היא שלחה לי הודעה חזרה, 3 ימים אחרי 😲 בטענה שהיא לא ראתה, השיחה ממש זורמת והיא חמודה.
מה אני עושה מפה ? @Vile
אני מניח שזה הזמן לשלוח לה דילדו שנוצר בעקבות הזין שלך ולקחת את המערכת יחסים לרמה חדשה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא שלחה לי הודעה חזרה, 3 ימים אחרי 😲 בטענה שהיא לא ראתה, השיחה ממש זורמת והיא חמודה.
מה אני עושה מפה ? @Vile
אני מניח שזה הזמן לשלוח לה דילדו שנוצר בעקבות הזין שלך ולקחת את המערכת יחסים לרמה חדשה
הן רואות הכל. חרטטנית קטנה.היא שלחה לי הודעה חזרה, 3 ימים אחרי 😲 בטענה שהיא לא ראתה, השיחה ממש זורמת והיא חמודה.
מה אני עושה מפה ? @Vile
משום מב אני מאמין לה, כי באמת היה סימן שהיא לא ראתה ( זה הודעה באינסטגרם) וגם דיברנו איזה 3 שעות עד איזה 5 וחצי בבוקר השארתי אותה ערה חחח השיחה ממש זרמה והיא ממש חמודה, גם הרגשתי שהיא מעוניינת לדבר איתיהן רואות הכל. חרטטנית קטנה.
דבר איתה רגיל, אל תתרגש ממנה יותר מידי כי בתכלס יש עוד מיליון כמוהה.
תשאל אותה אם היא פנויה בערב ואם כן אז תציע לה לצאת לאנשהו.
תפלרטט איתה, תצק איתה, לא יותר מדי.היא שלחה לי הודעה חזרה, 3 ימים אחרי 😲 בטענה שהיא לא ראתה, השיחה ממש זורמת והיא חמודה.
מה אני עושה מפה ? @Vile
תמיד יודע להפתיע מחדש. לפי דעתי מגיע לך משתמש כבוד.תפלרטט איתה, תצק איתה, לא יותר מדי.
תשאל אותה שאלות, תוביל אתה את השיחה.
אל תתכתב איתה יותר מ- 5 דקות, תראה לה שאתה עסוק, שיש לך חיים, שהיא לא מרכז החיים שלך.
1. היא לא באמת "לא ראתה" את ההודעה, היא ראתה פשוט לא התלהבה לענות לה.
2. כשהיא שולחת לך הודעה, אל תענה לה מיד, קח גם אתה את הזמן.
ברגע שאתה עונה לבחורה מיד אחרי שהיא שולחת הודעה, מה שאתה בעצם משדר לה זה :
אין לי חיים, אני רק מחכה לך שתשלחי לי הודעה, את העדיפות הראשונה שלי.
אישה לעולם לא צריכה להיות העדיפות הראשונה של אף גבר.
מרכז החיים שלך הוא אתה, תתמקד בעצמך, בתחומים שלך ובמטרות שלך, הבחורות הן הבונוס לחיים שלנו, לא המטרה שלנו.
אחרי שאתה מתכתב איתה כמה דקות, תשאל אותה אם היא פנויה השבוע, אם היא תגיד לך כן, קבע יום ושעה.
אם היא תגיד לך לא, אז אל תלחץ, אל תשאל "מה לגבי שבוע הבא?", פשוט תגיד "אוקי", שנה נושא שיחה או שתגיד לה שאתה עסוק ושתחזור אליה.
תן לה לרדוף אחריך.
הגעת עד כאן לבד. לא חבל להרוס...?ה אני עושה מפה ? @Vile
תפלרטט איתה, תצק איתה, לא יותר מדי.
אל תתכתב איתה יותר מ- 5 דקות, תראה לה שאתה עסוק, שיש לך חיים, שהיא לא מרכז החיים שלך.
מרכז החיים שלך הוא אתה, תתמקד בעצמך, בתחומים שלך ובמטרות שלך, הבחורות הן הבונוס לחיים שלנו, לא המטרה שלנו.
אחרי שאתה מתכתב איתה כמה דקות, תשאל אותה אם היא פנויה השבוע, אם היא תגיד לך כן, קבע יום ושעה.
אם היא תגיד לך לא, אז אל תלחץ, אל תשאל "מה לגבי שבוע הבא?", פשוט תגיד "אוקי", שנה נושא שיחה או שתגיד לה שאתה עסוק ושתחזור אליה.
תן לה לרדוף אחריך.
אל תשאל אותה "מה את עושה בערב?" כמו שאמרו לך, זה נשמע שאתה רק מחכה לה.
מצד אחד הוא אומר לך לא להתרגש ממנה או להתלהב ממנה, שזה נכון.
מצד שני הוא אומר לך לשאול אותה אם היא פנויה הערב, שזה נשמע שאתה סופר מתלהב ממנה ורק מחכה לה ומשדר לה שאין לך שום דבר מעניין בחיים שלך.
תפלרטט איתה, תצק איתה, לא יותר מדי.
אל תתכתב איתה יותר מ- 5 דקות,
תראה לה שאתה עסוק, שיש לך חיים, שהיא לא מרכז החיים שלך.
כשהיא שולחת לך הודעה, אל תענה לה מיד, קח גם אתה את הזמן.
מרכז החיים שלך הוא אתה, תתמקד בעצמך, בתחומים שלך ובמטרות שלך,
הבחורות הן הבונוס לחיים שלנו, לא המטרה שלנו.
תן לה לרדוף אחריך.
אתה צריך להבין שזה לא משחק אגו.חבל שזה משחקי האגו שאתה חי בהם,תנסה פעם משהו כזה:אם אתה רוצה לשלוח הודעה?תשלח. רוצה לראות מישהי?תיפגש איתה בלי לחשוב "אולי אני נראה שאכפת לי ממנה"(אוי ואבוי סוף העולם הגיע)במקום לנסות להיראות בלתי נתפס וחשוב שעסוק מדי בחיים שלו מכדי לשים לב למישהי שאכפת לך(שבמקרה הזה ליהב כנראה כן אכפת)
המדריך המלא של איך להשאר לבד ולחיות כדי לספר על זה:
אתה צריך להבין שזה לא משחק אגו.
זה פשוט אומר שיש לך חיים.
ברגע שאתה עונה לבחורה מהר אחרי שהיא שולחת הודעה, אתה משדר לה שאין לך שום דבר מעניין בחיים.
כשאתה עונה לה אחרי די הרבה זמן, אתה משדר לה שיש לך דברים יותר חשובים ממנה ואז מה שקורה זה :
1. היא מנסה להתאמץ בשבילך כדי שתראה אותי ותשים לב אליה.
2. היא מתחילה לתהות לגבייך, אם יש לך נשים אחרות, או מה אתה עושה כרגע.
3. התהייה בונה מתח מיני, מה שנקרא Sexual Tension & Anticipation.
4. היא תופסת ממך הרבה יותר חזק ולא כסמרטוט שמפחד לאבד אותה או כל מה שהוא רוצה לעשות זה להיפגש איתה.
כשאין לך חיים, מה שבעצם קורה זה, שאתה מחפש אותה כל הזמן, מחכה להודעות שלה כל הזמן, מחכה להיפגש איתה והיא מרגישה את זה.
אישה לא רוצה גבר שיהיה לחוץ עליה או יראה אותה כמרכז החיים שלו.
המשיכה המינית מתחילה לרדת כשהגבר לוחץ על האישה ולא משדר לה שיש לו חיים חוץ ממנה.
זה מה *שאתה חושב*.הנשים שהתחלת איתן במהלך חייך אי פעם עברו את כיתה ז'?עברו בת מצווה?
זה משדר שהיית ליד הפלאפון ויכלת לענות,לא שאין לך שום דבר בחיים חוץ ממנה.
הנה משהו יותר נפוץ והגיוני:אתה מתעלם ממנה רוב היום,נמאס לה והיא הולכת למצוא גבר אחר ואז אתה נשאר "עסוק" בחייך.
זה מה *שאתה חושב*.
אישה שדלוקה על גבר, לא תחפש גבר אחר אם הגבר לא זמין לה.
אם היא תחפש גבר אחר, היא פשוט לא הייתה דלוקה עליך מלכתחילה.
אישה שדלוקה עליך תתאמץ להגיע אליך ותרדוף אחריך.
ההתנהגות שלך מחליאה אותי, אתה מתנהג כמו ילד בכיתה ו' שמפחד לאבד מישהי שהוא נדלק עליה ושהיא תלך למישהו אחר.
אתה כל כך Beta.
מתוק שלי, עם כמות הנשים שהייתי, אני תוהה אם אי פעם תגיע אליה גם בגיל 50.
יש כאן אנשים מהפורום שמכירים אותי אישית ונמצאים אצלי בפייס ואני תמיד מסדר אותם, מבחינת סטוצים, קשרים רציניים וכו'...
יש לך עוד זמן כדי להבין את זה.1.להיות Beta נהיה שלילי?
2.מפתיע אותי השינוי שעשית,מי לחפש דרך לפרוץ לבסיס נתונים של Whatsapp בשביל לראות "נראה לאחרונה" ללהתנהג ככה,כנראה הייתה לך פרידה לא קלה וזה מובן כי כולם עוברים את זה(מה קרה?היא עלתה לתיכון רחוק מדי בשבילך?)
3.וזה שהיית עם כמות נשים מסויימת הופכת אותך למבין?כי בינתיים אתה רק מברבר שטויות חסרות טעם שכל "שחקן" שראה סרט וחצי חושב שהוא מבין בזה.
אני מאחל לך להתגבר על זאתי ששברה לך את הלב ולא על ידי כמות סטוצים חסרת טעם.
יש לך עוד זמן כדי להבין את זה.
בינתיים ההתנהגות שלך מסמלת בובה על חוט, זאת התנהגות שתוביל אותך ל- Friend zone.
אל תתפלא אם מישהי שאתה רוצה מכניסה אותך לפרנד זון שלה.
על איזה תיכון אתה בידיוק מדבר?
סיימתי תיכון ב- 2011.
אתה חושב שאין כזה דבר? 😕ברגע שאתה חושב שיש דבר כזה שנקרא Friendzone אתה מתוייג אצלי בIdiotzone.
חח מה זאת כל העוינות הזאת כאן? 😲ברגע שאתה חושב שיש דבר כזה שנקרא Friendzone
תזמין אותה לשווארמהמשום מב אני מאמין לה, כי באמת היה סימן שהיא לא ראתה ( זה הודעה באינסטגרם) וגם דיברנו איזה 3 שעות עד איזה 5 וחצי בבוקר השארתי אותה ערה חחח השיחה ממש זרמה והיא ממש חמודה, גם הרגשתי שהיא מעוניינת לדבר איתי
או שהיא פשוט גם אוהבת לדבר איתו..תפלרטט איתה, תצק איתה, לא יותר מדי.
תן לה לרדוף אחריך.
אל תשאל אותה "מה את עושה בערב?" כמו שאמרו לך, זה נשמע שאתה רק מחכה לה.
מצד אחד הוא אומר לך לא להתרגש ממנה או להתלהב ממנה, שזה נכון.
מצד שני הוא אומר לך לשאול אותה אם היא פנויה הערב, שזה נשמע שאתה סופר מתלהב ממנה ורק מחכה לה ומשדר לה שאין לך שום דבר מעניין בחיים שלך.