הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מר ישראל 2015 - נ.א.ב.א

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עד שגוף עיתונאי רציני יסקר את התחרויות או שהאיגודים עצמם יפרסמו בצורה מסודרת את התוצאות, קשה להבין בצורה ברורה את הדירוגים.
אני יכול רק להפנות אתכם לקבוצות השונות בפייסבוק. זה בנתיים מה שהצלחתי לדלות:

קטגורית אלוף האלופים.
מקום ראשון: יוני אליאס
מקום שני: איתיאל שפירא

איתיאל שפירא
333.jpg

יוני האנה, נשיא האיגוד
2.jpg

ברכות וריספקט ענק ל @איתיאל שפירא שהראה עד כמה הוא מקצוען, עבר תהליך מדהים והגיע לתחרות בשייפ שלא רואים כל יום... 😱

הייתה רמה מאוד נמוכה של מתחרים. מתחרה שקורע את התחת 3 חודשים ובסוף עולה לבד על הבמה בשביל להתחרות עם עצמו(איתיאל)!? לאן הגענו? אז מה זה שווה כל ההכנה שלו?
אלוף האלופים (עם כל הכבוד נראה מעולה הבחור) שוקל רק 66 קילו על הבמה. וניצח חברה ששוקלים הרבה יותר ממנו זה רק מראה על רמה נמוכה מאוד של אותם מתחרים.
איגוד NABBA / IFBB / IBFF בארץ כל אלה לא שווים כלום. בכל אחד מהאיגודים האלה יש מתחרה 1-2 בודדים שהם ברמה גבוהה כל השאר זה חובבנים./ אפילו חלק מהם בדיחה רעה. בלי לפגוע באף אחד זו האמת.
לדעתי כולם צריכים להתחרות בעיקר ב-NAC זה האיגוד הכי טוב שיש היום בארץ. מתחרים/ ומתחרות ברמה גבוהה פרסים טובים. שיפוט הוגן.(תמיד יש חלוקי דעות לגבי השיפוט מסוים לרוב זה זיוני מוח של אלה שאוהבים לבכות שדפקו אותם)
בתחרות הקרובה של NAC הולכת להיות קטגוריה כבדה של 4-5 חברה כולם מעל 100 קילו על הבמה דבר כזה עוד לא היה בארץ. זה תחרות ששווה ללכת לראות. שאר התחרויות זה בזבוז זמן.

לדעתי צריך להפסיק את הבדיחה של כל האיגודים בארץ..
פשוט ביזיון.

אגב, עכשיו, יוני האנה החליט שהפרס לזוכה יהיה 2000! וואו! איזה כיף!
אפילו מנוי שנתי של חד''כ זה לא מכסה..

מנוי שנתי לחדכ? פחח. זה לא מכסה אפילו את העלויות של ההכנה לתחרות.

מנוי שנתי לחדכ? פחח. זה לא מכסה אפילו את העלויות של ההכנה לתחרות.
מעניין כמה אץה חושב שהעלויות של הכנה לתחרות כשאתה רושם "אפילו"... 🙄

מעניין כמה אץה חושב שהעלויות של הכנה לתחרות כשאתה רושם "אפילו"... 🙄
לא יודע, אבל אני מניח ש2000 שקל לא מכסים לך את החומרים, תוספים, אוכל, שיזוף וכו'.

לא יודע, אבל אני מניח ש2000 שקל לא מכסים לך את החומרים, תוספים, אוכל, שיזוף וכו'.
אבל רשמת "אפילו"... משתמע מכך שמכל דבר אחר ההכנה היא אחד מאלה שראוי שהפרס יכסה.

בהנחה שמתחרה רציני מכין את עצמו כל השנה אז מדובר בעלויות כוללות של לפחות לפחות 20,000 שח (ואני מדבר רק על הרמה בארץ)
אבל לא צריך להתסכל על זה ככה... פיתוח גוף זה לא רק בשביל המיני מדליה הזאת שמקבלים.

התחרות זה רק בונוס.

בהנחה שמתחרה רציני מכין את עצמו כל השנה אז מדובר בעלויות כוללות של לפחות לפחות 20,000 שח (ואני מדבר רק על הרמה בארץ)
הרווח מהתחרות הוא לא הפרס. מעבר להגשמה עצמית, מדובר בהכרה, קשרים ובפירסום שהזוכה מקבל ושבמידה וידע לנצל הם בעלי פוטנציאל כלכלי בלתי מבוטל.
בכל העולם מקובל שסכומי הכסף מתחילים לצוץ במשורה רק לאחר קבלת כרטיס הפרו.

הרווח מהתחרות הוא לא הפרס. מעבר להגשמה עצמית, מדובר בהכרה, קשרים ובפירסום שהזוכה מקבל ושבמידה וידע לנצל הם בעלי פוטנציאל כלכלי בלתי מבוטל.
בכל העולם מקובל שסכומי הכסף מתחילים לצוץ במשורה רק לאחר קבלת כרטיס הפרו.

כמה הכנסות יש לבאדיבלינג מהשורה הראשונה בעולם? כמו קאי גרין למשל
ואני מדבר על הכנסות כולל חסויות פרוסומות ופרסי זכיה, בערך...

כמה הכנסות יש לבאדיבלינג מהשורה הראשונה בעולם? כמו קאי גרין למשל
ואני מדבר על הכנסות כולל חסויות פרוסומות ופרסי זכיה, בערך...
אין לי הערכה מדוייקת אבל בניגוד לקשקושים על כך שפיל הית' מולטי-ביליונר וקאי מקבץ נדבות אני משוכנע שמדובר בסכומי כסף גבוהים מאוד.
ישנם מעט מאוד מפתחי גוף שמתמידים ברמות הגבוהות ביותר והכנסות מחסויות, פרסומות וזכיות יורדות באופן תלול כשהחסות היא מחברת ug פולנית לייצור סטרואידים, הפרסומת בערוץ האזורי והזכייה היא ב"מר עיר נידחת בארה"ב"...
מצד שני, צריך לזכור שלמפתחי גוף יש לרוב הכנסות נוספות מאימון אישי, מכירת תוספים ובעצם כל אלמנט שעלול להיות קשור בפיתוח הגוף.

כוס אמא של הכסף מה זה משנה 2000 שקל קצת יותר או קצת פחות. כל מתחרה ש משקיע זה מינימום 5 אלף ש"ח בחודש אוכל תוספים וחומרים. ואם תוסיף לזה GH זה עוד 2-3 אלף בחודש תלוי במינון. אתם מפספסים תנקודה הכי חשובה. זה ספורט זה הנאה זה כייף זה יפה. ואם כבר אתה משקיע וקורע את התחת ואתה מתחרה אז אתה רוצה גם לנצח ( בשביל הספורט נכון? ) והאיגוד הזה שווה לתחת אם אתה עולה לבד על הבמה אם עצמך. זה נשמע בהרך כך:
מתאמנים רואים אותך בחדר כושר שבועיים אחרי התחרות שואלים אותך מה המצב אחי איך היה בתחרות ? וואלה אש לקחתי מקום ראשון אני מר ישראל! פפשששש איזה יופי מברוק מזל טוב כמה מתחרים היו לך ? לא היו לי מתחרים עליתי לבד. זה עצוב זה פתטי זה בדיחה.

כוס אמא של הכסף מה זה משנה 2000 שקל קצת יותר או קצת פחות. כל מתחרה ש משקיע זה מינימום 5 אלף ש"ח בחודש אוכל תוספים וחומרים. ואם תוסיף לזה GH זה עוד 2-3 אלף בחודש תלוי במינון. אתם מפספסים תנקודה הכי חשובה. זה ספורט זה הנאה זה כייף זה יפה. ואם כבר אתה משקיע וקורע את התחת ואתה מתחרה אז אתה רוצה גם לנצח ( בשביל הספורט נכון? ) והאיגוד הזה שווה לתחת אם אתה עולה לבד על הבמה אם עצמך. זה נשמע בהרך כך:
מתאמנים רואים אותך בחדר כושר שבועיים אחרי התחרות שואלים אותך מה המצב אחי איך היה בתחרות ? וואלה אש לקחתי מקום ראשון אני מר ישראל! פפשששש איזה יופי מברוק מזל טוב כמה מתחרים היו לך ? לא היו לי מתחרים עליתי לבד. זה עצוב זה פתטי זה בדיחה.

האיגוד הזה ספציפית בדיחה ומה שעוד יותר בדיחה זו העובדה שכל אחד יכול לעלות לבמה! ואין סלקציה!
למען השם, בנוער היה שם ילד שלא עבר ייבוש (אם חיטוב בכלל??) ואפילו לא ראו לו את הקוביות!
ועוד חלק שעלו בלי מסה בכלל או עם חיטוב ממש גרוע

מי עולה ב-NAC? (באמת שאין לי מושג...)

האיגוד הזה ספציפית בדיחה ומה שעוד יותר בדיחה זו העובדה שכל אחד יכול לעלות לבמה! ואין סלקציה!
למען השם, בנוער היה שם ילד שלא עבר ייבוש (אם חיטוב בכלל??) ואפילו לא ראו לו את הקוביות!
ועוד חלק שעלו בלי מסה בכלל או עם חיטוב ממש גרוע
זה קורה בכל האיגודים. ביחוד בנוער...

שזה פשוט מטומטם, חייבת להיות סלקציה וחייב להיות רף מסויים.
התחום הזה בארץ בכללי בדיחה..
אני חושב שאת קצת מגזימה... 😕
יתכן שהמתחרים רחוקים מאוד מהרמה המוצגת ב-pro אבל מדובר בעניין גנטי ובזמינות חומרים. כמעט אף משתתף (ועמדתי בקשר מאוד קרוב עם כמה מתחרים מהשורה הראשונה) לא מסוגל לממן שימוש בהורמון גדילה למינונים גבוהים ולטווח ארוך למשל.
חלק מהמתחרים (שוב, מהשורה הראשונה) נכנסו לחובות ו/או הכניסו את משפחתם לחובות כתוצאה מהעלויות הכבדות.
החשוב הוא שגם אלה שעל פניו יראו כ"בלתי ראויים" יורקים דם באימונים ובתזונה מתוך רצון להשתתף בתחרות ולעלות על הבמה.
אני לא חושב שב-PL המצב שונה, אלא ששם גם מתחרה שישקיע בתזונה ובאימונים לרמה חלקית בלבד מאותו BB "בלתי ראוי" יקבל ריספקט.

יתכן שהמתחרים רחוקים מאוד מהרמה המוצגת ב-pro אבל מדובר בעניין גנטי ובזמינות חומרים. כמעט אף משתתף (ועמדתי בקשר מאוד קרוב עם כמה מתחרים מהשורה הראשונה) לא מסוגל לממן שימוש בהורמון גדילה למינונים גבוהים ולטווח ארוך למשל.
חלק מהמתחרים (שוב, מהשורה הראשונה) נכנסו לחובות ו/או הכניסו את משפחתם לחובות כתוצאה מהעלויות הכבדות.
החשוב הוא שגם אלה שעל פניו יראו כ"בלתי ראויים" יורקים דם באימונים ובתזונה מתוך רצון להשתתף בתחרות ולעלות על הבמה.
אני לא חושב שב-PL המצב שונה, אלא ששם גם מתחרה שישקיע בתזונה ובאימונים לרמה חלקית בלבד מאותו BB "בלתי ראוי" יקבל ריספקט.

כל זה נכון. ואני מניח שאילו כל הבילדרים (ראויים יותר או פחות) היו מתחרים בארגון אחד בלבד, כמות הבדיחות/עצבים היתה יורדת דרסטית.

מסכימה עם כל מילה..
כוונתי שאמרתי שהתחום בארץ הוא בדיחה מהכוונה שאין לזה השקעה, תמיכה וכו' כמו בחו''ל, לא מכירים ב'ספורט' הזה, אתה כמעט ולא תצליח להתפתח ממנו ו/או להרוויח..
בכללי גם ההתנהלויות של התחרויות הן מעצבנות.
קיצר יצאתי מהנושא, כנראה שאני בעצבים היום על משהו 🤣

• אהבתי
Reactions: Tom
כל זה נכון. ואני מניח שאילו כל הבילדרים (ראויים יותר או פחות) היו מתחרים בארגון אחד בלבד, כמות הבדיחות/עצבים היתה יורדת דרסטית.
כל אחד מהאיגודים מובל ע"י קבוצה מובילה בתחום (ראה מי הנשיאים) ואלו איגודים בינ"ל, כך שלא ניתן לצפות ל"ביטול" של חלק מהם...
מעבר לכך, כל משתתף יכול להשתתף בכל תחרות שהוא רוצה (נניח החודש בנאבא ובסוף השנה בנאק). לא מבין מה הבעיה... כמה שיותר במות טוב יותר.

Back
למעלה תחתית