הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ T3 ציטומל - תזונה, PCT ועוד

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
אני מתכוון להשתמש בציטומל בקרוב, למטרות חיטוב כמובן.
קראתי כל מידע שהצלחתי למצוא בחודשים האחרונים, אך בכל מקום אני מוצא מידע שונה לגמרי, כמעט בכל נושא, מאורך הסייקל למינונים וכן הלאה.

1. מהו אורך הסייקל האופטימלי לדעתכם? ארבעה שבועות? שישה שבועות? שלושה on/שלושה off? חשבתי שאולי באמת כדאי לעשות סייקל קצר משישה שבועות, כדי שאוכל להמשיך עם הקלן לאחר סיום הטי3, ואולי בכך למנוע ריבאונד.
2. מינון מומלץ עבור מתאמן טבעי (הסייקל יכיל קלן, קטוטיפן וטי3 בלבד)?
3. פירמידה עולה אני מניח שכדאי כדי לבדוק את תופעות הלוואי ולאפשר התסגלות, אך לגבי פירמידה יורדת הדעות שמצאתי חלוקות. האם להוריד במינון לקראת סוף הסייקל יהיה יעיל או פשוט יעכב את התאוששות הבלוטה? הרי גם אם ארד ל-25 מק"ג ליום אני אשב קרוב לרמות ייצור טבעי, אך בגלל שאכניס את ההורמון מבחוץ, לא אאפשר התאוששות של הבלוטה.
4. איך אמורה להיראות התזונה במהלך הסייקל? כמה פחמימות, שומנים, חלבונים? האם כדאי לאכול מעט יותר כדי לשמור על גירעון קטן יחסית?
5. האם יש צורך באימונים מוכווני היפרטרופיה כדי לשמור על מסת השריר? כמובן שהיפרטרופיה לא תתבצע בגירעון קלורי, אך הכוונה היא לנפח גבוה יותר, אימוני בילדינג, כדי להבטיח שימור של מסת השריר. כרגע הנפח שלי די נמוך וההתמקדות היא בעצימות, כמעט ללא תרגילי מבודדים.
6. האם סוג של PCT יכול לסייע במניעת ריבאונד וזירוז התאוששות הבלוטה? משהו בסגנון של העמסת פחמימות (פחמימות מקושרות לרמות תפקוד תקינות של הורמוני בלוטת התריס, לפי מה שהבנתי), בשילוב של תוספי L-Tyrosine ויוד (המינרל)?

אין בפורום הזה שום הסבר כמעט על החומר, גם לא לוגים או סיפורים של אנשים, ולדעתי חבל. מי שניסה ויכול לספר קצת מוזמן בברכה.

@Tom @Moshe

בגדול עד 50 מק״ג ליום אם אין לך רצון לשלב טסט. 4 שבועות זה מספיק בתור סייקל ראשון. אימונים 3 בדבוע (משקולות). התזונה זה תחום אפור, בגדול לא משנה אבל דל פחמימה יכול מצד אחד לעשות את החיים קלים יותר (תזיע פחות), מצד שני לפתוח לך את הרעב. עניין של ניסוי וטעייה. יש לך כאן מידע פיזיולוגי על החומר:
https://www.kilogram.co.il/2375/הורומוני-בלוטת-התריס-וירידה-במשקל/

נערך לאחרונה:
T3 לוקחים בסוף דיאטה, אז עם לא התחלת עדיין אז אין צורך להשתמש ביחד עם הקלן זה עזר אחרון כדי לרדת לאחוז שומן די נמוך שהגוף תמיד נתקע בו.
4 שבועות של סוף דיאטה תריץ T3, ואת הקלן תתחיל באותו זמן ותמשוך 6 שבועות עם קטוטיפן.
תזונה מן סתם דל פחמימה, אירובי קבועה ומשקולות

• פותח/ת השרשור
בגדול עד 50 מ״ג ליום אם אין לך רצון לשלב טסט. 4 שבועות זה מספיק בתור סייקל ראשון. אימונים 3 בדבוע (משקולות). התזונה זה תחום אפור, בגדול לא משנה אבל דל פחמימה יכול מצד אחד לעשות את החיים קלים יותר (תזיע פחות), מצד שני לפתוח לך את הרעב. עניין של ניסוי וטעייה. יש לך כאן מידע פיזיולוגי על החומר:
מבחינת אימונים, אני כרגע מאתמן שלוש פעמים בשבוע, כל אימון סקוואט, רוטציה בין פרס לבנץ פרס בין כל אימון ורוטציה בין דדליפט וחתירה. מוסיף גם מתח ומקבילים עם משקל ולפעמים תרגיל עזר לטרייספס ולבייספס.
יש טעם להוסיף נפח, סופר סטים, דרופ סטים כדי להבטיח שימור מסת שריר?

לא רוצה לשלב טסט, לא להגיע ל-75 מק"ג ליום? ומה דעתך לגבי פירמידה עולה/יורדת?
דל פחמימה לא יכול לגרום לאיבוד שריר מוגבר?

בגדול עד 50 מ״ג ליום אם אין לך רצון לשלב טסט. 4 שבועות זה מספיק בתור סייקל ראשון. אימונים 3 בדבוע (משקולות). התזונה זה תחום אפור, בגדול לא משנה אבל דל פחמימה יכול מצד אחד לעשות את החיים קלים יותר (תזיע פחות), מצד שני לפתוח לך את הרעב. עניין של ניסוי וטעייה. יש לך כאן מידע פיזיולוגי על החומר:
האם שילוב של אנאבר/טורינבול /אפיסטן יכול להיות יעיל בסייקל של t3 עד 50 מק"ג + קלן וקטטופין?

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע עוד אנשים, בעיקר לגבי השאלות שעוסקות בפירמידה יורדת, אורך הסייקל, התאמת האימונים והתזונה ויעילות תוספי תזונה שמטרתם לשפר את תפקוד הבלוטה (יוד, ל-טירוזין, מגנזיום, אבץ, גגלסטרונים...).

מה דעתכם על שילוב של אוקטופמין ויוהימבין, יחד עם הקלן והטי3?

נערך לאחרונה:
מבחינת אימונים, אני כרגע מאתמן שלוש פעמים בשבוע, כל אימון סקוואט, רוטציה בין פרס לבנץ פרס בין כל אימון ורוטציה בין דדליפט וחתירה. מוסיף גם מתח ומקבילים עם משקל ולפעמים תרגיל עזר לטרייספס ולבייספס.
יש טעם להוסיף נפח, סופר סטים, דרופ סטים כדי להבטיח שימור מסת שריר?

לא רוצה לשלב טסט, לא להגיע ל-75 מק"ג ליום? ומה דעתך לגבי פירמידה עולה/יורדת?
דל פחמימה לא יכול לגרום לאיבוד שריר מוגבר?
אין שום יתרון בהורדה הדרגתית ברמות. העלייה ההדרגתית חשובה לצורך בקרה על תופעות הלוואי הקשורות בפעילות יתר של בלוטת התריס ולכן רצוי לשהות במינון ספציפי כ4-5 ימים עד שלב התחזוקה.
בלוטת התריס אינה רגישה במיוחד בהיבט הזה ומרבית המשתמשים לא יגלו התאוששות בעייתית גם לאחר שימוש ארוך טווח (אלא ששהות ארוכה במצב השקול לפעילות יתר מסוכן בפני עצמו).
צריכת חלבון גבוהה היא מנדטורית על מנת שלא להרוס שריר.
תופעות הלוואי אינן נעימות וכך גם אלה של קלן. לא יודע עם הסבל שווה את הערך המוסך שהוא לא סינרגי ואפילו לא אדיטיבי.

• פותח/ת השרשור
אין שום יתרון בהורדה הדרגתית ברמות. העלייה ההדרגתית חשובה לצורך בקרה על תופעות הלוואי הקשורות בפעילות יתר של בלוטת התריס ולכן רצוי לשהות במינון ספציפי כ4-5 ימים עד שלב התחזוקה.
בלוטת התריס אינה רגישה במיוחד בהיבט הזה ומרבית המשתמשים לא יגלו התאוששות בעייתית גם לאחר שימוש ארוך טווח (אלא ששהות ארוכה במצב השקול לפעילות יתר מסוכן בפני עצמו).
צריכת חלבון גבוהה היא מנדטורית על מנת שלא להרוס שריר.
תופעות הלוואי אינן נעימות וכך גם אלה של קלן. לא יודע עם הסבל שווה את הערך המוסך שהוא לא סינרגי ואפילו לא אדיטיבי.
מעולה, תודה רבה על התשובות.
אז אני מבין שלדעתך אין צורך בתוסף שיהווה PCT? מה דעתך על העמסת פחמימות בסוף הסייקל? חכם או טיפשי?
ושילוב של יוהימבין, מיותר?

מעולה, תודה רבה על התשובות.
אז אני מבין שלדעתך אין צורך בתוסף שיהווה PCT? מה דעתך על העמסת פחמימות בסוף הסייקל? חכם או טיפשי?
ושילוב של יוהימבין, מיותר?
אל תעשה את זה קיבלתי ריבאונד מפגר ככה.
עצה שלי
תסיים את הסייקל טי3
ואז תעלה בהדרגה פחמימה עד שתגיע לניטראלי ותישאר תקופה ככה(תשתדל להיות על שומן יחסית נמוך)
זאת לפחות דעתי..

• פותח/ת השרשור
אני רק יוסיף שחשוב לתסף בפריטין כשמריצים t3..אחרת ה t3 לא ישפיע...
יותר הגיוני שזה יהיה כך עם טי4, כי רמות פריטין נמוכות קשורות בחוסר יכולת של המרת טי4 לטי3, מה שגורם לטי4 להפוך לרברס טי3. וזו הסיבה שלתת טי4 להיפותיאורידים עם רמות פריטין נמוכות זה לא יעיל.

איפה קראת שיש להשתמש בפריטין עם טי3?

קראתי באיזה מאמר שרמות פריטין נמוכות ימנעו את השפעול של הt 3..אנסה לצרף את המאמר..מה גם שניסיתי על עצמי ואכן לא קרה כלום בגלל רמות פריטין נמוכות.

• פותח/ת השרשור
קראתי באיזה מאמר שרמות פריטין נמוכות ימנעו את השפעול של הt 3..אנסה לצרף את המאמר..מה גם שניסיתי על עצמי ואכן לא קרה כלום בגלל רמות פריטין נמוכות.
בטוח שניסית טי3 ולא טי4?

זה מה שניסיתי,אני אפילו לא משתמש בו יותר.

קבצים מצורפים

• CAM00232.jpg
    CAM00232.jpg
    KB 97.2 · צפיות: 130
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית