עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ודאי שיוני האנה הוא נשיא האיגוד ואמנון הודח?
הוצג באיזשהו מקום מכתב רשמי, או משהו דומה מהאיגוד העולמי בנושא?
"למסיבת יום ההולדת שלי יבואו יותר אנשים!"יש ריב שלם ומטומטם שהולך בפייסבוק בין אמנון גאון ליוני האנה..
אמנון עושה תחרות ב20/8 ויוני ב22/8
מה שיותר מצחיק ברמת הבילדינג בארץ זה שכל פוץ יכול לעלות לבמה ולקבל תואר. אין ממש רמה ככה שגם אם אני 20% שומן יש לי מצב לקבל מקום שני...
😱רוב התחרויות גם ככה מכורות..
מאמנים נמצאים בחברי השופטים וכו'...
שוב, ביזיון
😱
על זה עוד לא שמעתי 😕
זה תמיד ככה. מה אפשר לעשות שהתחום בארץ לא מספיק מפותח. מפתחי הגוף המובילים ביותר (נניח זרדז, האנה, סטס...) משייכים עצמם עם איגוד ולמרות זאת אי-אפשר לדבר על אי-צדק משווע כ"כ כך שניתן להגיד שהתחרות "מכורה". בד"כ המקום הראשון נקבע לעניין או לפחות גבולית כשלעיתים ב"אלוף האלופים" אפשר להתווכח על העדפונת.כן, בתחרות שהייתה בחודש מאי, חלק מחברי השופטים היו המאמנים של חלק מהמתחרים (ויש כאלו שפוסלים את עצמם).
ההתנהלות עצמה בזיונית, הפרזנטציה על הבמה, הבימוי, מה שקורה מאחורי הקלעים... הכל.
מה שיותר מצחיק ברמת הבילדינג בארץ זה שכל פוץ יכול לעלות לבמה ולקבל תואר. אין ממש רמה ככה שגם אם אני 20% שומן יש לי מצב לקבל מקום שני...
לא אמרתי שלא, אבל כמובן בשPL הסיכויים שזה יקרה לדעתי נמוכים יותר (אבל כן, זה גם קורה).זה קורה לפעמים, בעיקר בגלל כמות מתחרים נמוכה בקטגוריה מסוימת. בדיוק אותה הסיבה שזה עלול לקרות בתחרויות PL בארץ.
מה לגבי התחרות שנערכת היום?יום שבת הקרוב התחרות.
נאחל בהצלחה לכל המתמודדים, במיוחד לאלו שהם חברי אתר.
כולנו נודה אם יש חברים מהקהילה אשר יוכלו להעלות רשמים מהתחרות וגם תמונות.
מדובר על התחרות של אמנון גאוןראוי שכל תחרות תקבל שרשור משלה.
תרגישי חופשי לפתוח שרשור בנושא, לי לא ידוע על תחרות שמתקיימת היום.
IFBBיש גם תחרות ב 29.8 של איגוד אחר לא ?
איזה איגוד נחשב יותר טוב? לא מבין בזה כל כך