הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר נסגר .. מחפש אחר (ראשל"צ)

• פותח/ת השרשור Maxxe
  • פורסם בתאריך

Maxxe

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
החדר כושר שלי ( פרפקט בודי למי שמכיר ) נסגר לצערי ואין לי מושג לאן ללכת עכשיו..
באמת שבאסה כי שאר המכונים פשוט מסחריים למישהו יש איזה מכון טוב בראשון לציון? ממש מבאס כי המאמנים שם היו מעולים ממש מקצועי ואין לי כוח עכשיו לכל החרטטנים של וינגייט.

vim - הבנתי שמפואר מאוד אבל שאין שם כלוב / ראק אז בטח זה סתם חרטא.
go active - הייתי שם פעם אחת.. לא יודע לא אהבתי כל כך.

תודה.

שמע אני עכשיו דיי סיימתי תקורס שלי בVIM יש שלוחה של ווינגיט אז עשינו מבחנים ולמדנו גם במכון יש שם אם אני לא טועה 2 כלובים קטנים ו 2 ספות בנצ הבעייה שלפעמיים יכול להיות דיי עמוס המכון עצמו דיי בסדר לטעמי ..
הכלוב דיי דומה לשמאלי
https://www.google.co.il/search?q=S...EovsiKO0M:&usg=__66bKm630g6fcEmFVE0btZUy-Oww=

• פותח/ת השרשור
שמע אני עכשיו דיי סיימתי תקורס שלי בVIM יש שלוחה של ווינגיט אז עשינו מבחנים ולמדנו גם במכון יש שם אם אני לא טועה 2 כלובים קטנים ו 2 ספות בנצ הבעייה שלפעמיים יכול להיות דיי עמוס המכון עצמו דיי בסדר לטעמי ..
הכלוב דיי דומה לשמאלי
https://www.google.co.il/search?q=SQUAT+CAGE&biw=1366&bih=643&tbm=isch&imgil=hyI8NuX4nVTCuM%3A%3B8uuye3lTZbdddM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.squatcage.com%252Fsquat-rack%252F&source=iu&pf=m&fir=hyI8NuX4nVTCuM%3A%2C8uuye3lTZbdddM%2C_&usg=__66bKm630g6fcEmFVE0btZUy-Oww=&ved=0CCkQyjc&ei=75-RVZuTIsj8UvKtgfAF#imgrc=h-nwNEovsiKO0M:&usg=__66bKm630g6fcEmFVE0btZUy-Oww=
סבבה יש מצב שאני יבוא לשם, אין לי ברירה אחרת ואם אתה אומר שיש 2 אז מעולה.
תגיד נגיד ב1 צהריים ככה המכון עמוס מאוד? או שיהיה לי מקום חופשי לבנץ' וסקוואטים שזה הכי חשוב לי :D
כי מהניסיון שלי תמיד ב5-8 מפוצץ ובשאר הזמן ריק.

סבבה יש מצב שאני יבוא לשם, אין לי ברירה אחרת ואם אתה אומר שיש 2 אז מעולה.
תגיד נגיד ב1 צהריים ככה המכון עמוס מאוד? או שיהיה לי מקום חופשי לבנץ' וסקוואטים שזה הכי חשוב לי :D
כי מהניסיון שלי תמיד ב5-8 מפוצץ ובשאר הזמן ריק.
המכון די עמוס נגיד היינו סביב השעה 1-3 והיה דיי עמוס אולי אחכ זה משתחרר סביב 4

• פותח/ת השרשור
המכון די עמוס נגיד היינו סביב השעה 1-3 והיה דיי עמוס אולי אחכ זה משתחרר סביב 4
סבבה תודה 😃 אני יתקשר לראות אם אפשר אימון ניסיון.
ומה קורה איציק? ראיתי שעשית לייק, מאמן נדיר, זה אסף אם אתה זוכר.

יש לך גם הולמס פלייס בקניון רוטשילד. יש גם כמה קאנטרי קלאבים - של ההסתדרות, של נווה הדרים וכדומה. יש גם שני מועדוני קרוספיט אם אתה בעניין.

• פותח/ת השרשור
סתם אהבתי את השיבוח אחי 🙄
חחחחח ...איפה אתה עכשיו מתאמן?

אה והלכתי היום לvim .. מקום נחמד אבל מרגיש יותר מידי פלצני .. אנשים סנובים ומדריכים בכלל לא עוזרים, בפרפקט בודי ישר באו אליי לשאול אם צריך עזרה.

אה והלכתי היום לvim .. מקום נחמד אבל מרגיש יותר מידי פלצני .. אנשים סנובים ומדריכים בכלל לא עוזרים, בפרפקט בודי ישר באו אליי לשאול אם צריך עזרה.
בבית אחי ,וכן שמה זה רק מקבלים עזרה אם יש לך אימון אישי

אני פעם הייתי בקורס שבועיים בצריפין ועשיתי בVIM אימון ניסיון יש 2 כלובים אם אני זוכר נכון ויש כמה ספות ועוד הגעתי בשעת עומס שזה היה קצת מעצבן אבל אפשר לתמרן ולהסתדר מקום ממש ענק ומפואר אבל יותר מדי כוסיות אי אפשר להתאמן ככה ברצינות זה נורא.

ואם אתה עושה אימון ניסיון ואתה נותן להם את הטלפון שלך ולא נרשם לשם עדיף שתזרוק את הטלפון לים למה הם לא יעזבו אותך

בבית אחי ,וכן שמה זה רק מקבלים עזרה אם יש לך אימון אישי

שמעו אני חייב להגיב לזה, מצד אחד אני מבין את המתאמנים שרוצים לקבל יחס ותמורה למה שהם משלמים ולמכון שהם בוחרים להתאמן בו, מצד שני באמת תבינו את המאמנים שמאמני םבשכר מינימום זה ביזיון זה באמת שכר עגום למקצוע שדורש הכשרה (לא חשוב עכשיו רמת ההכשרה ורמת המאמנים הכללית זה נושא אחר) ולא פלא שהם רק מחפשים אימונים אישיים.

התחום הזה בנוי ברובו מאימונים אישיים.

הלחם והחמאה של כל מאמן כושר הוא באימונים האישיים.

• פותח/ת השרשור
סבבה אני מבין תמאמנים שלא עוזרים אבל מה אני אמור לעשות שיש שם מלא מתקנים חדשים שאני לא מכיר ועוד בשעת עומס שאי אפשר לנסות כלום? היה שם אולי 4 דברים שאני מכיר ועשיתי פעם. מזל שמגיע לי אימון אישי חינם אני רק מקווה ליפול על מאמן נורמלי.

אה ומישהו יודע באיזה שעות יחסית רגוע בvim? שאני יוכל לנסות דברים בלי קרציות כל שניה שישאלו מתי אני מסיים או שיבהו בי כאילו נחתתי ממאדים.

אני פעם הייתי בקורס שבועיים בצריפין ועשיתי בVIM אימון ניסיון יש 2 כלובים אם אני זוכר נכון ויש כמה ספות ועוד הגעתי בשעת עומס שזה היה קצת מעצבן אבל אפשר לתמרן ולהסתדר מקום ממש ענק ומפואר אבל יותר מדי כוסיות אי אפשר להתאמן ככה ברצינות זה נורא.

ואם אתה עושה אימון ניסיון ואתה נותן להם את הטלפון שלך ולא נרשם לשם עדיף שתזרוק את הטלפון לים למה הם לא יעזבו אותך

שמעו אני חייב להגיב לזה, מצד אחד אני מבין את המתאמנים שרוצים לקבל יחס ותמורה למה שהם משלמים ולמכון שהם בוחרים להתאמן בו, מצד שני באמת תבינו את המאמנים שמאמני םבשכר מינימום זה ביזיון זה באמת שכר עגום למקצוע שדורש הכשרה (לא חשוב עכשיו רמת ההכשרה ורמת המאמנים הכללית זה נושא אחר) ולא פלא שהם רק מחפשים אימונים אישיים.
תאמין לי אתה לא צריך להסביר לי על הצרות של המשכורת של מאמן כושר,בהתחלה כעסתי אחרי זה צחקתי ועכשיו הבנתי, אבל בוא נגיד את זה ככה
שהרשת מכריחה אותך להיתעלם מהמיתאמן ומבאסת אותך בשכר נמוך לרמה מצחיקה אז הבעיה היא יותר גבוהה מאשר גדר אישי

סבבה אני מבין תמאמנים שלא עוזרים אבל מה אני אמור לעשות שיש שם מלא מתקנים חדשים שאני לא מכיר ועוד בשעת עומס שאי אפשר לנסות כלום? היה שם אולי 4 דברים שאני מכיר ועשיתי פעם. מזל שמגיע לי אימון אישי חינם אני רק מקווה ליפול על מאמן נורמלי.

אה ומישהו יודע באיזה שעות יחסית רגוע בvim? שאני יוכל לנסות דברים בלי קרציות כל שניה שישאלו מתי אני מסיים או שיבהו בי כאילו נחתתי ממאדים.
מה מתקנים מה זה לונה פארק? מה אתה צריך את כל הדברים האלה זה שזה נראה חדש ונוצץ לא אומר כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית