הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 183X5 + פרס 90X5

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אחרי תקופה ארוכה ללא אימונים, חזרתי. שוחה כבר 3 שבועות, נראה כמה אוכל למשוך התקדמות תוך כדי. בינתיים הולך אחלה.

מתנצל על האיכות. ככה זה כשהסרטונים עוברים בווטסאפ, זה מוריד את האיכות כדי שיכנס. יכול להשיג את המקוריים שבאיכות טובה, אבל אין לי כוח כרגע.

סקוואט:

פרס היה 3X5, רק הראשון מצולם, תיאלצו להאמין לשניים האחרים:

ה20 שוקלות 19.9, ה10 שוקלות 10.3, ה5 שוקלות 5.0 והמוט 19.5. הסוגרים 0.2 כל אחד, זה בתכלס 90.3 אבל נעגל ל90

תהנו ;)

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, סקוואט מצוין!
פרס חזק ללא ספק,כל הכבוד
סקוואט יפה.
באמת מלך טל כל הכבוד!! משקלים מכובדים מאוד
תותח על!!!!! 👑
תודה רבה לכולם 😍

מה הגובה והמשקל גוף?
נראה כבד, כמה שוקל כבר ?
1.72, היה 106 לפני 3 שבועות, מאז התחלתי לשחות, מנחש שירדתי ~2 ק"ג על פי החגורה והבגדים. אבל לא נשקלתי אז לא יכול להגיד במדוייק.

החלמת מהפריקת אגן ?
דיי, כן. מדי פעם זה תוקף אבל כמו כל פציעה אחרת, צריך לדעת להתאמן על זה. הייתי אומר שזה כבר 95% מאחוריי.

אתה עובד בss כרגע ?
לא, חרא תוכנית 😉

סתם, הייתי בSS עד 177.5 ל3X5 ואז התחלתי לשחות אז עברתי להתקדמות שבועית ועשיתי דילואוד קטן למרות שלא היה שום כשל. הולך "על בטוח".
בלחיצות אני עדיין במתכונת של SS, פשוט כל משקל עושה פעמיים-שלוש עד שמתקדם, כי במכון שבו אני מתאמן 2 מתוך 3 אימונים בשבוע אין אופציה למיקרו לואדינג לצערי. ובכללי אני יכול לנחש בפלג הגוף העליון ההתקדמות תיעצר לא עוד הרבה זמן, כי השחייה והירידה במשקל הגוף לוקחת ממני דיי הרבה. וגם ככה עוד לא החלטתי אם באמת לחטב או לתת למשקל הגוף להתייצב איפה שהוא יתייצב. יש יתרונות וחסרונות בשני הצדדים. נחיה ונראה.

לא, חרא תוכנית 😉

סתם, הייתי בSS עד 177.5 ל3X5 ואז התחלתי לשחות אז עברתי להתקדמות שבועית ועשיתי דילואוד קטן למרות שלא היה שום כשל. הולך "על בטוח".
בלחיצות אני עדיין במתכונת של SS, פשוט כל משקל עושה פעמיים-שלוש עד שמתקדם, כי במכון שבו אני מתאמן 2 מתוך 3 אימונים בשבוע אין אופציה למיקרו לואדינג לצערי. ובכללי אני יכול לנחש בפלג הגוף העליון ההתקדמות תיעצר לא עוד הרבה זמן, כי השחייה והירידה במשקל הגוף לוקחת ממני דיי הרבה. וגם ככה עוד לא החלטתי אם באמת לחטב או לתת למשקל הגוף להתייצב איפה שהוא יתייצב. יש יתרונות וחסרונות בשני הצדדים. נחיה ונראה.[/QUOTE]

קודם כל תודה על התשובה המפורטת 😃
וכשרשמת מיקרו לואדינג אתה מתכוון שבאימון 1 אין לך מספיק פלטות?
ולמה שלא תתחיל טקסס ? 😃

וואו האלו מאחורה הרגו אותי סקוואט.
"אהלן מה קורה אח שלי בוא בוא סתכל ת'מופע "

• פותח/ת השרשור
וואו האלו מאחורה הרגו אותי סקוואט.
"אהלן מה קורה אח שלי בוא בוא סתכל ת'מופע "
חחחח האמת שרק עכשיו שמתי לב לזה.

ריפטו בטח גאה בך 😉
אני לא הראשון ששופף כזה משקל בעזרת התוכניות שלו, וגם לא האחרון, ולמעשה שום דבר לא מיוחד בי - אלה תוצאות רגילות שכל אחד יכול להשיג בהנתן האימונים המתאימים. בין אם זה יקח חודשיים, חצי שנה או שנתיים וחצי או 4 או 7 שנים. אפשרי לחלוטין לאדם הממוצע.

חחחח האמת שרק עכשיו שמתי לב לזה.

אני לא הראשון ששופף כזה משקל בעזרת התוכניות שלו, וגם לא האחרון, ולמעשה שום דבר לא מיוחד בי - אלה תוצאות רגילות שכל אחד יכול להשיג בהנתן האימונים המתאימים. בין אם זה יקח חודשיים, חצי שנה או שנתיים וחצי או 4 או 7 שנים. אפשרי לחלוטין לאדם הממוצע.
106 קילו על 172 זה לא משהו שאדם 'ממוצע' יחיה איתו בשלום.
אבל אני מסכים איתך שאדם ממוצע שישקיע הרבה בתזונה ואימונים לאורך זמן יוכל להגיע להשגים כאלה.

• פותח/ת השרשור
אני מהפלאפון אז מצטער על הבלאגן מראש.
חנן - עליתי במשקל כשלא התאמנתי, לפני שהפסקתי הייתי 85 בערך. אבל אף אדם "ממוצע" גם ככה לא יהיה מוכן להשקיע מה שצריך, גם לא בשביל סקוואט 140 וגם לא 100.
כמובן שהעלייה במשקל הגוף כשלא התאמנתי סייעה לאבד מינימום מסת שריר וכוח ולאחר מכן להתיזק מהר יותר, אבל זה לא היה מתוכנן. היו לזה הרבה סיבות, לא רלוונטי כרגע למה זה קרה.
השורה התחתונה היא שלא עליתי "כחלק מהתוכנית". אני פשוט לא התאמנתי.

לגביי ההגבהה - אורך הרגליים שלי לא זהה + יש לי עקמת, אני עובד על למצוא מה נותן איזון מקסימלי. כרגע נראה שזה מצליח לא רע, אבל זה אחרי 3 אופציות אחרות שכשלו. אולי הפעם זו הפעם.

מוטות ביטחון - הם קצת נמוכים מידי אולי, אבל לא ברמה שזה לא אפשרי.

SS לא באמת אפשר למשוך עד ל180, רק אצל פריקים. המקרה שלי הוא שהמשקל הזה כבר היה לי ועם SS החזרתי אותו, לא השגתי אותו.

• פותח/ת השרשור
אני מהפלאפון אז מצטער על הבלאגן מראש.
חנן - עליתי במשקל כשלא התאמנתי, לפני שהפסקתי הייתי 85 בערך. אבל אף אדם "ממוצע" גם ככה לא יהיה מוכן להשקיע מה שצריך, גם לא בשביל סקוואט 140 וגם לא 100.
כמובן שהעלייה במשקל הגוף כשלא התאמנתי סייעה לאבד מינימום מסת שריר וכוח ולאחר מכן להתיזק מהר יותר, אבל זה לא היה מתוכנן. היו לזה הרבה סיבות, לא רלוונטי כרגע למה זה קרה.
השורה התחתונה היא שלא עליתי "כחלק מהתוכנית". אני פשוט לא התאמנתי.

לגביי ההגבהה - אורך הרגליים שלי לא זהה + יש לי עקמת, אני עובד על למצוא מה נותן איזון מקסימלי. כרגע נראה שזה מצליח לא רע, אבל זה אחרי 3 אופציות אחרות שכשלו. אולי הפעם זו הפעם.

מוטות ביטחון - הם קצת נמוכים מידי אולי, אבל לא ברמה שזה לא אפשרי.

SS לא באמת אפשר למשוך עד ל180, רק אצל פריקים. המקרה שלי הוא שהמשקל הזה כבר היה לי ועם SS החזרתי אותו, לא השגתי אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית