יצא לי לראות פה כמה אנשים שלומדים את התארים, אז חשבתי שיוכלו לעזור. המצב הוא כזה - יש לי בגרות מלאה כוללת מדעי המחשב ואנגלית 5 יחידות. הבעיה שלי היא מתמטיקה ב3 יח' ושלא למדתי פיזיקה. חשבתי ללמוד במכללה באשדוד אבל הם דורשים מכינה של 9 חודשים שתתחיל רק בסוף השנה ולכן את הלימודים בפועל אתחיל רק ב2016 ואסיים את התואר ב2020, בגיל 29. מבחינתי עדיף לקצר תהליכים ולחפש מקום ללמוד בו מדעי המחשב ולסיים עד 2018.
חשבתי על לימודים באוניברסיטה הפתוחה. יש לי משמעת עצמית ותמיד למדתי טוב יותר לבד מאשר בקבוצה, אבל אני דואג כי מדובר בתואר קשה מכל נושא שלמדתי עד היום (בגרויות\פסיכו). במידה ואקבל ייעוץ כנגד הפתוחה, זה משאיר מבחינתי בעיקר את אופציית מכללת אשקלון, מכללה ברמה נמוכה מאוד, ואני לא בטוח שתואר משם יקדם אותי בניסיון להתקבל לעבודה במקום איכותי בעתיד.
עצות?
@Tank @yujinius @godlin23
חשבתי על לימודים באוניברסיטה הפתוחה. יש לי משמעת עצמית ותמיד למדתי טוב יותר לבד מאשר בקבוצה, אבל אני דואג כי מדובר בתואר קשה מכל נושא שלמדתי עד היום (בגרויות\פסיכו). במידה ואקבל ייעוץ כנגד הפתוחה, זה משאיר מבחינתי בעיקר את אופציית מכללת אשקלון, מכללה ברמה נמוכה מאוד, ואני לא בטוח שתואר משם יקדם אותי בניסיון להתקבל לעבודה במקום איכותי בעתיד.
עצות?
@Tank @yujinius @godlin23