הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מר ישראל 2015 - נ.א.ב.א

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
תחום כ"כ מפגר, בייחוד בארץ.
אני לא יודע אם זה בגלל החומרים או בגלל התרבות בארץ, כבר כמעט ואף אחד לא מתקדם בשנים האחרונות בקצב מסחרר, כולם תקועים באותה נקודה שלהם גם מבחינת פרופורציות וגם מבחינת מסה.
אחרי שאתה עולה לבמה - אם תקח מקום ראשון , המקומות השני השלישי ואפילו השישי י*** ת'שכל שלא מגיע לך ושהם הגיעו הרבה יותר טובים, באותו פוסט בפייסבוק כל החברים של המתחרים שלך ילכלכו עליך.
בזמן שעלית לבמה בכלל, לא משנה איזה מקום זכית, כל הקהל הסתכל ולכלך עליך ושפט אותך בחוסר רחמים, 'להוא אין תאומים', 'ההוא שמן לא עבר הכנה', ברור שהרמה בארץ גרועה וישנם המון מתחרים שנראים פח, וזה בושה שבכלל העלו אותם לבמה, אבל אותי מגעיל לראות שמבן אדם שמתאמן בחדר כושר, יכול להיו תגם שקורע את התחת אבל בסייבות כאלו ואחרות לא הגיע לתוצאות דהימות, הוא הופך ל'מס 24' וסופג עלבונות מאנשים שהוא לא מכיר, אחר כך סופג עלבונות בפייסבוק מאנשים שהוא לא מכיר, וגם אם חברו לבמה זכה והגיע בשייפ מצויין, מי מכיר אותו ביום שלמחרת? את מי הוא מעניין? יש עוד 70 כמוהו רק במדינה שלנו כל שנה, כל אחד היום יעני מר ישראל.
אתה מדבר עם בחור במכון 'אהה בן דוד שלי אח שלו יש לו חבר הוא מר ישראל' מה שהוא בעצם לא יודע זה שאותו אחד הוא מר ישראל לשנת 2011, בתחרות השמינית של איגוד מסויים באותה שנה, בקטגוריה של נוער, אבל נוער עד גיל 19 ולא עד גיל 21, והוא התחרה מול ילד בן 16 שמתאמן חודשיים במכון בג'לג'וליה.

די כבר, זה לא נראה להם מצחיק?

לא יודע מה הייתה רמת התחרות, אבל אחרי שיצא לי לעבוד עם אשר פריג', לא נראה לי שאפשר לרדת יותר נמוך מזה, לפחות לא מבחינת יחסי אנוש.
כך תראה תמונות תגיד לי אם זה לא בושה לעלות כך על במה / או לתת לעלות לבמה למתאמן שאפילו חיטוב לחוף הים לא עשה פה.
תראה מה קורה שם באיזור המותן מתחרה שמאלי.
11930832_1019007644800026_7117717549293780477_o.jpg
11884666_1019355288098595_4660632960737976340_o.jpg

אותו מתחרה מלפני שנה/שנתיים איך אפשר לתת לאנשים לעלות כך ? זה כאילו תשלם 550 שקל תעלה כך גביע ולך אבייתה השנה אתה מר ישראל מקום 3 מטוח 3 🤩
10927897_567410470069617_1608330312_n.jpg

תחרות נער חוף זה לא שיש לי משהו נגד הקטגוריה הזאת אבל תראו איך נראה מתחרה מחו'ל מציג שרירי חזה כתפיים ידיים מפותחים. ותראה מה הולך פה ב-IFBB חושבים שזה קטגוריה של קצת ריבועים בבטן 😵
27329_41317-andre-ferguson-81_final.jpg
11935680_1019007148133409_6476125476269760449_o.jpg

מחכה בקוצר רוח לפאדיחות של nac בסוף השנה... 😆
ברצינות, הענף יכול להתרומם, חבל שבפוזיציות המובילות מחזיקים אינטרסנטים...

לא יודע מה הייתה רמת התחרות, אבל אחרי שיצא לי לעבוד עם אשר פריג', לא נראה לי שאפשר לרדת יור נמוך מזה, לפחות לא מבחינת יחסי אנוש.
ראית בכלל איך הוא נראה במר ישראל האחרון? שם מכנס שעוד שניה נופל לו, עניבה שקשורה כמו שקית אוכל ומגיעה לו לאמצע הבטן...
בפעם האחרונה שהם היו בחו״ל (כשקארין זרדז התחרתה בספרד) אז הוא בכלל עלה עם כל הנשיאי איגוד של כל מדינה כשהוא לבוש באיזשהו שורט 3/4 עם סנדלים בזמן שכולם לבושים בחליפות ונראים כמו עורכי דין.
אם הייתי רואה אותו ברחוב בחיים לא הייתי חושב שהוא נשיא של איגוד פיתוח גוף.

פשוט בדיחה כל מה שקורה עם התחום הזה בארץ. כל כמה זמן כל האיגודים מתחילים לעשות תחרויות:מר מרכז, מר צפון, מר חיפה וקריות (אפשר לחשוב איזה מטרופולין גדול זה חיפה והקריות שהם צריכים מר ישראל רק משלהם), מר דרום ומר ישראל...
שעתיים נסיעה ממר צפון ואתה במר מרכז, שעתיים נסיעה ממר מרכז ואתה יכול להיות במר דרום (בהנחה שהתחרות מתקיימת באזור באר שבע).
47495 תחרויות במדינה כל כך קטנה עם כל כך הרבה איגודים שרק רוצים שאנשים יעלו במקום לכבד את הספורט ולסנן את האנשים שעולים לבמה. אנשים עולים לבמה ויש 1-3 חבר׳ה רציניים וכל השאר פשוט לא חטובים, אין הפרדות... פשוט בושה.

עד כאן מה שאני חושב על הבודיבילדינג בארץ.

ראית בכלל איך הוא נראה במר ישראל האחרון? שם מכנס שעוד שניה נופל לו, עניבה שקשורה כמו שקית אוכל ומגיעה לו לאמצע הבטן...
בפעם האחרונה שהם היו בחו״ל (כשקארין זרדז התחרתה בספרד) אז הוא בכלל עלה עם כל הנשיאי איגוד של כל מדינה כשהוא לבוש באיזשהו שורט 3/4 עם סנדלים בזמן שכולם לבושים בחליפות ונראים כמו עורכי דין.
אם הייתי רואה אותו ברחוב בחיים לא הייתי חושב שהוא נשיא של איגוד פיתוח גוף.

פשוט בדיחה כל מה שקורה עם התחום הזה בארץ. כל כמה זמן כל האיגודים מתחילים לעשות תחרויות:מר מרכז, מר צפון, מר חיפה וקריות (אפשר לחשוב איזה מטרופולין גדול זה חיפה והקריות שהם צריכים מר ישראל רק משלהם), מר דרום ומר ישראל...
שעתיים נסיעה ממר צפון ואתה במר מרכז, שעתיים נסיעה ממר מרכז ואתה יכול להיות במר דרום (בהנחה שהתחרות מתקיימת באזור באר שבע).
47495 תחרויות במדינה כל כך קטנה עם כל כך הרבה איגודים שרק רוצים שאנשים יעלו במקום לכבד את הספורט ולסנן את האנשים שעולים לבמה. אנשים עולים לבמה ויש 1-3 חבר׳ה רציניים וכל השאר פשוט לא חטובים, אין הפרדות... פשוט בושה.

עד כאן מה שאני חושב על הבודיבילדינג בארץ.
אחי
התחום בארץ גרוע

End of story

אשכרה. שתי הידיים שלי מספיקות כדי לספור את כל המתחרים הרציניים בארץ.

האמת שכן, מתחרים רצינים אפשר אפילו על יד אחת לספור..

אבל יש מלא מתאמנים רצינים שיכולים להתתחרות ואף התחרות בעבר ולקחו מקומות מכובדים ולא רואים טעם להמשיך.

האמת, הם צודקים..

האמת שכן, מתחרים רצינים אפשר אפילו על יד אחת לספור..

אבל יש מלא מתאמנים רצינים שיכולים להתתחרות ואף התחרות בעבר ולקחו מקומות מכובדים ולא רואים טעם להמשיך.

האמת, הם צודקים..
בוודאי שאין טעם להמשיך. משקיעים ים של כסף וזמן בהכנה לתחרות ובסוף מקבלים איזה 1000 שקל ופח חלבון.

Back
למעלה תחתית