הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 183X5 + פרס 90X5

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אחרי תקופה ארוכה ללא אימונים, חזרתי. שוחה כבר 3 שבועות, נראה כמה אוכל למשוך התקדמות תוך כדי. בינתיים הולך אחלה.

מתנצל על האיכות. ככה זה כשהסרטונים עוברים בווטסאפ, זה מוריד את האיכות כדי שיכנס. יכול להשיג את המקוריים שבאיכות טובה, אבל אין לי כוח כרגע.

סקוואט:

פרס היה 3X5, רק הראשון מצולם, תיאלצו להאמין לשניים האחרים:

ה20 שוקלות 19.9, ה10 שוקלות 10.3, ה5 שוקלות 5.0 והמוט 19.5. הסוגרים 0.2 כל אחד, זה בתכלס 90.3 אבל נעגל ל90

תהנו ;)

איך הולך עם האדיפאוור? אני הצרתי את הרוחב עמידה משמעותית איתן...

נ.ב
עוד קיימות הפלטות משושה האלה, אצלנו המכון קיבל אותן חינם מהספק ואחרי שנה זרקנו את רובן כי הן התקלפו והרינג הפנימי נשבר/יצא, זכרונות של @Vibryll בטח כבר שכח:s49:

ואו אחי יפהמ אוד פרס חזזק . ואתה ממליץ על ללמוד שחייה ? וחבל שאצלי במכון אין כלוב :( כול פעם שאני מרים כבד פוחד להיתקע ושלא אוכל לעלות

• פותח/ת השרשור
איך הולך עם האדיפאוור? אני הצרתי את הרוחב עמידה משמעותית איתן...

נ.ב
עוד קיימות הפלטות משושה האלה, אצלנו המכון קיבל אותן חינם מהספק ואחרי שנה זרקנו את רובן כי הן התקלפו והרינג הפנימי נשבר/יצא, זכרונות של @Vibryll בטח כבר שכח:s49:
אחלה נעליים לדעתי. מאוד יציבות. עומד ברוחב רגיל, לא רחב ולא צר.

וכן הפלטות האלה קיימות, זה סיוט. הן בעלות 12 צלעות. יש שם 10 פלטות בלבד, ורק 6 נשארו שלמות. לכן בסקוואט זה 3 של 20 + 15 + 5 + 2.5.
אבל הסיוט האמיתי איתן זה בדדליפט, כי הן לא מתגלגלות ולכן כל חזרה צריך להתמקם מחדש ביחס אליהן.

ואו אחי יפהמ אוד פרס חזזק . ואתה ממליץ על ללמוד שחייה ? וחבל שאצלי במכון אין כלוב 😭 כול פעם שאני מרים כבד פוחד להיתקע ושלא אוכל לעלות
תלוי במטרה. אני צריך שחייה כי אני חוזר שבוע הבא לעונה של ההוקי מים.
גם בכללי לחיטוב אני ממליץ על שחייה כאירובי ולא על ריצה/סטפר וכו', כי זה הרבה יותר מאוזן על הגוף בניגוד לריצה שזה בתכלס רק רגליים.
בנוסף המים הקרים גורמים לגוף שלך לשרוף עוד קלוריות כדי להתחמם, ככה שגם זה יתרון.
החיסרון הוא שלוקח זמן ללמוד לשחות כמו שצריך את כל הסגנונות.

גם אני עם הפלטות המזדיינות האלה.
תנסה לסדר אותן בדדליפט שאחת לא תהיה תואמת לשניה, ושים מזרונים דקים כאלה מתחת, ככה זה יהיה פחות צלעי ויתר מתגלגל.

כנס לאשכול שלי ''קצת PR'' ותראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית