עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עולה בדדליפט כל אימון 5, ולגבי האגן אני אשים לב לפעם הבאה.א. תוסיף משקל בדד זה נראה ממש קל.
ב. תוריד את האגן למטה הוא גבוה מידי.
ג. תיישר את הגב התחתון למרות שאני מאמין שהוא יסתדר עם תוריד את האגן.
אני לא מבין גדול בסקוואט אני מעדיף שתקבל חוות דעת מגדולים ממני 😃אני עולה בדדליפט כל אימון 5, ולגבי האגן אני אשים לב לפעם הבאה.
יש לך הערות על הסקוואט?
לגבי הדדליפט אני אנסה פעם הבאה ליישם את מה שכתבת, אבל בסקוואט לא הבנתי איך למנוע את העלייה של האצבעות בירידה?דד ליפט - סט אפ גרוע, העליה עם גב עגול, חזה לא בחוץ, מתחיל את התנועה לא נכון לגמרי.
סקוואט - אתה שפיץ בסקוואטים כבר אמרתי לך בסרטון הקודם לדעתי אין טעם שתעלה עוד סרטוני סקוואט אתה שולט מעולה בטכניקה. הבעיה היחידה בסקוואט שלך היא העליה של קצות האצבעות בזמן הירידה. הייתי מתקן את זה על ידי הקטנת הזווית בין הגב לרצפה על מנת להטות את מרכז הכובד. תדאג שכשאתה עושה את זה אתה שומר על מומנטום ולא מאבד כיווץ בגב.
הסיבה שהאצבעות עולות אצלך בסקוואט היא כי אתה לא מצליח לשמור על שיווי משקל. שיווי המשקל שלך תלוי במרכז הכובד של הגוף שלך, ובמהלך הירידה מרכז הכובד אמור להיות במרכז הגוף ואצלך הוא נותה אחורה ולכן הגוף שלך מגיב על ידי העלאת האצבעות כתגובה של "תחילת נפילה". אם הזווית בין הגב לרצפה תקטן במהלך הירידה, כלומר, תהיה נתוי בזווית קטנה יותר (כאשר עמידה זה 90 מעלות) אתה תסיט את מרכז הכובד יותר קדימה ובכך תאפשר לגוף שלך לעלות עם שיווי משקל טוב יותר.לגבי הדדליפט אני אנסה פעם הבאה ליישם את מה שכתבת, אבל בסקוואט לא הבנתי איך למנוע את העלייה של האצבעות בירידה?
אז אני אמור בעצם לפני הירידה להטות את הגוף טיפה קדימה?הסיבה שהאצבעות עולות אצלך בסקוואט היא כי אתה לא מצליח לשמור על שיווי משקל. שיווי המשקל שלך תלוי במרכז הכובד של הגוף שלך, ובמהלך הירידה מרכז הכובד אמור להיות במרכז הגוף ואצלך הוא נותה אחורה ולכן הגוף שלך מגיב על ידי העלאת האצבעות כתגובה של "תחילת נפילה". אם הזווית בין הגב לרצפה תקטן במהלך הירידה, כלומר, תהיה נתוי בזווית קטנה יותר (כאשר עמידה זה 90 מעלות) אתה תסיט את מרכז הכובד יותר קדימה ובכך תאפשר לגוף שלך לעלות עם שיווי משקל טוב יותר.
אם קשה לך קצת להבין את הפיזיקה אני אנסה להסביר את זה במילים פשוטות יותר
כן, כשאתה מתחיל את הסקוואט תטה טיפה את הגב קדימה ואז תתחיל את הירידה. בסרטון סקוואט של ALAN THRALL הוא מדגים את זה יפה על בחלק של הLOW BAR עם ההטיה של הגב בתחילת הירידה ואז ממשיך בעבודה עם האגן עד למתיחה מלאה בהאמסטרינגס. ממליץ לך לצפות בסרטון כדי להסגר על זה ולתרגל על משקל גוף בבית. ברוב המקרים מנסיון שלי אם זה קורה לך בסטים עם מוט זה יקרה לך גם אם תנסה לבצע את אותה התנועה עם משקל גוף.אז אני אמור בעצם לפני הירידה להטות את הגוף טיפה קדימה?
ושכחתי להגיד תודה על המחמאה לגבי הסקוואט!