הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב קטן בעמוד השדרה

mor perez

משתמש פעיל
334
181
נק' מוניטין:
226
334
181
אהלן שבוע טוב ..😃 אז ככה לפני חמישה ימים היה לי שתי טעויות ביום אחד שאולי אחד ממך יודע אם זה הגורם למין כאב קטן וחד בעמוד שדרה אבל רק כשאני מזיז את הגרון ימין שמאל למעלה ומטה בצורה קיצונית מרגיש כאב לאורך עמוד השדרה שזה לעולם לא קרה לי , השרירים עצמם בגב פיקס אז כיאילו אין קשר אבל באותו יום נכנסתי לאימון כתפיים למיליטרי פרס ולדעתי הגעתי ל1RM מהר מידיי וקצת זזתי עם הגב במהלך הסט שגרם לי לדאוג קצת , ובאותו לילה ישנתי אצל חבר אז ישנתי לא משהו עם הצוואר שטוח וכיאילו שום תמיכה .. יש למישהו תשובה ?

אהלן שבוע טוב ..😃 אז ככה לפני חמישה ימים היה לי שתי טעויות ביום אחד שאולי אחד ממך יודע אם זה הגורם למין כאב קטן וחד בעמוד שדרה אבל רק כשאני מזיז את הגרון ימין שמאל למעלה ומטה בצורה קיצונית מרגיש כאב לאורך עמוד השדרה שזה לעולם לא קרה לי , השרירים עצמם בגב פיקס אז כיאילו אין קשר אבל באותו יום נכנסתי לאימון כתפיים למיליטרי פרס ולדעתי הגעתי ל1RM מהר מידיי וקצת זזתי עם הגב במהלך הסט שגרם לי לדאוג קצת , ובאותו לילה ישנתי אצל חבר אז ישנתי לא משהו עם הצוואר שטוח וכיאילו שום תמיכה .. יש למישהו תשובה ?
הייתי נותן לזה כמה ימים להירגע. אם זה לא עובר שווה ללכת לבדיקה אצל רופא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית