הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

And Justice עם בס

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך

stitch

משתמש משקיע
5,836
6,264
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,834
5,836
6,264
כידוע (למי שאכפת לו), האלבום And Justice For All הוקלט אחרי שהבסיסט האגדי קליף ברטון נהרג בסיבוב ההופעות של מטאליקה ב-1986, בשוודיה. הבסיסט שהחליף אותו היה ג'ייסון ניוסטד, והוא סבל מהתעללויות בלתי פוסקות מצד שאר חברי הלהקה (כנראה החליטו, ברוב פיקחותם ופיכחותם, להאשים אותו במות חברם קליף). ההתעללות כללה את ההחלטה המבריקה להנמיך קשות את הווליום של רצועת הבס באלבום Justice. גול עצמי ישר לחיבורים. אז הנה האלבום המדהים/מהמם/מעלף הזה עם בס (מוגזם ומודגש).

@yujinius
@coldfire
@White Walker
@WeaKid (אם תגרום לי להצטער שתייגתי אותך, אני אמצא אותך ואהרוג אותך)

• פותח/ת השרשור
נשמע מצויין
זה באמת מצוין. הקשבתי לכל האלבום, זה כמו אלבום חדש. one, האינסטרומנטלי ו-Dyers Eve נשמעים כמו שירים אחרים לגמרי.
רק עכשיו שמתי לב איך הם קראו לסרטון: ...And Justice For Jason 🤣

• פותח/ת השרשור
באמת צדק לג'ייסון. בסיסט מעולה ששימש כדבק ללהקה ולא זכה למספיק הערכה. ביום שהוא פרש, מטאליקה מתה בעיני.

באמת צדק לג'ייסון. בסיסט מעולה ששימש כדבק ללהקה ולא זכה למספיק הערכה. ביום שהוא פרש, מטאליקה מתה בעיני.
נדמה לי שזה קרה עם יציאת האלבום השחור... 🤬

הנה התחלנו עם מתי מטאליקה מתו/התמסחרו. הם עדיין טובים. תמותו.

• פותח/ת השרשור
הוא "סמן המסחרה" של מטאליקה...
שום דבר בו לא ממוסחר. לא כל שיר מטאל אמור להיות צרחות מטורפות של מישהו שברח מבית משוגעים, סטייל השירים ש-weakid (או בשמו החדש deadkid) אוהב. אמרתי ואני אגיד את זה שוב - לדעתי זה האלבום הטוב ביותר שהוקלט ע"י בן אנוש כלשהוא. תראה את ה-classic albums שעשו עליו. הקליטו בנפרד את ג'ייסון ואת שאר חברי הלהקה, כמו זוג גרוש שמדבר על הבן המוצלח שלו.

אגב, טום, הדימיון בין מכניקס להורסמן ברור, אבל תן עוד שני שירים של שתי הלהקות שמשתמשים באותו ריף (כנראה שמאסטיין כתב), לפחות לכמה שניות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית