לקחת אותם לפני אימון.
אגב בטא אלנין זה תוסף שרצוי לצרוך כל יום או עדיף שאני אקח אותו רק בימי אימון ביחד עם הקפאין?

השאלה זה מה האתה מחפש בדיוק מהפריוואקאאוט? אולי אתה חושב שאתה מחפש מיקסום של תוצאות אבל..
וזה אבל גדול - אתה בעצם מחפש משהו קצת יותר פסיכולוגי "יש לי אימון כבד,אני אחרי יום ארוך,בוא נתפנק בפריווראאוט נחמד" - שזו גם מחשבה בסדר,כל עוד היא גורמת לך באמת לקום מהספה.
לפעמים - אתה יכול לקנות את כל המרכיבים במינון טובים יותר ובחצי מחיר והכל בכדורים - אבל הפאן הפסיכולוגי ישחק פה פחות.תוסף חדש מכניס לרייג' לפעמים וזה משהו שנדרש מידי פעם, זו דעתי.

• פותח/ת השרשור
השאלה זה מה האתה מחפש בדיוק מהפריוואקאאוט? אולי אתה חושב שאתה מחפש מיקסום של תוצאות אבל..
וזה אבל גדול - אתה בעצם מחפש משהו קצת יותר פסיכולוגי "יש לי אימון כבד,אני אחרי יום ארוך,בוא נתפנק בפריווראאוט נחמד" - שזו גם מחשבה בסדר,כל עוד היא גורמת לך באמת לקום מהספה.
לפעמים - אתה יכול לקנות את כל המרכיבים במינון טובים יותר ובחצי מחיר והכל בכדורים - אבל הפאן הפסיכולוגי ישחק פה פחות.תוסף חדש מכניס לרייג' לפעמים וזה משהו שנדרש מידי פעם, זו דעתי.
אני חושב שאני מחפש גם את זה וגם את זה. אני זוכר שבתקופה שהיה לי NO XPLODE אהבתי את הטעם, הוא היה מוגז קצת ואחרי שתיה נכנסתי לרייג' מטורף שהחזיק אותי חלק גדול מהאימון. אני מקבל אפקט דומה אם אני שותה אקסל לפני אימון רק שעכשיו אני לא יכול לשתות את זה בגלל הקיטוזיס.

בפוסט הספציפי הזה אבל אני רוצה לדעת בנוגע ל"מה הופך פרי וורקאוט לפרי וורקאוט" כי בעקרון גם קריאטין וגם בטה אלנין אפשר לשתות בכל שעה ביום, אז איזה מרכיבים בעצם נותנים לפרי וורקאוט את השם שלו ובאמת משפיעים על מהלך האימון?

אני חושב שאני מחפש גם את זה וגם את זה. אני זוכר שבתקופה שהיה לי NO XPLODE אהבתי את הטעם, הוא היה מוגז קצת ואחרי שתיה נכנסתי לרייג' מטורף שהחזיק אותי חלק גדול מהאימון. אני מקבל אפקט דומה אם אני שותה אקסל לפני אימון רק שעכשיו אני לא יכול לשתות את זה בגלל הקיטוזיס.

בפוסט הספציפי הזה אבל אני רוצה לדעת בנוגע ל"מה הופך פרי וורקאוט לפרי וורקאוט" כי בעקרון גם קריאטין וגם בטה אלנין אפשר לשתות בכל שעה ביום, אז איזה מרכיבים בעצם נותנים לפרי וורקאוט את השם שלו ובאמת משפיעים על מהלך האימון?
שים לב,שהרוב רושמים את מה שהוא מכיל ולא מציינים כמות,מה שיוצר סלט רציני,גם לא חסר פעמים שמצאו חומרים שלא הצהירו אליהם,ככה שאת התשובה הזו אני לא יכול להגיד לך בלב שלם.
מה שכן,את כל מה שנראה לעין כבר אמרת,לכן לא הרגשתי צורך לציין זאת שוב כיוון שאתה יודע על מה אתה מדבר

• פותח/ת השרשור
שים לב,שהרוב רושמים את מה שהוא מכיל ולא מציינים כמות,מה שיוצר סלט רציני,גם לא חסר פעמים שמצאו חומרים שלא הצהירו אליהם,ככה שאת התשובה הזו אני לא יכול להגיד לך בלב שלם.
מה שכן,את כל מה שנראה לעין כבר אמרת,לכן לא הרגשתי צורך לציין זאת שוב כיוון שאתה יודע על מה אתה מדבר
תודה רבה 😃
גם אם אני יודע על מה אני מדבר תמיד נחמד לשמוע חיזוק חיובי.
יש לי רעיון קטלני עכשיו לפרי וורקאוט שיתן לי גם ערכים וגם פלסיבו, אני אערבב את הXTEND שלי עם קריאטין ובטא אלנין ואקח כדור קפאין ויהיה קטלני 😃

תודה רבה 😃
גם אם אני יודע על מה אני מדבר תמיד נחמד לשמוע חיזוק חיובי.
יש לי רעיון קטלני עכשיו לפרי וורקאוט שיתן לי גם ערכים וגם פלסיבו, אני אערבב את הXTEND שלי עם קריאטין ובטא אלנין ואקח כדור קפאין ויהיה קטלני 😃
מעניין,שיהיה בהצלחה!

ייש לי ארג'נין באבקה וכשאין לי כוח לקחת pw אני שותה אותו עם קריאטין וקפאין והוא נותן פאמפ חזק ביותר , לא פחות מהbpi vortex

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית