הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Paz
  • פורסם בתאריך

Paz

משתמש מתחיל
39
5
נק' מוניטין:
5
39
5
אהלן חברים, לפני שבועיים התחלתי סייקל ראשון, 3cc בשבוע טסט אנטט של בלאק פארמה, חייב פראגניל במצב כזה? אני שומע אין ספור אנשים שאומרים שמיותר ואפשר לוותר בסייקל ראשון רק של טסט. דעתכם?

• פותח/ת השרשור
כל אלה שממליצים לאנשים לקחת בסייקל ראשון יותר מ500 מ״ג טסט לשבוע הם לא פחות מנבלות,חלאות,אהבלים שעושים ניסויים על אנשים שלא מבינים!
אחי שמור על עצמך מאנשים כאלה ותיקח פרגניל 250 יח פעמיים בשבוע
גבר, איך עוד 250 מ״ג בשבוע יגרעו יותר מאשר יועילו? שמע, זה יחסית עדיין בגדר מינון לא גבוה במיוחד.. ונכון שהאידיאל הוא 500 אנטט לסייקל ראשון
שישאלו שאלות לא שהם חודש אחרי הזריקה הראשונה.
כי במידה תעשה נזק לעצמך אף דמות בפורום לא תציל אותך.
אני אמרתי רק את דעתי
הימנעות מפרגניל היא ממש לא מסוכנת בסייקל ראשון ידידי המלומד, יכולה לתרום בהתאוששות אין ספק, אבל ממש לא מסוכנת, שואל על כל מקרה כי תמיד יש מקום ללמוד מאנשים חכמים ומנוסים ממני.. הודעות טפשיות וחסרות ידע כמו שלך סתם עלולות להחליץ ולהכניס שטויות למוח לאנשים בעלי ידע לא רב, תהיה רגוע, לא בערב בהיר אחד החלטתי בפזיזות לעשות סייקל.. למען האמת סתם לא בא לי להחדיר לעצמי מחט לבטן ובגלל זה אני שואל אחרי שכמה וכמה אנשים עם ותק בתחום אמרו לי שמיותר בסייקל ראשון.

לא יהיה הבדל אם תיקח 750 או 500 מבחינת תוצאה בסייקל ראשון אז למה לתת עוד 250?
אתה לא יודע גם איך הגוף שלך יגיב בפעם הראשונה,אם לגוף שלך יש ארומטיזציה גבוהה? עם 750 מ״ג לשבוע יש סיכוי שיהיה לך ג׳ינו ו500 מ״ג הרבה פחות אז עוד 250 כן יגרעו

• פותח/ת השרשור
לא יהיה הבדל אם תיקח 750 או 500 מבחינת תוצאה בסייקל ראשון אז למה לתת עוד 250?
אתה לא יודע גם איך הגוף שלך יגיב בפעם הראשונה,אם לגוף שלך יש ארומטיזציה גבוהה? עם 750 מ״ג לשבוע יש סיכוי שיהיה לך ג׳ינו ו500 מ״ג הרבה פחות אז עוד 250 כן יגרעו
אני מבין אחי, בכל מקרה חוזר ל-500,תודה!

אל תקשיב לאנשים שאין להם מושג, גם אני הרצתי סייקלים בלי פרגניל בגלל שהקשבתי למישהו שהתחרה בחול ואמרתי לעצמי הוא כבר עושה את זה 9 שנים אז כדאי להקשיב לו.
אותו אחד כבר מנסה מאוקטובר שעבר להביא ילדים מאז הוא בלי חומרים ואחרי PCT ארוך ועדיין הביצים לא חזרו לתפקוד מלא ואין תוצאות.
אתה אומר מיותר בסייקל ראשון זה כמו לומר לא אכפת לי מהביצים ואיכות הזרע שלי. תקשיב למי שאתה רוצה אבל קח לעצמך נקודה מחשבה

• פותח/ת השרשור
אל תקשיב לאנשים שאין להם מושג, גם אני הרצתי סייקלים בלי פרגניל בגלל שהקשבתי למישהו שהתחרה בחול ואמרתי לעצמי הוא כבר עושה את זה 9 שנים אז כדאי להקשיב לו.
אותו אחד כבר מנסה מאוקטובר שעבר להביא ילדים מאז הוא בלי חומרים ואחרי PCT ארוך ועדיין הביצים לא חזרו לתפקוד מלא ואין תוצאות.
אתה אומר מיותר בסייקל ראשון זה כמו לומר לא אכפת לי מהביצים ואיכות הזרע שלי. תקשיב למי שאתה רוצה אבל קח לעצמך נקודה מחשבה
מה בקשר למינון אחי?

מינון לא צריך יותר מ 500 סייקל ראשון.
תתפלא אבל יש גם אנשים שאצלם סייקל ראשון היה 250 אננטט בשבוע וגדלו מאוד.
עם ממליצים לך המון על ההתחלה הייתי חושד שזה חומר מדולל אז "כאילו" מינון גבוהה.

מינון לא צריך יותר מ 500 סייקל ראשון.
תתפלא אבל יש גם אנשים שאצלם סייקל ראשון היה 250 אננטט בשבוע וגדלו מאוד.
עם ממליצים לך המון על ההתחלה הייתי חושד שזה חומר מדולל אז "כאילו" מינון גבוהה.
צודק זה מה שגם אני אומר , מי שמציע סייקל ראשון לבן אדם לעלות מינון מעל 500מג זה כבר מחשיד
למה לא? אם אני מעלה מינון מן הסתם הויאלים יגמרו מהר יותר ואתחיל ניקיון יותר מוקדם, היגיון פשוט. ומה בקשר לפרגניל? מתי לוקחים? חלק אומרים שבועיים מהזריקה הראשון, חלק שבועיים לפני האחרונה, בילבלו לי תחיים.
אם כבר תעשה דבר כזה , תתחיל מ 500 מג ואחרי חודש וחצי תעלה ל 750 מג אחרי שהגוף ״התרגל״ למינון אפילו אחרי חודשיים תעלה לחודש אחרון

• פותח/ת השרשור
חב
צודק זה מה שגם אני אומר , מי שמציע סייקל ראשון לבן אדם לעלות מינון מעל 500מג זה כבר מחשיד

אם כבר תעשה דבר כזה , תתחיל מ 500 מג ואחרי חודש וחצי תעלה ל 750 מג אחרי שהגוף ״התרגל״ למינון אפילו אחרי חודשיים תעלה לחודש אחרון
חבר׳ה כבר הסברתי שזה לא המקרה, הצעד הזה לעלות במינון בא ממני בכדי לסיים כמה שיותר מהר תויאלים ולהתחיל ניקיון מוקדם יותר, לא הדילר שהציע, ומה בקשר למינון של הפרגניל?

חב

חבר׳ה כבר הסברתי שזה לא המקרה, הצעד הזה לעלות במינון בא ממני בכדי לסיים כמה שיותר מהר תויאלים ולהתחיל ניקיון מוקדם יותר, לא הדילר שהציע, ומה בקשר למינון של הפרגניל?
אבל רשמתי לך שתתחיל מ 500 ותעלה ל 750 אחרי חודש בגלל שלא יהיו לך תופעות לוואי , פרגניל בזמן הסייקל שבועיים אחרי תחילת הסייקל 500 iu תחלק לפעמיים בשבוע כמו אנטט

• פותח/ת השרשור
אבל רשמתי לך שתתחיל מ 500 ותעלה ל 750 אחרי חודש בגלל שלא יהיו לך תופעות לוואי , פרגניל בזמן הסייקל שבועיים אחרי תחילת הסייקל 500 iu תחלק לפעמיים בשבוע כמו אנטט
קריטי אם אני מתחיל 3 שבועות מתחילת הסייקל?

תלוי במינון,אם אתה מזריק 500 מג טסט,תן 1000 של פרגניל מחולק לפעמיים בשבוע.וכדאי שיהיה לך פרווירון כדור כל יום עד סוף הסייקל...

פרווירון בסייקל ראשון של טסט סולו?
בחייאת ראבק מה הקשר אחי
פרווירון ימנע ארומטיזציה של הטסט לאסטרוגן,ובכך ימנע או ימזער חלק מתופעות הלוואי הנלוות להזרקת טסט במינון גבוה.זה גם מופיע בנעוצים.ההקשר יותר ברור עחי?

פרווירון ימנע ארומטיזציה של הטסט לאסטרוגן,ובכך ימנע או ימזער חלק מתופעות הלוואי הנלוות להזרקת טסט במינון גבוה.זה גם מופיע בנעוצים.ההקשר יותר ברור עחי?
במינון של 500 מ״ג טסט לשבוע פרווירון מיותר ואפילו להיפך פרווירון גם משתק את הציר ומעכב שיקום,בסייקלים מתקדמים יותר אתה צודק
וגם שמת לב מה כתבת ״במינון גבוה״ פה הבחור עם 500 טסט זה לא מינון גבוה ולכן לוקחים מינון כזה בסייקל ראשון כדי להימנע מתופעות לוואי,רק להבהיר לך ולעוד אנשים פרווירון זה סטרואיד לכל דבר שאפילו אם משתמשים בו לבד סולו צריך לעשות pct

במינון של 500 מ״ג טסט לשבוע פרווירון מיותר ואפילו להיפך פרווירון גם משתק את הציר ומעכב שיקום,בסייקלים מתקדמים יותר אתה צודק
וגם שמת לב מה כתבת ״במינון גבוה״ פה הבחור עם 500 טסט זה לא מינון גבוה ולכן לוקחים מינון כזה בסייקל ראשון כדי להימנע מתופעות לוואי,רק להבהיר לך ולעוד אנשים פרווירון זה סטרואיד לכל דבר שאפילו אם משתמשים בו לבד סולו צריך לעשות pct
מינון גבוה מבחינתי,הוא כל מינון שכפול ממה שהגוף מייצר.ולכן גם ב250 מג צריך לקחת.מה שכתבת לגבי השבתת הציר הוא לא רלוונטי במינון שכתבתי.פרו וירון הוא סטרואיד מאד חלש ולא צריך pct אחריו.מה גם שאף אחד לא מסייקל אותו לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית